Системи відеоспостереження магазинів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дивіться також:

Автоматизація торгівлі

Облік товару в магазині

Системи відеоспостереження для магазинів можна розділити на дві основні групи - відеоспостереження на базі DVR і відеоспостереження на базі комп'ютера. Наступне основна відмінність - наявність можливості моніторингу і контролю касових і товарних операцій

поділ системи відеонагляду для магазинів:

платформа:

  1. на базі DVR (англ. Digital Video Recorder, DVR, цифровий відеореєстратор);
  2. на базі комп'ютера (плати для ПК).

Інтеграція з POS-обладнанням:

  1. з можливістю касового контролю;
  2. без можливості організації контролю касових і товарних операцій.

Системи на базі DVR застосовуються в невеликих магазинах або відділах. За допомогою DVR можна швидко, а найголовніше не дорого організувати відеоспостереження за відділом або філією. Якщо до цього філії або відділу можна підвести Інтернет - спостереження і роботу з архівом можна виконувати віддалено.

Для великих магазинів (супермаркет, гіпермаркет), а також мережі з декількох магазинів вигідно застосовувати системи відеоспостереження для магазинів з контролем касових і товарних операцій. До цих систем відеоспостереження можна підключати касові апарати, POS-обладнання, ваги, термінали збору даних для передачі даних про продажі. Ці дані синхронізуються з відео і дозволяють вибрати і переглянути відеофрагмент з будь-якої події або виробничої операції: зважування, продаж товару, прийом товару, повернення товару, інвентаризація і т.д.

На сторінці " Підключити каси до системи відеоспостереження »Розповідається як підключити касові апарати до системи відеоспостереження та які вигоди це приносить.

Можна комбінувати кілька різних систем. Хоча й існує думка, - що для одного об'єкта необхідно вибудовувати все на одній платформі - практика показує, що це не так. Візьмемо аналогію з автомобілями - погодьтеся, що абсурдною буде ситуація, якщо використовувати вантажний автомобіль для поїздки у відпустку або на риболовлю, а також для роботи цього автомобіля в якості таксі. Точно так само і з системою відеоспостереження. Для великих об'єктів можна і навіть потрібно використовувати комбіновані системи - наприклад, система Інтелект відмінно справляється з контролем POS-операцій, може бути інтегрований в пожежну та охоронну систему торгового комплексу.

Основні завдання відеоспостереження в магазині

  • Загальний нагляд торгового залу.
  • Спостереження за місцями, де знаходиться найбільш цінний товар.
  • Спостереження за місцем розвантаження і прийому товару.
  • Контроль касових і торгових операцій.
  • Фіксація осіб відвідувачів, що входять в приміщення магазину.
  • Загальний нагляд за складом і входом на склад.
  • Загальний нагляд за простором перед магазином, контроль автопарковки.
  • Контроль і координація дії персоналу.
  • Виявлення і аналіз крадіжок товару продавцями або клієнтами.
  • Відстеження маршрутів руху покупців - оптимізації викладки і виробничих процесів.

Відстеження маршрутів руху покупців - оптимізації викладки і виробничих процесів

Для того, щоб точно визначити, яка система або комбінація систем буде максимально ефективною і вигідною, необхідно ретельно опрацювати технічне завдання. Телефонуйте (056) 720-90-37 та надсилайте запити - ми надамо ефективні рішення!

Задати питання

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online