Стягнення заборгованості по заробітній платі безпосередньо або через суд

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Стягнення заробітної плати - сьогодні є одним з найпоширеніших видів   трудових спорів   в нашій державі, успішно вирішувати які завжди допомагають юристи Адвокатського Кабінету «Сприяння» Стягнення заробітної плати - сьогодні є одним з найпоширеніших видів трудових спорів в нашій державі, успішно вирішувати які завжди допомагають юристи Адвокатського Кабінету «Сприяння».

У деяких випадках такі порушення навіть можуть бути не пов'язані з тим, що працівник не сумлінно виконує свої прямі обов'язки і притягнутий до матеріальної відповідальності. Тобто він якісно працює, в повній мірі виконує всі доручення, але, незважаючи на це, заборгованість із зарплати щомісяця зростає.

- Трудовий кодекс Російської Федерації розглядає таку ситуацію, як грубе порушення законних прав працівників!

Основні правила видачі заробітної плати:

  1. Грошова виплата не менше двох разів на місяць (аванс + зарплата).
  2. За це порушення винна особа може бути притягнута до адміністративної відповідальності з відчутними штрафними санкціями.
  3. Покарання за невиплату заробітної плати через нецільове використання коштів є ще більш суворим (високі штрафні санкції або притягнення до кримінальної відповідальності).

Громадяни Російської Федерації мають знати, що рішення такої проблеми не варто затягувати. Доцільне рішення полягає в тому, щоб якомога швидше врегулювати її, звернувшись до роботодавця. Якщо така спроба буде невдалою, то стягнення заборгованості по заробітній платі можливо буде тільки в суді.

У цій справі бажано заручитися правовою підтримкою досвідченого адвоката по трудових спорах , Для якого рішення подібної проблеми є нормою його професійної діяльності.

Допоможемо стягнути заробітну плату

Стягнення заробітної плати в суді - це юридична процедура, що вимагає безпосередньої участі професіонала. Для початку вирішення цієї проблеми необхідно отримати у нього компетентну юридичну консультацію з трудових питань .

Найчастіше, наших клієнтів цікавить наступне:

  • Як повернути зароблені гроші, якщо роботодавець ухиляється від їх виплати?
  • Який термін стягнення заробітної плати?
  • Що таке позовна давність; а також що робити в тому випадку, якщо протягом трьох місяців після отримання наказу про звільнення колишній працівник підприємства, організації або приватної компанії не встиг подати заяву до суду з проханням про стягнення заробітної плати?
  • Що робити, якщо трудові відносини припинені, тобто працівник звільнений, а зарплата йому не виплачена?

Досвідчений і знає адвокат дасть відповіді на всі ці та інші питання. У разі необхідності він візьме на себе складання позовної заяви про стягнення заробітної плати з непорядного працедавця і звичайно ж впевнено здійснить представництво в суді щодо захисту порушених трудових прав клієнта.

- Якщо ви теж зіткнулися з проблемою невиплати заробітної плати, радимо якомога швидше звертатися в АК «Сприяння». Для цього достатньо зателефонувати і записатися на прийом до нашого офісу.

Який термін стягнення заробітної плати?
Що робити, якщо трудові відносини припинені, тобто працівник звільнений, а зарплата йому не виплачена?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online