ЧФ Росії зайнявся інвентаризацією майна військового госпіталю в Криму

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

20 березня 2014 року, 20:28 Переглядів: 20 березня 2014 року, 20:28 Переглядів:   Військово-медичний клінічний центр Кримського регіону

Військово-медичний клінічний центр Кримського регіону. & Nbsp; Фото: fleet.sebastopol.ua.

Представники Чорноморського флоту Російської Федерації заявили військовим медикам Військово-медичного клінічного центру Кримського регіону в Севастополі щодо проведення ними інвентаризації майна і приміщень госпіталю, - повідомляє газета "Флот України" .

За словами начальника ВМКЦ КР полковника медичної служби Миколи Пліпенка, він не буде підписувати ніяких документів або актів, що стосуються цієї односторонньої інвентаризації. Він також додав, що представники російських військових неодноразово вимагали від керівництва ВМКЦ КР зняти Державний прапор, на що вони отримували відмову.

"Сьогодні вранці мені в черговий раз надійшла вимога зняти Державний прапор України, який знаходиться на території частини. Я, як громадянин України і командир Центру, заявляю, що ці дії є протизаконними і знімати Державний прапор я не буду", - зазначив полковник медичної служби Микола Пилипенко.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "ЧФ Росії зайнявся інвентаризацією майна військового госпіталю в Криму". інші Новини Криму дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online