Два солдата втратили свідомість під час параду до Дня незалежності

  1. поділіться

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Двоє військовослужбовців втратили свідомість під час параду на честь Дня незалежності в Києві 24 серпня.

Про це пише Країна .

Перший сьогоднішній випадок стався близько 10:35, коли президент Петро Порошенко виголошував промову. Солдата почесної варти, падаючого в непритомність, підхопили під руки і повели підоспілі люди в штатському. А пізніше замінили і решта складу варти.

А пізніше замінили і решта складу варти

Військовослужбовцю десантно-штурмових військ стало погано під час хвилини мовчання, він впав. Його відтягли в бік товариші.

Його відтягли в бік товариші

Нагадаємо, відомий вже цілий ряд інцидентів з втратою свідомості військовослужбовцями в присутності нинішнього президента. Про це раніше розповідалося в публікації « Чарівна аура Порошенко ». Вперше це сталося на його інавгурації 7 червня 2014 р .: зомлів один з солдатів, що стояли уздовж червоної доріжки. Потім 61-річний генерал армії 21 липня 2017 р знепритомнів під час брифінгу президентів України і Білорусі в будівлі АПУ. А 25 листопада 2017 року під час заходів, присвячених річниці голодомору, стало погано солдату почесної варти. Те ж саме сталося з його колегою, який на урочистостях на честь річниці Нацгвардії 26 березня 2018 р стояв біля прапора позаду Порошенко.

Читайте останні новини про ВСУ і все про ситуацію в Україні та світі на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

поділіться

Теги: День Незалежності , парад

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online