Иркутские інтер'єри: камін у вітальні та вітражі в дитячій

  1. Камін у вітальні
  2. Сірий колір
  3. Римські канікули
  4. Індустріальний шик
  5. вітраж
  6. міські вулиці
  7. Колір та й годі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Квіткові клумби в холі, камін у вітальні та стельові вітражі в дитячій - найбільш пам'ятні житлові інтер'єри в нашому огляді.

1

Камін у вітальні

Каміном в міській квартирі, мабуть, сьогодні вже нікого не здивуєш. Він створює атмосферу вишуканості та витонченості. Так і в трикімнатній квартирі на вулиці Депутатської він став ключовим елементом. Вітальня оформлена в стилі сучасної класики, тому камін строгих лаконічних форм виглядає більш ніж органічно. Для обробки використовували чорну керамічну плитку або натуральний камінь.

Для обробки використовували чорну керамічну плитку або натуральний камінь

Квартира на вулиці Депутатської

Крісло-гойдалка надає інтер'єру частинку заміського затишку. Всі елементи прекрасно поєднуються з сучасним оформленням квартири. Вартість - 8,3 мільйона рублів.

Квартира на вулиці Депутатської

Сірий колір

Візуально збільшити простір маленької кімнати можна за допомогою кольору. Цей прийом успішно застосував власник однокімнатної квартири в мікрорайоні Березовому. В інтер'єрі тут превалює колір графіту в поєднанні з білим, що розширює простір і візуально подовжує кімнату.

В інтер'єрі тут превалює колір графіту в поєднанні з білим, що розширює простір і візуально подовжує кімнату

Квартира в мікрорайоні Березовому

Дизайнери кажуть, що сірий - це колір мотивації, творення і змістовності. Головне, правильно його просочетать. Підібрані в одній колірній гамі шпалери, полки в даному випадку виглядають цілком доречно. А підсвічування вдало підкреслює малюнок шпалер. Вартість - 2,05 мільйона рублів.

Квартира в мікрорайоні Березовому

Римські канікули

господар трикімнатної квартири в мікрорайоні Приморському або мріє відвідати Рим, або, побувавши там, створив свій маленький куточок щастя. Зображення мощених вулиць в поєднанні з кованою люстрою, бежевій меблями і шторою золотого кольору виглядає гармонійно і привабливо. Вартість - 3 мільйони.

Вартість - 3 мільйони

Квартира в мікрорайоні Приморському

Індустріальний шик

інтер'єр двокімнатної квартири в мікрорайоні Зелений Берег привернув увагу сміливим оформленням однієї зі стін вітальні червоною цеглою. На думку деяких дизайнерів, цегляна стіна додає текстуру, надає вітальні унікальний характер і чарівність.

На думку деяких дизайнерів, цегляна стіна додає текстуру, надає вітальні унікальний характер і чарівність

Квартира в мікрорайоні Зелений Берег

Помірність, чіткі прямі лінії і нейтральні відтінки обов'язкові при виборі такого декору. Тому колір меблів і декоративних елементів в даному випадку цілком виправданий. Затишно? Швидше модно і незвично. Вартість - 5 мільйонів рублів.

Квартира в мікрорайоні Зелений Берег

вітраж

Все частіше в інтер'єрі з'являється вітраж. Іноді складають цілу витражную композицію з підсвічуванням, яка виступає як самостійний декоративний елемент. як і в трикімнатній квартирі на вулиці Байкальської. Стельовий вітраж з красивим малюнком і підсвічуванням надає кімнаті особливу урочистість. Вартість - 6,3 мільйона рублів.

Вартість - 6,3 мільйона рублів

Квартира на вулиці Байкальської

міські вулиці

інтер'єр холу трикімнатної квартири на вулиці 2-й Залізничній виглядає більш ніж незвично. Декоративний камінь, багет і квіткові клумби. Хол нагадує вулички з брукованими тротуарами й зеленими клумбами.

Хол нагадує вулички з брукованими тротуарами й зеленими клумбами

Квартира на вулиці 2-й Залізничній

Доповнено інтер'єр вставками з шпалер, обрамленими в багет. Вартість - 10,15 мільйона рублів.

Квартира на 2-й Залізничній

Колір та й годі

ця трикімнатна квартира в селищі Молодіжному, мабуть, один з небагатьох прикладів, коли кольорові акценти розставлені правильно. І це, до речі, ще один вдалий приклад використання яскравого кольору в інтер'єрі. Стінові панелі яскраво-фіолетові з об'ємним малюнком.

Стінові панелі яскраво-фіолетові з об'ємним малюнком

Квартира в селищі Молодіжному

Інтер'єр в спальні також заслуговує на окрему увагу. Там немає яскравих плям. Як і належить, в оформленні цієї кімнати використовувалися кольори приглушених відтінків. Але виглядає далеко не нудно. Покривало, штори, декоративне панно над ліжком - все має відтінок фіолетового, що говорить про єдиної концепції всієї квартири. Вартість - 11,65 мільйона рублів.

Квартира в селищі Молодіжному

Інформація актуальна на момент публікації.

Всі зображення квартир взяті з оголошень на сайті IRK.ru

Затишно?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online