Вакарчука в президенти просувають ті ж прокремлівські олігархи, які зробили президентом Порошенко

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Термін придатності «цукерок від Рошен» явно добігає кінця, і ті ж сценаристи готують нам нового «месію» Термін придатності «цукерок від Рошен» явно добігає кінця, і ті ж сценаристи готують нам нового «месію» ...

Блогер, екс-доброволець «Айдара» Євген Дикий вважає, що співака Святослава Вакарчука готують на президентські вибори українські олігархи спільно з кремлівськими наставниками.

Таку думку він висловив на веб-сайті інтернет-видання «Обозреватель», передають сьогодні Українські Новини.

«Мене абсолютно не цікавлять особисті якості Святослава Вакарчука. Коли мова йде про можливе президенті моєї країни, мене в першу чергу цікавлять гроші: хто інвестував в проект, і які «зобов'язуються» перед спонсорами повинен буде відпрацьовувати новий «месія»? Проект «співаючий Макрон» фінансується Віктором Пінчуком і російським «Альфа-Банком», - написав Дикий.

Він також зазначив, що вперше про проект «Вакарчук - президент» як про щось серйозне, а не як анекдот, він почув більше року назад від одного з російських дипломатів.

«Так, ось саме цей« пташеня гнізда Лаврова »вперше озвучив мені тезу про Вакарчука як про« президенті примирення ». Ну от уяви, вибирають його президентом, і він каже: я, український президент, хочу приїхати в українське місто Донецьк і говорити безпосередньо зі своїми виборцями, і з ним там будуть говорити - на ньому немає крові, він нічим себе не заплямував », - переказує блогер слова російського дипломата.

Він вважає, що з точки зору Кремля Вакарчук дійсно нічим не «заплямований».

«Він не тільки не брав в руки зброю, як наприклад зірка світової опери покійний герой ДУК Василь Сліпак, але навіть не співав для бійців на фронті, як десятки українських артистів, не збирав кошти на армію ... Тільки заспівав про« нетвою війну »- на кшталт як і не пряма трансляція ворожих тез, так, «висока художня рефлексія», але кому треба зрозуміють ... «Хто треба» зрозуміли правильно, і наразі інвестують російські гроші в «співаючого Макрона», - пояснює своє бачення автор.

Блогер також провів паралелі з обранням Петра Порошенка на посаду президента України в 2014 році.

За його версією, в розпал Революції гідності українських громадян ляльководи також підсунули «месію» в особі Порошенка: «Сценарій спрацював, ми купилися на повну. Але всякі солодощі мають свій термін дії, термін придатності «цукерок від Рошен» явно добігає кінця, і ті ж сценаристи готують нам нового «месію». Автор вказує тут конкретно Фірташа, Льовочкіна і Пінчука.

- За кандидатом в президенти Вакарчуком варто Пінчук-Порошенко - експерт

- Вакарчук повернувся з США і вийшов на політичну сцену України. Чи є у нього шанси стати новим президентом?

У зв'язку з цим Євген Дикий задається питанням, чи дійсно українці такі дурні, щоб другий раз дати можливість собою маніпулювати: «Знову проковтнемо точно таку ж наживку, тільки в дещо іншій,« Стенфордської », цукеркової обгортці?».

загрузка ...

Коли мова йде про можливе президенті моєї країни, мене в першу чергу цікавлять гроші: хто інвестував в проект, і які «зобов'язуються» перед спонсорами повинен буде відпрацьовувати новий «месія»?
Чи є у нього шанси стати новим президентом?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online