Glock 19 пістолет - характеристики, фото, ТТХ

  1. Огляд пістолета Глок 19

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Glock 19 з лазерним целеуказателем Virdinian laser   У 1988 році був представлений компактний Glock 19, створений для цивільного ринку зброї, а так само для озброєння різних спецслужб і армійських офіцерів

Glock 19 з лазерним целеуказателем Virdinian laser

У 1988 році був представлений компактний Glock 19, створений для цивільного ринку зброї, а так само для озброєння різних спецслужб і армійських офіцерів. Звичайно ж, компактний варіант вже дуже успішною повнорозмірною моделі 17 повинен був стати не менш затребуваним на ринку зброї. Так і сталося, Glock 19 дуже швидко став користуватися величезною популярністю і в поліції і у пересічних громадян, які купують компактні пістолети для прихованого носіння з метою самооборони і спортивної стрільби. Модель 19 відрізняється укороченим до 102 мм стволом і рукояткою, що вміщає магазин на 15 патронів. Можуть також використовуватися магазини більшої місткості, призначені для моделей 17 і 18.

Компактний пістолет тепер мав вогневою міццю повнорозмірного армійської зброї. Glock 19 так само як і інші пістолети даного виробника має високі бойові та експлуатаційні якості. До того ж самі розміри пістолета, і особливо його маса, були багато менше, ніж такі в інших компактних пістолетів в той час. Нічого подібного, який можна порівняти за поєднанням таких якостей, як малі габарити і вага, зручність носіння, простоти у використанні і експлуатації, надійності роботи і військової потужності, до появи Glock 19 просто не існувало. Якщо говорити про використаний боєприпасі, то патрон 9mm Parabellum має досить високу зупиняє дію кулі, прийнятну силу віддачі навіть в порівняно легкому зброю, невеликі габарити і випускається в різних варіантах спорядження. Цей дуже популярний у всьому світі і не дорогий патрон відмінно підходить для використання в компактних пістолетах.

В даний час пістолет використовується в поліції, спеціальних підрозділах і збройних силах різних країн світу. Наприклад, в групі швидкого реагування національної жандармерії Франції - GIGN, а в 1996 р Glock 19 взяли на озброєння ШАБАК (ізраїльська Загальна Служба Безпеки). Пістолети Glock 19, в доповненні до моделі 17, складаються на озброєнні поліції Гонконгу. Деякі поліцейські управління Нової Зеландії використовують Glock 19. Але найбільшого поширення ця зброя отримало на цивільному ринку. Зрозуміло, надійність роботи у важких умовах експлуатації, як і у всіх пістолетів Глок, тут так само на висоті. Один з власників Glock 19 за 5 років отстрелял 52000 патронів без єдиної затримки і поломок, змінюючи тільки пружини.

  • Калібр: 9mm Parabellum
  • Довжина зброї: 174 мм
  • Довжина стовбура: 102 мм
  • Висота зброї: 127 мм
  • Ширина зброї: 30 мм
  • Маса без патронів: 595 г
  • Ємність магазина: 15 (опціонально 17, 19 або 33) патронів

В даний час випущено вже п'яте покоління даної моделі пістолета. Детальніше про Glock 19 Gen5

Огляд пістолета Глок 19

пістолети

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online