Як ми заряджали камені на озері Мак-Дональд

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мабуть, тепер я готова поділитися тим, як ми заряджали браслети на озері Мак Дональд у вересні. --------- / -------

? Цього разу зарядка бус і браслетів пройшла дуже незвично і несподівано. Я збиралася прийти на озеро, сісти там затишно, познайомитися з духом озера і помедитувати як завжди. Але вийшло по-іншому.

Як тільки ми опинилися на березі цього озера, ми стали ні з того, ні з сього будувати пірамідки ? Як тільки ми опинилися на березі цього озера, ми стали ні з того, ні з сього будувати пірамідки. І ці пірамідки виходили абсолютно особливими. Він були реально живими. Він були схожі на людей, які задумливо дивляться в далечінь. Від них йшла зовсім божевільна енергії. ☘️ І тому на наступний день ми побудували вівтар. Довго шукали підходяще місце на березі озера. Чи радилися з ним - куди воно покличе? І нарешті, знайшли.

Це місце відчувалося дуже правильно Це місце відчувалося дуже правильно. І там ми почали будувати. Вийшло сім пірамідок, з'єднаних спіраллю. Всі сім абсолютно різних, кожна зі своїм характером і полем. Але загальне поле пірамідок стало, коли ми виклали спіраль, неймовірно сильним - навіть аж голова йде обертом. У цьому колі дуже специфічно розподілялася енергія - навколо був сильний вихор, а всередині - повна тиша і спокій.

Коли будуєш пірамідку, ти не можеш відволікатися. У ній потрібно створити баланс. І з кожним новим каменем створюється нова рівновага, засноване на глибокій повазі до попереднього каменю - щоб його не потривожити. Іноді камені так лягають один на одного, що здається, вони порушують закони фізики. Це можна створити тільки з глибокої внутрішньої тиші і зосередженості.

Коли дивишся на пірамідку, її баланс передається тобі, настає миттєва центрированность Коли дивишся на пірамідку, її баланс передається тобі, настає миттєва центрированность. І вона по відчуттях тягуча, майже в'язка. У кожної пірамідки цей баланс трохи свій, індивідуальний. А коли їх енергії об'єднуються, то, натурально, дах зносить. Це було той самий випадок, коли ми побудували те, чого самі не очікували. Цей вівтар вийшов набагато сильніше, ніж я думала він буде. І сім пірамідок слово втілювали духів озера, допомагали їм знайти їх кам'яне тіло.

Ми будували довго Ми будували довго. Ми шукали і приносили камені. Я в цей час я досить багато нового зрозуміла про значення слова "масон" (вільний каменяр) - дійсно в цьому будівництві було якесь дуже щільне поєднання фізичного і духовного.

А коли все було готово, я полила ці камені водою з озера, попросивши озеро наповнити життям ці камені - ще більшою життям, тому що вони були живими з самого початку ? А коли все було готово, я полила ці камені водою з озера, попросивши озеро наповнити життям ці камені - ще більшою життям, тому що вони були живими з самого початку. І чесно кажучи, далі я не дуже добре заповнила, що саме я робила, але однозначно я заряджала там ваші намиста. А потім ми пішли звідти вже глибоким ввечері, в темряві, і в сильно зміненому стані свідомості. Це був дуже здатний проникати досвід - досвід глибокого єднання з цим місцем, досвід якийсь інтуїтивної і дуже природної магії і молитви.

Ось така особлива зарядка каменів Ось така особлива зарядка каменів. Дуже за неї вдячна.

Чи радилися з ним - куди воно покличе?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online