Пальто, напівпальто і куртки в нових тенденціях сезону весна-2012 з'явилися в «Модниці»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Всі новини Забайкалля і міста Чити Всі новини Забайкалля і міста Чити

Відділ молодіжного одягу «Модниця» представив нову колекцію верхнього одягу сезону весна-2012: пальто в романтичному стилі, напівпальто в стилі «мілітарі» і легкі куртки.

Про це кореспонденту ІА «Чіта.Ру» 2. березня повідомив представник відділу.

«Весна - найромантичніше пору року, хочеться бути легкою, ніжною, привабливою. У нашому відділі ви знайдете верхній одяг, яка прикрасить будь-який гардероб і приверне увагу до своєї господині. Є повсякденний одяг: затишні і яскраві водолазки, сукні-футляри, моделі соковитих кольорів, сорочки та блейзери - актуальні в будь-який сезон. Широким розмаїттям порадує асортимент джинсів і брюк, в тому числі, ультра-модного фасону з завищеною талією. Всі моделі відмінної якості турецького виробництва », - розповів представник« Модниці ».

Він нагадав, що на одяг з минулих колекцій в салоні діють знижки, і є можливість отримати

Для цього необхідно здійснити одноразову покупку на суму від 3 500 рублів і заповнити анкету. Відсоток знижки безпосередньо залежить від суми покупки, яка зараховується на ваш рахунок. Заповнення анкети займає зовсім небагато часу, і в разі втрати або псування карти дозволяє відновити її з усіма даними і накопиченої вами сумою.

Ознайомитися з деякими моделями, представленими в продажу відділу, можна в каталозі одягу в соціальній мережі «Однокласники» в групі «Модниця» .

«На честь улюбленого свята 8 Марта всім модницям ми подаруємо знижку 8% і дисконтну карту! Приходьте, порадуйте себе покупками красивих речей », - додали у відділі.

Відділ молодіжного одягу «Модниця» знаходиться за адресою: ТЦ «Караван», вулиця Бабушкіна, 104, 3 поверх.
Режим роботи: з 10 .00 до 20 .00 без перерви і вихідних.

Фото: Максим Крівощёков

10:21, 02 березня 2012

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online