Калорійність фунчозу у Вашій Дієті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На сьогоднішній день східна кухня дивно популярна практично серед усіх верств населення

На сьогоднішній день східна кухня дивно популярна практично серед усіх верств населення. Вермішель, зроблена з тонкої рисової локшини, має кілька назв, серед яких найбільш відомі тайська паста, біла вермішель, напівпрозора локшина. Але основна назва такої локшини - фунчоза. Фунчоза - чудовий абсорбент, легко вбирає запахи, тому є ідеально відповідним гарніром для численних продуктів харчування.

Калорійність фунчози говорить про неї, як про продукт, найбільш привабливому для людей, які мріють знизити показники ваги. В основі фунчози лежать складні вуглеводи , Активно насичують енергією м'язи людини. Особливо багата ця вермішель вітамінами групи В, необхідними для відновлення нервової системи організму. Також великий вміст в фунчозу необхідних для нормальної життєдіяльності мінералів, мікро- і макроелементів підтверджує можливості тайської пасти, як корисного і надзвичайно легкозасвоюваного продукту харчування. Наявність в цій вермішелі дуже цінного білка глютену дозволяє позбавити організм людини від можливих алергічних реакцій на той чи інший продукт харчування. Тому фунчоза - досить затребувана в раціоні харчування у алергіків будь-якого віку і статі.

При розгляді тайської пасти в первісному сухому вигляді, слід зазначити, що калорійність фунчози становить 335 кілокалорій на 100 грамів вихідного продукту. Однак після її варіння на вищевказані 100 грамів вермішелі доводиться вже всього приблизно 85 кілокалорій. Дивовижне і приємне перетворення для любителів підраховувати «з'їдені калорії». Причому готують цю незвичайну вермішель протягом всього трьох хвилин, при бажанні після варіння фунчозу можна обсмажити на сковорідці протягом пари хвилин.

Ця вермішель чудово поєднується з грибами, при цьому калорійність фунчози, приготовленої з ними, складає близько 105 кілокалорій. Вермішель фунчозу готують з овочами, виходить надзвичайно смачне, надзвичайно низькокалорійне блюдо, яке має всього 100 кілокалорій. Мабуть, найбільшу калорійність фунчоза набуває при її приготуванні зі свининою. В цьому випадку калорійність 100 грамів страви становить приблизно 150 кілокалорій. Інші поєднання вермішелі фунчози: з яловичиною - 135 кілокалорій, з сиром - 120 кілокалорій. Треба сказати, що в будь-якому випадку неможливо вважати цю дивовижну вермішель великим обтяженням вашому шлунку, викликає підвищені жирові відкладення.

Згідно східним рецептами, страви, приготовані з фунчози, ніколи не рекомендується солити. Для повного відчуття привабливості цієї вермішелі потрібно тільки використовувати спеції, що для людини, яка хоче підкоригувати параметри своєї фігури, природним чином позначається на калорійності фунчози в сприятливу сторону. При покупці цього чудового продукту харчування немає необхідності вибирати виключно тонкі макаронні вироби. Фунчоза частенько буває досить великого розміру, що абсолютно не позначається на калорійності цієї дивовижної вермішелі.

Для правильного приготування фунчози необхідно читати інструкцію з приготування вермішелі. В основному, час приготування варіюється від 3-х до 7-ми хвилин включно. Частенько рисову локшину, або вермішель фунчозу, виготовляють не тільки з рисової муки, в неї додають невелику кількість борошна гречки, сої, інших складових, найбільш популярних в країнах Сходу. Східні люди завжди вважали, що саме фунчоза увібрала в себе всю користь рису для людини. У цій вермішелі присутні найбільш необхідні амінокислоти для нормального функціонування органів і систем людського організму.

На Сході навіть не низька калорійність фунчози, а її незмінна користь грає головну роль при приготуванні різноманітних страв. Фунчоза чудово гармоніює з м'ясом, морепродуктами. Надзвичайно смачні салати, приготовані з фунчози, що включають в себе часник, морква, рослинне масло. На думку численних гурманів, холодна фунчоза навіть смачніша, ніж в гарячому вигляді. Спробуйте, вам сподобається!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online