Інна Воловичева відверто .. Обговорення на LiveInternet

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

П'ятниця, 11 Ноября 2016 р 16:36 + До цитатника
П'ятниця, 11 Ноября 2016 р 16:36   + До цитатника   butikovanv   всі записи автора   Скажіть, а ви вірите в долю butikovanv всі записи автора

всі записи автора

Скажіть, а ви вірите в долю? Я вірю. І кілька разів в моєму житті зустрічалися люди, які мене зайвий раз переконували в тому, що від долі не втечеш. Зараз розповім одну історію. Довгий час я жила в Білгороді і працювала в газеті від адміністрації міста «Наш Бєлгород» (тираж близько 10 000 примірників), там було прийнято добре писати про з'їзди, засіданнях, депутатах і мера. І я непогано з цим справлялася Скажіть, а ви вірите в долю . За кілька місяців до того моменту, як я звільнилася з рідної газети і поїхала працювати до Москви, до нас в редакцію зайшла циганка, щоб дати оголошення про продаж будинку. Я нічого у неї не питала, вона сама підійшла і сказала: «Зараз ти не на своєму місці. Ти скоро виїдеш до великого міста, у тебе інша доля. Пройдеш багато випробувань, але у тебе буде все. Ти станеш популярною. У тебе будуть гроші, люблячий чоловік. Інший. Будуть діти. У тебе стільки цікавого попереду! Доб'єшся великих успіхів ». Тоді я не повірила в це пророцтво. У мене і в думках не було переїзду. І навіть розлютилася на стару, а через кілька днів знайшла в нашій газеті опубліковане оголошення з її номером і подзвонила. У трубці я почула: «Набраний вами номер не існує». Мурашки пробігли по шкірі. Через місяць історія з циганкою забулася. А потім я розлучилася (в Бєлгороді у мене був перший шлюб, який тривав кілька місяців ), Звільнилася з роботи, кинула аспірантуру і поїхала в Москву ... Таке враження, що бабка-ворожка заходила до мене в редакцію не для того, щоб дати оголошення і продати будинок, а щоб розповісти мені про моє майбутнє. Адже коли людина хоче щось продати і пише про це в газеті, та ще й платить за публікацію, його номер телефону повинен працювати. Коротше, містика якась! А ви стикалися з такими незвичайними людьми, передбачення яких збувалися? Розкажіть. Цікаво ж. Коментарі читаю .

Мітки: Інна Воловичева фото Інна Воловичева в інстаграме

сподобалося:

А ви стикалися з такими незвичайними людьми, передбачення яких збувалися?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online