Улюблена жінка Олександра Васильєва відмовилася відповідати на питання, від кого народила сина

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

20:04, 05.10.2017

Вперше історик моди і ведучий « модного вироку » Олександр Васильєв розповів про жінку, любов до якої проніс через все життя, тільки в січні цього року в шоу « Секрет на мільйон »На каналі НТВ. Тоді він буквально підкорив і провідну Леру Кудрявцеву , І телеглядачів не тільки своєю щирістю, але і захопливістю оповідань про своє життя, а також винятковим почуттям гумору. Залишився вірним собі Васильєв і в студії проекту « Насправді », Куди прийшов, щоб нарешті дізнатися відповідь на питання, яке хвилює його вже 28 років. Олександр Олександрович зважився пройти перевірку на поліграфі, але все-таки дізнатися: чи є син першого кохання Васильєва Маші Пойндер його спадкоємцем?

Сама Маша Пойндер (в дівоцтві Лаврова) приїхала з Франції, щоб взяти участь в шоу Дмитра Шепелєва . Вся програма пройшла в грайливому тоні, який задав головний герой. Васильєв багато розповідав про свою юність і любові до Маші, про те, чому вони розлучилися. Олександр Олександрович зізнався, що йому подобалося все, що робила Марія. Тільки ось його батьки не схвалили вибір сина, вважаючи, що йому потрібна «розкішна невістонька». До того ж дівчина прагнула до Парижа, куди в результаті і поїхала.

До того ж дівчина прагнула до Парижа, куди в результаті і поїхала

Улюблена жінка Олександра Васильєва відмовилася відповідати на питання, від кого вона народила сина

Васильєв зустрічався з Машею і у Франції, так що цілком допускає, що 28 років тому Маша народила дитину саме від нього. Спантеличив Олександра і той факт, що Марія назвала хлопчика дивним ім'ям Груня, а саме так в дитинстві називали Васильєва. Правда, майже три десятки років тому Маша пояснила, що це всього лише випадковість. До речі, щоб опинитися поруч з коханою, колекціонер уклав фіктивний шлюб з француженкою.

З'ясувалося, що Олександр Васильєв і Марія Пойндер зустрічаються досі, подорожуючи разом і навіть ночуючи в одному номері. Однак Маша вирішила жартами і зберігати інтригу, відмовившись дати відповідь на головне питання: чи є Груня сином Олександра Васильєва? Історик моди підрахував, що все-таки навряд чи, якщо тільки у Маші трапилася якась занадто затяглася вагітність. Маша у відповідь реготала над питаннями експертом, на кшталт «Чи займалися б з Олександром тим, що могло б призвести до народження дитини?». «Так, і не раз. І народитися міг не одна дитина », - сміялася Пойндер. По крайней мере, це, як показав поліграф, виявилося правдою.

По крайней мере, це, як показав поліграф, виявилося правдою

Історик моди в шоу «Насправді» зустрівся з Машею Пойндер, але розгадки, хто ж батько Груні, так не впізнав

Немодний вирок Олександра Васильєва. Насправді. Найдраматичніші моменти випуску від 05.10.2017

Читайте також:

Олександр Васильєв вперше розповів про кохану жінку в шоу «Секрет на мільйон»

Олександр Олександрович зважився пройти перевірку на поліграфі, але все-таки дізнатися: чи є син першого кохання Васильєва Маші Пойндер його спадкоємцем?
Однак Маша вирішила жартами і зберігати інтригу, відмовившись дати відповідь на головне питання: чи є Груня сином Олександра Васильєва?
Маша у відповідь реготала над питаннями експертом, на кшталт «Чи займалися б з Олександром тим, що могло б призвести до народження дитини?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online