візуалізація екстер'єру

  1. Про наші послуги
  2. Переваги візуалізації перед кресленнями
  3. Для замовлення дизайн проекту телефонуйте 7 (800) 775-37-92

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бажаєте пройтися під вікнами ще не побудованого будинку і розглянути його фасад в світлі, що минає в захід сонця? Для фахівців дизайн-студії «Артум» немає нічого неможливого. Ми знаємо, як зробити фантазії бувальщиною. Наша пропозиція - візуалізація екстер'єру - дозволить вам самостійно проаналізувати переваги і недоліки майбутньої будови і представити його у вигідному світлі покупцям, інвесторам, діловим партнерам.

Про наші послуги

Крім проектування і дизайну інтер'єрів ми займаємося підготовкою 3D візуалізації екстер'єрної частини житлових, офісних будівель, цілих котеджних селищ чи інших об'єктів Крім проектування і дизайну інтер'єрів ми займаємося підготовкою 3D візуалізації екстер'єрної частини житлових, офісних будівель, цілих котеджних селищ чи інших об'єктів. Кожен замовник отримує реалістичні об'ємні зображення в будь-якій кількості ракурсів і типах освітлення.

Чим складніше робота, тим вище вартість пропозиції. Це означає, що ми можемо запропонувати кожному клієнту унікальний набір послуг, які відповідають розміру бюджету.

Переваги візуалізації перед кресленнями

  • Ви отримуєте можливість оцінити об'єкт з різних сторін і повністю зануритися в його атмосферу. Відповідно, ваші рішення стануть максимально зваженими і підкріпленими практикою;
  • Ви можете вносити в проект правки, що стосуються вибору матеріалів для обробки фасадної частини, колірної гами, стилю і навіть ландшафту;
  • Якщо ви готуєтеся презентувати об'єкт діловим партнерам або покупцям, то можете вибрати максимально привабливий ракурс, який може використовуватися при підготовці каталогів.

Ваші переваги

Якщо вами замовлена ​​візуалізація екстер'єру, ви отримуєте відмінну можливість вигідного представлення проекту. Погодьтеся: намальований від руки план місцевості зі схематичним зазначенням розташування будинку виглядає набагато гірше, ніж реальна картина, виконана в живих фарбах. Ваші замовники та інвестори думають точно так же. Тому віддають перевагу тим, хто вибирає нові методи презентації.

Щоб продемонструвати всі переваги екстер'єру вашого об'єкта і обігнати конкурентів, вам достатньо зателефонувати в компанію «Артум». Ми вислухаємо ваші вимоги і побажання, позначимо список паперів, які необхідні нашим фахівцям для ознайомлення з концепцією, і запропонуємо вам найбільш підходящі шляхи вирішення питання.

Впевнені, що наші ціни і якість результату вас порадують. Замовити 3D проект будь-якого рівня складності ви можете вже зараз. Телефонуйте!

Читайте далі:

Для замовлення дизайн проекту телефонуйте 7 (800) 775-37-92

візуалізація екстер'єру

Рейтинг статті: 2.0 / 5 Всього оцінок: 3

Рейтинг статті: 2.0 / 5 (Всього оцінок: 3)

Щоб дізнатися ціну - телефонуйте 7 (800) 775-37-92

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online