Автор пісень "вернісаж" і "маленька країна" виступить в одеській музкомедії

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

6 серпня 2010, 16:08 Переглядів: 6 серпня 2010, 16:08 Переглядів:   Ілля Рєзнік підписав більше десятка книг і дисків

Ілля Рєзнік підписав більше десятка книг і дисків. Фото О. Князь.

У неділю о 19.00 легендарний російський поет-пісняр Ілля Рєзнік виступить на сцені Одеської музкомедії з авторською програмою. Він прочитає свої вірші, сонети і епіграми, а музичну частину вечора буде супроводжувати ансамбль "Рецитал", який 30 років виступав з Аллою Пугачовою. Двома днями раніше Ілля Рєзнік презентував в Одесі новий чотиритомник своїх творів.

На рахунку 72-річного поета вірші для хітів Лайми Вайкуле "Вернісаж", "Ще не вечір". Він також придумав "Маленьку країну" Королевою, "Стюардесу на ім'я Жанна" Преснякова-молодшого. Ілля Рєзнік створив близько сотні пісень для Алли Пугачової, писав для Софії Ротару, Тамари Гвердцителі та інших зірок естради.

З Одесою поета пов'язують теплі спогади. "Я жив на вул. Щепкіна, 18, де були тази, клопи, велосипеди - все що завгодно, цілий рік. Це було в кінці 60-х. А потім ми ще часто приїжджали сюди з дітьми на відпочинок", - розповів він. Ілля Рєзнік зізнався нам, що, приїжджаючи до Одеси, обов'язково прогулюється тінистими бульварами, відпочиває на Ланжероні і в Аркадії.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Автор пісень" вернісаж "і" маленька країна "виступить в одеській музкомедії". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

князь Ольга

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online