Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Як молодій сім'ї взяти іпотеку

  1. Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості зміст: Молодій родині з об'єктивних причин...
  2. Як підвищити розмір кредиту
  3. Іпотека: хто ризикує?
  4. Пільгова іпотека?
  5. Шлюб і іпотека.
  6. Чи є різниця на кого оформляти квартиру, що купується в шлюбі?
  7. Реально взяти іпотеку з дитиною-власником?
  8. Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека?
  9. Прийомна сім'я і іпотека.
  10. Російська сім'я зніме 1-2комн. квартиру В Москві
  11. реально взяти іпотеку в Москві
  12. Прописка в квартирі отриманої по іпотеці "Молода сім'я"
  13. Програма молода сім'я в Підмосков'ї
  14. Кінець історії про іпотеку.
  15. Іпотека доступна не кожній російській сім'ї
  16. тим, хто зв'язався з іпотекою - як вам живеться?
  17. Як збільшити сукупний дохід для Іпотеки?
  18. Молода сім'я.
  19. Порядок дій при оформленні іпотеки
  20. Іпотека - кілька питань
  21. Іпотека на рік - які реальні витрати?
  22. Мінуси іпотеки?
  23. Чи варто вписатися в програму Молода сім'я через формальний розлучення?
  24. Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості
  25. Субсидії і житлові програми
  26. Як підвищити розмір кредиту
  27. Іпотека: хто ризикує?
  28. Пільгова іпотека?
  29. Шлюб і іпотека.
  30. Чи є різниця на кого оформляти квартиру, що купується в шлюбі?
  31. Реально взяти іпотеку з дитиною-власником?
  32. Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека?
  33. Прийомна сім'я і іпотека.
  34. Російська сім'я зніме 1-2комн. квартиру В Москві
  35. реально взяти іпотеку в Москві
  36. Прописка в квартирі отриманої по іпотеці "Молода сім'я"
  37. Програма молода сім'я в Підмосков'ї
  38. Кінець історії про іпотеку.
  39. Іпотека доступна не кожній російській сім'ї
  40. тим, хто зв'язався з іпотекою - як вам живеться?
  41. Як збільшити сукупний дохід для Іпотеки?
  42. Молода сім'я.
  43. Порядок дій при оформленні іпотеки
  44. Іпотека - кілька питань
  45. Іпотека на рік - які реальні витрати?
  46. Мінуси іпотеки?
  47. Чи варто вписатися в програму Молода сім'я через формальний розлучення?
  48. Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості
  49. Субсидії і житлові програми
  50. Як підвищити розмір кредиту
  51. Іпотека: хто ризикує?
  52. Пільгова іпотека?
  53. Шлюб і іпотека.
  54. Чи є різниця на кого оформляти квартиру, що купується в шлюбі?
  55. Реально взяти іпотеку з дитиною-власником?
  56. Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека?
  57. Прийомна сім'я і іпотека.
  58. Російська сім'я зніме 1-2комн. квартиру В Москві
  59. реально взяти іпотеку в Москві
  60. Прописка в квартирі отриманої по іпотеці "Молода сім'я"
  61. Програма молода сім'я в Підмосков'ї
  62. Кінець історії про іпотеку.
  63. Іпотека доступна не кожній російській сім'ї
  64. тим, хто зв'язався з іпотекою - як вам живеться?
  65. Як збільшити сукупний дохід для Іпотеки?
  66. Молода сім'я.
  67. Порядок дій при оформленні іпотеки
  68. Іпотека - кілька питань
  69. Іпотека на рік - які реальні витрати?
  70. Мінуси іпотеки?
  71. Чи варто вписатися в програму Молода сім'я через формальний розлучення?

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:

Молодій родині з об'єктивних причин складно самостійно купити житло. Як правило, близькі надають молодятам посильну допомогу, однак цих коштів не завжди вистачає. Тому багато молодих сімей замислюються про іпотеку, хоча і вважають її справою ризикованою. Якщо ж поєднати іпотечний кредит з існуючими житловими соціальними програмами, мрія про власну квартиру може стати реальністю. Як це зробити, розповідають Марія Полякова, директор департаменту інновацій, методології та стандартизації АІЖК, і Ігор Жигунов, перший заступник голови правління ЗАТ «Банк житлового фінансування».

Як це зробити, розповідають Марія Полякова, директор департаменту інновацій, методології та стандартизації АІЖК, і Ігор Жигунов, перший заступник голови правління ЗАТ «Банк житлового фінансування»

До змісту

Субсидії і житлові програми

Молодою сім'єю вважається осередок суспільства, в якій хоча б одному чоловікові менше 36 років. І саме у молодих сімей є чимало можливостей придбати своє житло або поліпшити житлові умови. Існують як чисто комерційні програми іпотечного кредитування і житлової розстрочки, так і соціальні проекти на федеральному і регіональному рівнях. Назвемо деякі з них.

  1. Найвідоміша субсидія - це материнський капітал. Його можна використовувати в якості початкового внеску при оформленні іпотеки або витратити на часткове або повне погашення кредиту, отриманого раніше на покупку житла. У 2014 р розмір маткапіталу - 429 тис руб. Це досить серйозна сума, щоб оплатити частину вартості житла, як правило 15-30%, а в ряді регіонів сума материнського капіталу покриває майже 35-40% вартості житла.
  2. Також є програми підтримки молодих сімей на регіональному рівні. Подружжю молодше 36 років уряд регіону може надати безоплатну субсидію в розмірі до 30% вартості житла або житлову розстрочку. А після оформлення кредиту молода сім'я може отримати субсидію на його часткове дострокове погашення, завдяки чому помітно знизиться щомісячний платіж по кредиту.

Використовуючи ці можливості і скомбінувавши ринкову іпотеку із засобами маткапіталу і субсидіями в своєму регіоні, молода сім'я отримує більше можливостей купити власне житло. Наприклад, квартира коштує 4 000 000 руб. Маткапітал 429 тис. - це вже 10% вартості житла. Якщо у сім'ї є накопичення ще в 400 тис., То можна взяти кредит на суму до 80% вартості житла. Це близько 3 200 000 руб. Якщо сім'я отримує після оформлення кредиту ще й кошти субсидії від суб'єкта федерації (до 30% вартості житла за програмою «Молода сім'я»), то це ще майже 1 200 000 руб. Тобто взяти в кредит доведеться всього 2 000 000 руб. - половину вартості квартири. Це значно простіше.

  1. Додаткові можливості є у молодих сімей, в яких хоча б один з подружжя є вчителем, лікарем або військовим. Працівникам бюджетної сфери молодше 36 років може бути оформлена субсидія для оплати частини початкового внеску відповідно до постанови уряду РФ № 1177 від 29.12.2011 р Вона становить до 20% від вартості житла.
    У різних регіонах за надання цих субсидій відповідають різні відомства, і вимоги, яким повинен відповідати одержувач субсидії, також встановлюють регіональні влади. Однак в будь-якому випадку ця інформація є публічною, її можна знайти на сайті адміністрації регіону. За додатковими роз'ясненнями можна звернутися в регіональне відділення Міністерства освіти або житловий департамент. Також для молодих вчителів і вчених є спеціалізовані іпотечні програми зі зниженою процентною ставкою (від 8,5%).
  2. Ще один цікавий варіант для молодої сім'ї - придбання квартири в новобудові під заставу наявного житла. Це вихід з положення для двох поколінь, що живуть в одній багатокімнатної квартирі. Можна взяти кредит під заставу наявної квартири і придбати на етапі будівництва дві окремі квартири, оскільки на етапі будівництва квартира завжди коштує дешевше, ніж готова. Поки новий будинок будується, можна жити в старій квартирі, а після здачі новобудови і отримання ключів від нових квартир продати стару з-під застави. Практика показує, що банки погоджуються на такий варіант погашення кредиту, а право на дострокове погашення іпотеки закріплено законом.

Практика показує, що банки погоджуються на такий варіант погашення кредиту, а право на дострокове погашення іпотеки закріплено законом

До змісту

Як підвищити розмір кредиту

Але що робити, якщо заявка на кредит прийнята і банк навіть готовий видати грошові кошти, але схвалена сума іпотечного кредиту менше, ніж потрібно для покупки квартири? Для початку спробуємо зрозуміти, з чого виходить банк при визначенні максимальної суми кредиту, яку він готовий дати позичальнику. Кредитор бере в розрахунок ваш щомісячний дохід, термін, на який ви хочете взяти кредит, вартість нерухомості, що купується, а також суму наявних у сім'ї накопичень (початковий внесок).

Звичайно, в першу чергу розмір кредиту залежить від платоспроможності позичальника. Оцінюється рівень зарплати, причому банки орієнтуються в першу чергу на офіційний дохід, підтверджений довідкою за формою 2-ПДФО. Розмір виплат по такому серйозному і довгостроковим кредитом, як іпотека , Не може перевищувати 45% від чистого доходу - тобто зарплати за вирахуванням інших обов'язкових витрат, як, наприклад, плата за іншими кредитами і забезпечення утриманців.

Банки дивляться, яку нерухомість хоче купити сім'я, і ​​скільки коштує ця нерухомість. Розмір кредиту не може перевищувати різниці між вартістю житла і сумою, яку позичальник вносить в якості початкового внеску.

Якщо вашого доходу недостатньо для отримання необхідної вам суми кредиту, ви маєте право залучити додаткових позичальників (співпозичальників). Перш за все, созаемщиком може стати дружина, і тоді банк буде оцінювати можливості сім'ї, враховуючи не одну зарплату, а дві. Обов'язки і відповідальність позичальників такі ж, як у позичальника. Созаємщикамі можуть стати тільки близькі родичі позичальника: батьки, брати, сестри, діти, чоловік або дружина.

До змісту

Іпотека: хто ризикує?

Дуже багато хто побоюється брати іпотеку, тому що бояться в майбутньому втратити роботу, а слідом за нею і квартиру, куплену в кредит. До оцінки цього ризику потрібно підходити раціонально. На практиці банкам невигідно забирати у боржників заставу, тобто квартиру. Це дуже складна і нерентабельна для банків процедура, тому вони намагаються піти назустріч позичальникові.

У свою чергу, і позичальник повинен проявити розсудливість: як тільки виникли складності, відразу звернутися в банк, щоб разом шукати вихід з ситуації, що склалася. Важливо, щоб до цього у позичальника не було прострочення по кредиту. Тоді банк поставиться до труднощів більш лояльно.

Клієнтам, які акуратно вносять платежі за іпотечним кредитом, банк може запропонувати скористатися кредитними канікулами, тобто надає можливість не платити протягом певного часу за іпотечним кредитом. При цьому термін обслуговування кредиту збільшується. Також за домовленістю з банком кредит може бути реструктуровано, тобто його умови тимчасово змінені з тим, щоб позичальник здійснював платежі виходячи з поточної платоспроможності.

Дуже важливо ще на стадії отримання іпотеки не брати на себе непосильні зобов'язання. Багато вирішуються оформити іпотечний кредит на велику суму, а потім ще і споживчий кредит на ремонт і облаштування квартири. Це дуже ризиковано. Сукупний платіж за кредитами не повинен перевищувати 45% доходу сім'ї, інакше позичальникам доведеться знизити витрати і відмовитися від звичного способу життя, крім того, буде відсутній запас міцності. Також рекомендується мати «подушку безпеки», що дорівнює сумі чотирьох-шести обов'язкових платежів по кредиту на випадок, наприклад, непередбаченої втрати роботи. В цьому випадку ви зможете вільно здійснювати виплати по кредиту протягом півроку, а за цей час впоратися з виниклими фінансовими труднощами.

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Цікава і пізнавальна стаття для тих, хто збирається купувати житло в кредит. Ми наприклад, скористалися державною програмою підтримки молодих сімей, вже кілька років живемо в своїй квартирі. До цього ознайомилися з купою інформації стосовно іпотеки, дуже допомогло видання про нерухомість Румія.ру, там представлено багато актуальної інформації по іпотечному кредитуванню і нерухомості в загальному. Але в кінцевому підсумку, вирішує кожен сам за себе, виходячи зі свого фінансового становища і обставин, що складаються.

ДОб'ешься субсидії на покупку квартири))) Поки на лапу НЕ даш, можеш навіть і в кабінет не заходить !!!!

.

Коментувати можут "Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості"

Пільгова іпотека?

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Працівникам бюджетної сфери молодше 36 років може бути оформлена субсидія для оплати частини початкового внеску в Чи існують в Ощадбанку пільгові умови для іпотеки багатодітним сім'ям?

Шлюб і іпотека.

Іпотека доступна не кожній російській родині. Прийомна сім'я і іпотека. Доброго времени суток, конфяне! Хочу взяти на себе іпотеку Кінець історії про іпотеку. Як стати учасником державної програми "Іпотека молодій сім'ї". Скажіть, а як ви маючи дохід ...

Чи є різниця на кого оформляти квартиру, що купується в шлюбі?

Сім'я, двоє маленьких дітей. Шлюбу 10 років, я і діти прописані у моїх батьків, чоловік - у своїх. Близькі до покупки своєї квартири. Найсумніший - коли ВС визнавав н / л дітей колишніми членами сім'ї і дозволяв їх виписку. А потім схаменувся.

Реально взяти іпотеку з дитиною-власником?

Реально взяти іпотеку з дитиною-власником ?. Іпотека. Нерухомість. Купівля та продаж житла, оренда, ріелтор, агент, агентство. Реально взяти іпотеку з дитиною-власником? Поясніть, я ніяк не зможу взяти іпотеку на поліпшення умов, якщо мій ...

Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека?

Я прописувала в іпотечну квартиру двох дочек.Пісала заяву в банк з проханням дозволити прописати, питань не було, дали Іпотека без Опіки або покупці не бути? Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека? усиновлення та іпотека. шановні усиновителі ...

Прийомна сім'я і іпотека.

Прийомна сім'я і іпотека. Доброго времени суток, конфяне! Ситуація у нас така: ПС у нас 2 роки, щас расшіряемся- продаємо нашу двушку, купуємо троячку. Хочу взяти на себе іпотеку (невелику, близько 10% вартості нового житла).

Російська сім'я зніме 1-2комн. квартиру В Москві

Молода платоспроможна російська сім'я без дітей і тварин зніме одне або двокімнатну квартиру В Москві. Подивіться інші обговорення: Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

реально взяти іпотеку в Москві

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Де взяти іпотеку на покупку кімнати в Москві? Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека? Сім'я - тато, мама, дитина, немосквичів, але живуть і працюють в Москві вже близько 10 років.

Прописка в квартирі отриманої по іпотеці "Молода сім'я"

Дочка отримала квартиру в Митищах по соціальній іпотеці Молода сім'я. Наскільки я знаю прописуватися в Митищинському квартирі поки не дають Прописатися в квартирі, придбаній по іпотеці, цілком можна до її повного викупу. У нас взятий точно такий-же іпотечний кредит ...

Програма молода сім'я в Підмосков'ї

Дочка отримала квартиру в Митищах по соціальній іпотеці Молода сім'я. Учасником програми може бути молода сім'я - яка постійно проживає в м Москві Що краще - земля або будинок? Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Кінець історії про іпотеку.

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Як стати учасником державної програми "Іпотека молодій сім'ї". На відміну від американців і європейців росіяни не люблять прирікати себе на життя в кредит, особливо якщо мова йде про ...

Іпотека доступна не кожній російській сім'ї

Характеристика типового іпотечного позичальника виглядає наступним чином: молода тим, хто зв'язався з іпотекою - як вам живеться? Сім'я - тато, мама, дитина, немосквичів, але Ні, ви може звичайно зможете взяти іпотеку на маленьку кімнату в ближньому Підмосков'ї ...

тим, хто зв'язався з іпотекою - як вам живеться?

Сім'я - тато, мама, дитина, немосквичів, але живуть і працюють в Москві вже близько 10 років. А ось поясніть дурною жінці, що може тримати молодого мужика на бюджетній роботі? Вам пощастило іпотеку взяти кілька років тому, коли: 1. квадратний метр житла ...

Як збільшити сукупний дохід для Іпотеки?

хочемо купити двушку в Іпотеку, а потім продати свою і погасити кредит (або не продавати, як піде) на Отже, це найголовніше правило іпотеки. Іпотечний платіж повинен бути посильним для вас. Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Молода сім'я.

Молода сім'я, яка підпадає під умови участі в Московській програмою "Молодій сім'ї, які очікують народження дитини (при поданні довідки про вагітність строком не ... Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Порядок дій при оформленні іпотеки

Виходячи з результатів оцінки квартири (ринкової ціни) банк і буде визначати максимальний розмір кредиту на дану квартиру (від 70% - 90% в залежності від умов кредитування даного Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Іпотека - кілька питань

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Питання по іпотеці. Є квартира у власності (мама + дочка 12 років). Якщо Ви відправите повідомлення анонімно, то втратите можливість редагувати і видалити це повідомлення після відправки.

Іпотека на рік - які реальні витрати?

Ось встав перед нами таке питання - якщо брати іпотечний кредит, припустимо, під 11% на 15 років, але погасити його через 6 міс або 1 рік (хочемо через 6 міс, але не впевнені, що вийде, тому 1 рік теж розглядаємо), скільки реально ми віддамо за іпотеку?

Мінуси іпотеки?

Отримала схвалення по іпотеці і стала квартиру шукати (троячку в Балашисі, в районі $ 60). Хронічний випадок - майже всі господарі хочуть вартість квартири в договорі вказати мільйон. Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Чи варто вписатися в програму Молода сім'я через формальний розлучення?

Ще у Ощад і Банку Москви є якісь іпотечні програми Молода Сім'я, полягають вони в тому, що там первоначлаьний внесок 5%, відсоток по іпотеці трохи нижче, ніж для всіх інших Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості

зміст:

Молодій родині з об'єктивних причин складно самостійно купити житло. Як правило, близькі надають молодятам посильну допомогу, однак цих коштів не завжди вистачає. Тому багато молодих сімей замислюються про іпотеку, хоча і вважають її справою ризикованою. Якщо ж поєднати іпотечний кредит з існуючими житловими соціальними програмами, мрія про власну квартиру може стати реальністю. Як це зробити, розповідають Марія Полякова, директор департаменту інновацій, методології та стандартизації АІЖК, і Ігор Жигунов, перший заступник голови правління ЗАТ «Банк житлового фінансування».

Як це зробити, розповідають Марія Полякова, директор департаменту інновацій, методології та стандартизації АІЖК, і Ігор Жигунов, перший заступник голови правління ЗАТ «Банк житлового фінансування»

До змісту

Субсидії і житлові програми

Молодою сім'єю вважається осередок суспільства, в якій хоча б одному чоловікові менше 36 років. І саме у молодих сімей є чимало можливостей придбати своє житло або поліпшити житлові умови. Існують як чисто комерційні програми іпотечного кредитування і житлової розстрочки, так і соціальні проекти на федеральному і регіональному рівнях. Назвемо деякі з них.

  1. Найвідоміша субсидія - це материнський капітал. Його можна використовувати в якості початкового внеску при оформленні іпотеки або витратити на часткове або повне погашення кредиту, отриманого раніше на покупку житла. У 2014 р розмір маткапіталу - 429 тис руб. Це досить серйозна сума, щоб оплатити частину вартості житла, як правило 15-30%, а в ряді регіонів сума материнського капіталу покриває майже 35-40% вартості житла.
  2. Також є програми підтримки молодих сімей на регіональному рівні. Подружжю молодше 36 років уряд регіону може надати безоплатну субсидію в розмірі до 30% вартості житла або житлову розстрочку. А після оформлення кредиту молода сім'я може отримати субсидію на його часткове дострокове погашення, завдяки чому помітно знизиться щомісячний платіж по кредиту.

Використовуючи ці можливості і скомбінувавши ринкову іпотеку із засобами маткапіталу і субсидіями в своєму регіоні, молода сім'я отримує більше можливостей купити власне житло. Наприклад, квартира коштує 4 000 000 руб. Маткапітал 429 тис. - це вже 10% вартості житла. Якщо у сім'ї є накопичення ще в 400 тис., То можна взяти кредит на суму до 80% вартості житла. Це близько 3 200 000 руб. Якщо сім'я отримує після оформлення кредиту ще й кошти субсидії від суб'єкта федерації (до 30% вартості житла за програмою «Молода сім'я»), то це ще майже 1 200 000 руб. Тобто взяти в кредит доведеться всього 2 000 000 руб. - половину вартості квартири. Це значно простіше.

  1. Додаткові можливості є у молодих сімей, в яких хоча б один з подружжя є вчителем, лікарем або військовим. Працівникам бюджетної сфери молодше 36 років може бути оформлена субсидія для оплати частини початкового внеску відповідно до постанови уряду РФ № 1177 від 29.12.2011 р Вона становить до 20% від вартості житла.
    У різних регіонах за надання цих субсидій відповідають різні відомства, і вимоги, яким повинен відповідати одержувач субсидії, також встановлюють регіональні влади. Однак в будь-якому випадку ця інформація є публічною, її можна знайти на сайті адміністрації регіону. За додатковими роз'ясненнями можна звернутися в регіональне відділення Міністерства освіти або житловий департамент. Також для молодих вчителів і вчених є спеціалізовані іпотечні програми зі зниженою процентною ставкою (від 8,5%).
  2. Ще один цікавий варіант для молодої сім'ї - придбання квартири в новобудові під заставу наявного житла. Це вихід з положення для двох поколінь, що живуть в одній багатокімнатної квартирі. Можна взяти кредит під заставу наявної квартири і придбати на етапі будівництва дві окремі квартири, оскільки на етапі будівництва квартира завжди коштує дешевше, ніж готова. Поки новий будинок будується, можна жити в старій квартирі, а після здачі новобудови і отримання ключів від нових квартир продати стару з-під застави. Практика показує, що банки погоджуються на такий варіант погашення кредиту, а право на дострокове погашення іпотеки закріплено законом.

Практика показує, що банки погоджуються на такий варіант погашення кредиту, а право на дострокове погашення іпотеки закріплено законом

До змісту

Як підвищити розмір кредиту

Але що робити, якщо заявка на кредит прийнята і банк навіть готовий видати грошові кошти, але схвалена сума іпотечного кредиту менше, ніж потрібно для покупки квартири? Для початку спробуємо зрозуміти, з чого виходить банк при визначенні максимальної суми кредиту, яку він готовий дати позичальнику. Кредитор бере в розрахунок ваш щомісячний дохід, термін, на який ви хочете взяти кредит, вартість нерухомості, що купується, а також суму наявних у сім'ї накопичень (початковий внесок).

Звичайно, в першу чергу розмір кредиту залежить від платоспроможності позичальника. Оцінюється рівень зарплати, причому банки орієнтуються в першу чергу на офіційний дохід, підтверджений довідкою за формою 2-ПДФО. Розмір виплат по такому серйозному і довгостроковим кредитом, як іпотека , Не може перевищувати 45% від чистого доходу - тобто зарплати за вирахуванням інших обов'язкових витрат, як, наприклад, плата за іншими кредитами і забезпечення утриманців.

Банки дивляться, яку нерухомість хоче купити сім'я, і ​​скільки коштує ця нерухомість. Розмір кредиту не може перевищувати різниці між вартістю житла і сумою, яку позичальник вносить в якості початкового внеску.

Якщо вашого доходу недостатньо для отримання необхідної вам суми кредиту, ви маєте право залучити додаткових позичальників (співпозичальників). Перш за все, созаемщиком може стати дружина, і тоді банк буде оцінювати можливості сім'ї, враховуючи не одну зарплату, а дві. Обов'язки і відповідальність позичальників такі ж, як у позичальника. Созаємщикамі можуть стати тільки близькі родичі позичальника: батьки, брати, сестри, діти, чоловік або дружина.

До змісту

Іпотека: хто ризикує?

Дуже багато хто побоюється брати іпотеку, тому що бояться в майбутньому втратити роботу, а слідом за нею і квартиру, куплену в кредит. До оцінки цього ризику потрібно підходити раціонально. На практиці банкам невигідно забирати у боржників заставу, тобто квартиру. Це дуже складна і нерентабельна для банків процедура, тому вони намагаються піти назустріч позичальникові.

У свою чергу, і позичальник повинен проявити розсудливість: як тільки виникли складності, відразу звернутися в банк, щоб разом шукати вихід з ситуації, що склалася. Важливо, щоб до цього у позичальника не було прострочення по кредиту. Тоді банк поставиться до труднощів більш лояльно.

Клієнтам, які акуратно вносять платежі за іпотечним кредитом, банк може запропонувати скористатися кредитними канікулами, тобто надає можливість не платити протягом певного часу за іпотечним кредитом. При цьому термін обслуговування кредиту збільшується. Також за домовленістю з банком кредит може бути реструктуровано, тобто його умови тимчасово змінені з тим, щоб позичальник здійснював платежі виходячи з поточної платоспроможності.

Дуже важливо ще на стадії отримання іпотеки не брати на себе непосильні зобов'язання. Багато вирішуються оформити іпотечний кредит на велику суму, а потім ще і споживчий кредит на ремонт і облаштування квартири. Це дуже ризиковано. Сукупний платіж за кредитами не повинен перевищувати 45% доходу сім'ї, інакше позичальникам доведеться знизити витрати і відмовитися від звичного способу життя, крім того, буде відсутній запас міцності. Також рекомендується мати «подушку безпеки», що дорівнює сумі чотирьох-шести обов'язкових платежів по кредиту на випадок, наприклад, непередбаченої втрати роботи. В цьому випадку ви зможете вільно здійснювати виплати по кредиту протягом півроку, а за цей час впоратися з виниклими фінансовими труднощами.

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Цікава і пізнавальна стаття для тих, хто збирається купувати житло в кредит. Ми наприклад, скористалися державною програмою підтримки молодих сімей, вже кілька років живемо в своїй квартирі. До цього ознайомилися з купою інформації стосовно іпотеки, дуже допомогло видання про нерухомість Румія.ру, там представлено багато актуальної інформації по іпотечному кредитуванню і нерухомості в загальному. Але в кінцевому підсумку, вирішує кожен сам за себе, виходячи зі свого фінансового становища і обставин, що складаються.

ДОб'ешься субсидії на покупку квартири))) Поки на лапу НЕ даш, можеш навіть і в кабінет не заходить !!!!

.

Коментувати можут "Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості"

Пільгова іпотека?

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Працівникам бюджетної сфери молодше 36 років може бути оформлена субсидія для оплати частини початкового внеску в Чи існують в Ощадбанку пільгові умови для іпотеки багатодітним сім'ям?

Шлюб і іпотека.

Іпотека доступна не кожній російській родині. Прийомна сім'я і іпотека. Доброго времени суток, конфяне! Хочу взяти на себе іпотеку Кінець історії про іпотеку. Як стати учасником державної програми "Іпотека молодій сім'ї". Скажіть, а як ви маючи дохід ...

Чи є різниця на кого оформляти квартиру, що купується в шлюбі?

Сім'я, двоє маленьких дітей. Шлюбу 10 років, я і діти прописані у моїх батьків, чоловік - у своїх. Близькі до покупки своєї квартири. Найсумніший - коли ВС визнавав н / л дітей колишніми членами сім'ї і дозволяв їх виписку. А потім схаменувся.

Реально взяти іпотеку з дитиною-власником?

Реально взяти іпотеку з дитиною-власником ?. Іпотека. Нерухомість. Купівля та продаж житла, оренда, ріелтор, агент, агентство. Реально взяти іпотеку з дитиною-власником? Поясніть, я ніяк не зможу взяти іпотеку на поліпшення умов, якщо мій ...

Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека?

Я прописувала в іпотечну квартиру двох дочек.Пісала заяву в банк з проханням дозволити прописати, питань не було, дали Іпотека без Опіки або покупці не бути? Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека? усиновлення та іпотека. шановні усиновителі ...

Прийомна сім'я і іпотека.

Прийомна сім'я і іпотека. Доброго времени суток, конфяне! Ситуація у нас така: ПС у нас 2 роки, щас расшіряемся- продаємо нашу двушку, купуємо троячку. Хочу взяти на себе іпотеку (невелику, близько 10% вартості нового житла).

Російська сім'я зніме 1-2комн. квартиру В Москві

Молода платоспроможна російська сім'я без дітей і тварин зніме одне або двокімнатну квартиру В Москві. Подивіться інші обговорення: Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

реально взяти іпотеку в Москві

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Де взяти іпотеку на покупку кімнати в Москві? Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека? Сім'я - тато, мама, дитина, немосквичів, але живуть і працюють в Москві вже близько 10 років.

Прописка в квартирі отриманої по іпотеці "Молода сім'я"

Дочка отримала квартиру в Митищах по соціальній іпотеці Молода сім'я. Наскільки я знаю прописуватися в Митищинському квартирі поки не дають Прописатися в квартирі, придбаній по іпотеці, цілком можна до її повного викупу. У нас взятий точно такий-же іпотечний кредит ...

Програма молода сім'я в Підмосков'ї

Дочка отримала квартиру в Митищах по соціальній іпотеці Молода сім'я. Учасником програми може бути молода сім'я - яка постійно проживає в м Москві Що краще - земля або будинок? Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Кінець історії про іпотеку.

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Як стати учасником державної програми "Іпотека молодій сім'ї". На відміну від американців і європейців росіяни не люблять прирікати себе на життя в кредит, особливо якщо мова йде про ...

Іпотека доступна не кожній російській сім'ї

Характеристика типового іпотечного позичальника виглядає наступним чином: молода тим, хто зв'язався з іпотекою - як вам живеться? Сім'я - тато, мама, дитина, немосквичів, але Ні, ви може звичайно зможете взяти іпотеку на маленьку кімнату в ближньому Підмосков'ї ...

тим, хто зв'язався з іпотекою - як вам живеться?

Сім'я - тато, мама, дитина, немосквичів, але живуть і працюють в Москві вже близько 10 років. А ось поясніть дурною жінці, що може тримати молодого мужика на бюджетній роботі? Вам пощастило іпотеку взяти кілька років тому, коли: 1. квадратний метр житла ...

Як збільшити сукупний дохід для Іпотеки?

хочемо купити двушку в Іпотеку, а потім продати свою і погасити кредит (або не продавати, як піде) на Отже, це найголовніше правило іпотеки. Іпотечний платіж повинен бути посильним для вас. Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Молода сім'я.

Молода сім'я, яка підпадає під умови участі в Московській програмою "Молодій сім'ї, які очікують народження дитини (при поданні довідки про вагітність строком не ... Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Порядок дій при оформленні іпотеки

Виходячи з результатів оцінки квартири (ринкової ціни) банк і буде визначати максимальний розмір кредиту на дану квартиру (від 70% - 90% в залежності від умов кредитування даного Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Іпотека - кілька питань

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Питання по іпотеці. Є квартира у власності (мама + дочка 12 років). Якщо Ви відправите повідомлення анонімно, то втратите можливість редагувати і видалити це повідомлення після відправки.

Іпотека на рік - які реальні витрати?

Ось встав перед нами таке питання - якщо брати іпотечний кредит, припустимо, під 11% на 15 років, але погасити його через 6 міс або 1 рік (хочемо через 6 міс, але не впевнені, що вийде, тому 1 рік теж розглядаємо), скільки реально ми віддамо за іпотеку?

Мінуси іпотеки?

Отримала схвалення по іпотеці і стала квартиру шукати (троячку в Балашисі, в районі $ 60). Хронічний випадок - майже всі господарі хочуть вартість квартири в договорі вказати мільйон. Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Чи варто вписатися в програму Молода сім'я через формальний розлучення?

Ще у Ощад і Банку Москви є якісь іпотечні програми Молода Сім'я, полягають вони в тому, що там первоначлаьний внесок 5%, відсоток по іпотеці трохи нижче, ніж для всіх інших Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості

зміст:

Молодій родині з об'єктивних причин складно самостійно купити житло. Як правило, близькі надають молодятам посильну допомогу, однак цих коштів не завжди вистачає. Тому багато молодих сімей замислюються про іпотеку, хоча і вважають її справою ризикованою. Якщо ж поєднати іпотечний кредит з існуючими житловими соціальними програмами, мрія про власну квартиру може стати реальністю. Як це зробити, розповідають Марія Полякова, директор департаменту інновацій, методології та стандартизації АІЖК, і Ігор Жигунов, перший заступник голови правління ЗАТ «Банк житлового фінансування».

Як це зробити, розповідають Марія Полякова, директор департаменту інновацій, методології та стандартизації АІЖК, і Ігор Жигунов, перший заступник голови правління ЗАТ «Банк житлового фінансування»

До змісту

Субсидії і житлові програми

Молодою сім'єю вважається осередок суспільства, в якій хоча б одному чоловікові менше 36 років. І саме у молодих сімей є чимало можливостей придбати своє житло або поліпшити житлові умови. Існують як чисто комерційні програми іпотечного кредитування і житлової розстрочки, так і соціальні проекти на федеральному і регіональному рівнях. Назвемо деякі з них.

  1. Найвідоміша субсидія - це материнський капітал. Його можна використовувати в якості початкового внеску при оформленні іпотеки або витратити на часткове або повне погашення кредиту, отриманого раніше на покупку житла. У 2014 р розмір маткапіталу - 429 тис руб. Це досить серйозна сума, щоб оплатити частину вартості житла, як правило 15-30%, а в ряді регіонів сума материнського капіталу покриває майже 35-40% вартості житла.
  2. Також є програми підтримки молодих сімей на регіональному рівні. Подружжю молодше 36 років уряд регіону може надати безоплатну субсидію в розмірі до 30% вартості житла або житлову розстрочку. А після оформлення кредиту молода сім'я може отримати субсидію на його часткове дострокове погашення, завдяки чому помітно знизиться щомісячний платіж по кредиту.

Використовуючи ці можливості і скомбінувавши ринкову іпотеку із засобами маткапіталу і субсидіями в своєму регіоні, молода сім'я отримує більше можливостей купити власне житло. Наприклад, квартира коштує 4 000 000 руб. Маткапітал 429 тис. - це вже 10% вартості житла. Якщо у сім'ї є накопичення ще в 400 тис., То можна взяти кредит на суму до 80% вартості житла. Це близько 3 200 000 руб. Якщо сім'я отримує після оформлення кредиту ще й кошти субсидії від суб'єкта федерації (до 30% вартості житла за програмою «Молода сім'я»), то це ще майже 1 200 000 руб. Тобто взяти в кредит доведеться всього 2 000 000 руб. - половину вартості квартири. Це значно простіше.

  1. Додаткові можливості є у молодих сімей, в яких хоча б один з подружжя є вчителем, лікарем або військовим. Працівникам бюджетної сфери молодше 36 років може бути оформлена субсидія для оплати частини початкового внеску відповідно до постанови уряду РФ № 1177 від 29.12.2011 р Вона становить до 20% від вартості житла.
    У різних регіонах за надання цих субсидій відповідають різні відомства, і вимоги, яким повинен відповідати одержувач субсидії, також встановлюють регіональні влади. Однак в будь-якому випадку ця інформація є публічною, її можна знайти на сайті адміністрації регіону. За додатковими роз'ясненнями можна звернутися в регіональне відділення Міністерства освіти або житловий департамент. Також для молодих вчителів і вчених є спеціалізовані іпотечні програми зі зниженою процентною ставкою (від 8,5%).
  2. Ще один цікавий варіант для молодої сім'ї - придбання квартири в новобудові під заставу наявного житла. Це вихід з положення для двох поколінь, що живуть в одній багатокімнатної квартирі. Можна взяти кредит під заставу наявної квартири і придбати на етапі будівництва дві окремі квартири, оскільки на етапі будівництва квартира завжди коштує дешевше, ніж готова. Поки новий будинок будується, можна жити в старій квартирі, а після здачі новобудови і отримання ключів від нових квартир продати стару з-під застави. Практика показує, що банки погоджуються на такий варіант погашення кредиту, а право на дострокове погашення іпотеки закріплено законом.

Практика показує, що банки погоджуються на такий варіант погашення кредиту, а право на дострокове погашення іпотеки закріплено законом

До змісту

Як підвищити розмір кредиту

Але що робити, якщо заявка на кредит прийнята і банк навіть готовий видати грошові кошти, але схвалена сума іпотечного кредиту менше, ніж потрібно для покупки квартири? Для початку спробуємо зрозуміти, з чого виходить банк при визначенні максимальної суми кредиту, яку він готовий дати позичальнику. Кредитор бере в розрахунок ваш щомісячний дохід, термін, на який ви хочете взяти кредит, вартість нерухомості, що купується, а також суму наявних у сім'ї накопичень (початковий внесок).

Звичайно, в першу чергу розмір кредиту залежить від платоспроможності позичальника. Оцінюється рівень зарплати, причому банки орієнтуються в першу чергу на офіційний дохід, підтверджений довідкою за формою 2-ПДФО. Розмір виплат по такому серйозному і довгостроковим кредитом, як іпотека , Не може перевищувати 45% від чистого доходу - тобто зарплати за вирахуванням інших обов'язкових витрат, як, наприклад, плата за іншими кредитами і забезпечення утриманців.

Банки дивляться, яку нерухомість хоче купити сім'я, і ​​скільки коштує ця нерухомість. Розмір кредиту не може перевищувати різниці між вартістю житла і сумою, яку позичальник вносить в якості початкового внеску.

Якщо вашого доходу недостатньо для отримання необхідної вам суми кредиту, ви маєте право залучити додаткових позичальників (співпозичальників). Перш за все, созаемщиком може стати дружина, і тоді банк буде оцінювати можливості сім'ї, враховуючи не одну зарплату, а дві. Обов'язки і відповідальність позичальників такі ж, як у позичальника. Созаємщикамі можуть стати тільки близькі родичі позичальника: батьки, брати, сестри, діти, чоловік або дружина.

До змісту

Іпотека: хто ризикує?

Дуже багато хто побоюється брати іпотеку, тому що бояться в майбутньому втратити роботу, а слідом за нею і квартиру, куплену в кредит. До оцінки цього ризику потрібно підходити раціонально. На практиці банкам невигідно забирати у боржників заставу, тобто квартиру. Це дуже складна і нерентабельна для банків процедура, тому вони намагаються піти назустріч позичальникові.

У свою чергу, і позичальник повинен проявити розсудливість: як тільки виникли складності, відразу звернутися в банк, щоб разом шукати вихід з ситуації, що склалася. Важливо, щоб до цього у позичальника не було прострочення по кредиту. Тоді банк поставиться до труднощів більш лояльно.

Клієнтам, які акуратно вносять платежі за іпотечним кредитом, банк може запропонувати скористатися кредитними канікулами, тобто надає можливість не платити протягом певного часу за іпотечним кредитом. При цьому термін обслуговування кредиту збільшується. Також за домовленістю з банком кредит може бути реструктуровано, тобто його умови тимчасово змінені з тим, щоб позичальник здійснював платежі виходячи з поточної платоспроможності.

Дуже важливо ще на стадії отримання іпотеки не брати на себе непосильні зобов'язання. Багато вирішуються оформити іпотечний кредит на велику суму, а потім ще і споживчий кредит на ремонт і облаштування квартири. Це дуже ризиковано. Сукупний платіж за кредитами не повинен перевищувати 45% доходу сім'ї, інакше позичальникам доведеться знизити витрати і відмовитися від звичного способу життя, крім того, буде відсутній запас міцності. Також рекомендується мати «подушку безпеки», що дорівнює сумі чотирьох-шести обов'язкових платежів по кредиту на випадок, наприклад, непередбаченої втрати роботи. В цьому випадку ви зможете вільно здійснювати виплати по кредиту протягом півроку, а за цей час впоратися з виниклими фінансовими труднощами.

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Цікава і пізнавальна стаття для тих, хто збирається купувати житло в кредит. Ми наприклад, скористалися державною програмою підтримки молодих сімей, вже кілька років живемо в своїй квартирі. До цього ознайомилися з купою інформації стосовно іпотеки, дуже допомогло видання про нерухомість Румія.ру, там представлено багато актуальної інформації по іпотечному кредитуванню і нерухомості в загальному. Але в кінцевому підсумку, вирішує кожен сам за себе, виходячи зі свого фінансового становища і обставин, що складаються.

ДОб'ешься субсидії на покупку квартири))) Поки на лапу НЕ даш, можеш навіть і в кабінет не заходить !!!!

.

Коментувати можут "Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості"

Пільгова іпотека?

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Працівникам бюджетної сфери молодше 36 років може бути оформлена субсидія для оплати частини початкового внеску в Чи існують в Ощадбанку пільгові умови для іпотеки багатодітним сім'ям?

Шлюб і іпотека.

Іпотека доступна не кожній російській родині. Прийомна сім'я і іпотека. Доброго времени суток, конфяне! Хочу взяти на себе іпотеку Кінець історії про іпотеку. Як стати учасником державної програми "Іпотека молодій сім'ї". Скажіть, а як ви маючи дохід ...

Чи є різниця на кого оформляти квартиру, що купується в шлюбі?

Сім'я, двоє маленьких дітей. Шлюбу 10 років, я і діти прописані у моїх батьків, чоловік - у своїх. Близькі до покупки своєї квартири. Найсумніший - коли ВС визнавав н / л дітей колишніми членами сім'ї і дозволяв їх виписку. А потім схаменувся.

Реально взяти іпотеку з дитиною-власником?

Реально взяти іпотеку з дитиною-власником ?. Іпотека. Нерухомість. Купівля та продаж житла, оренда, ріелтор, агент, агентство. Реально взяти іпотеку з дитиною-власником? Поясніть, я ніяк не зможу взяти іпотеку на поліпшення умов, якщо мій ...

Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека?

Я прописувала в іпотечну квартиру двох дочек.Пісала заяву в банк з проханням дозволити прописати, питань не було, дали Іпотека без Опіки або покупці не бути? Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека? усиновлення та іпотека. шановні усиновителі ...

Прийомна сім'я і іпотека.

Прийомна сім'я і іпотека. Доброго времени суток, конфяне! Ситуація у нас така: ПС у нас 2 роки, щас расшіряемся- продаємо нашу двушку, купуємо троячку. Хочу взяти на себе іпотеку (невелику, близько 10% вартості нового житла).

Російська сім'я зніме 1-2комн. квартиру В Москві

Молода платоспроможна російська сім'я без дітей і тварин зніме одне або двокімнатну квартиру В Москві. Подивіться інші обговорення: Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

реально взяти іпотеку в Москві

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Де взяти іпотеку на покупку кімнати в Москві? Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека? Сім'я - тато, мама, дитина, немосквичів, але живуть і працюють в Москві вже близько 10 років.

Прописка в квартирі отриманої по іпотеці "Молода сім'я"

Дочка отримала квартиру в Митищах по соціальній іпотеці Молода сім'я. Наскільки я знаю прописуватися в Митищинському квартирі поки не дають Прописатися в квартирі, придбаній по іпотеці, цілком можна до її повного викупу. У нас взятий точно такий-же іпотечний кредит ...

Програма молода сім'я в Підмосков'ї

Дочка отримала квартиру в Митищах по соціальній іпотеці Молода сім'я. Учасником програми може бути молода сім'я - яка постійно проживає в м Москві Що краще - земля або будинок? Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Кінець історії про іпотеку.

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Як стати учасником державної програми "Іпотека молодій сім'ї". На відміну від американців і європейців росіяни не люблять прирікати себе на життя в кредит, особливо якщо мова йде про ...

Іпотека доступна не кожній російській сім'ї

Характеристика типового іпотечного позичальника виглядає наступним чином: молода тим, хто зв'язався з іпотекою - як вам живеться? Сім'я - тато, мама, дитина, немосквичів, але Ні, ви може звичайно зможете взяти іпотеку на маленьку кімнату в ближньому Підмосков'ї ...

тим, хто зв'язався з іпотекою - як вам живеться?

Сім'я - тато, мама, дитина, немосквичів, але живуть і працюють в Москві вже близько 10 років. А ось поясніть дурною жінці, що може тримати молодого мужика на бюджетній роботі? Вам пощастило іпотеку взяти кілька років тому, коли: 1. квадратний метр житла ...

Як збільшити сукупний дохід для Іпотеки?

хочемо купити двушку в Іпотеку, а потім продати свою і погасити кредит (або не продавати, як піде) на Отже, це найголовніше правило іпотеки. Іпотечний платіж повинен бути посильним для вас. Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Молода сім'я.

Молода сім'я, яка підпадає під умови участі в Московській програмою "Молодій сім'ї, які очікують народження дитини (при поданні довідки про вагітність строком не ... Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Порядок дій при оформленні іпотеки

Виходячи з результатів оцінки квартири (ринкової ціни) банк і буде визначати максимальний розмір кредиту на дану квартиру (від 70% - 90% в залежності від умов кредитування даного Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Іпотека - кілька питань

Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості. Питання по іпотеці. Є квартира у власності (мама + дочка 12 років). Якщо Ви відправите повідомлення анонімно, то втратите можливість редагувати і видалити це повідомлення після відправки.

Іпотека на рік - які реальні витрати?

Ось встав перед нами таке питання - якщо брати іпотечний кредит, припустимо, під 11% на 15 років, але погасити його через 6 міс або 1 рік (хочемо через 6 міс, але не впевнені, що вийде, тому 1 рік теж розглядаємо), скільки реально ми віддамо за іпотеку?

Мінуси іпотеки?

Отримала схвалення по іпотеці і стала квартиру шукати (троячку в Балашисі, в районі $ 60). Хронічний випадок - майже всі господарі хочуть вартість квартири в договорі вказати мільйон. Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Чи варто вписатися в програму Молода сім'я через формальний розлучення?

Ще у Ощад і Банку Москви є якісь іпотечні програми Молода Сім'я, полягають вони в тому, що там первоначлаьний внесок 5%, відсоток по іпотеці трохи нижче, ніж для всіх інших Квартира в іпотеку для молодої сім'ї: які є можливості.

Пільгова іпотека?
Чи є різниця на кого оформляти квартиру, що купується в шлюбі?
Реально взяти іпотеку з дитиною-власником?
Чи можу я взяти дитину, якщо у мене іпотека?
Як збільшити сукупний дохід для Іпотеки?
Мінуси іпотеки?
Чи варто вписатися в програму Молода сім'я через формальний розлучення?
Пільгова іпотека?
Чи є різниця на кого оформляти квартиру, що купується в шлюбі?
Реально взяти іпотеку з дитиною-власником?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online