Купити будівельний вагончик - продаж будівельних побутівок в Києві. Виробництво, монтаж і доставка по Україні

  1. Кілька фактів про наших будівельних вагончиках:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо Ви затіяли будівництво будинку, як обійтися без вагончика, в якому можна відпочити, прийняти душ, приготувати їжу, подивитися телевізор або просто використовувати як побутове приміщення для зберігання інструменту? У разі, коли необхідно розмістити велику кількість робочих, на базі будівельних вагончиків від «БлокМодуль» можна змонтувати 2-х, або навіть 3-х поверховий будівельний містечко. Таке рішення зручно не тільки керівництву (працівники живуть поруч з об'єктом), а й самим будівельникам (немає потреби платити за житло). Будівельний вагончик легко транспортувати з місця на місце, а при бажанні можна, розширити приміщення або змінити планування.

Вагончики для будівельних майданчиків є недорогими, в порівнянні з капітальними будівлями швидкобудуюємі мобільні блок контейнери, зібрані на базі міцного металевого каркаса, розрахованого на багаторазові переміщення з місця на місце. Такі битовки утеплюються мінеральною ватою, оснащуються паро- і гідроізоляцією, обшиваються оцинкованим профнастилом (зовні) і пластикової, або мдф вагонкою (всередині), а так само комплектуються всім необхідним для життя (електрика, сантехніка, меблі і т.д.).

Будівельні вагончики від BlokModul, можуть стати затишними будиночками, де можна жити в будь-який час року - навіть в суворі морози. Тут можна влаштувати кухню, спальню, санвузол, хозблок. Варіантів застосування не злічити: одну вагон побутовий можна відвести під їдальню, іншу - під кімнату для нарад і переговорів, а третю обладнати під санітарний блок для робітників.

Крім традиційного електрики мобільні будівельні вагончики оснащуються повноцінної каналізацією, опаленням, вентиляцією, кондиціюванням і іншими інженерними комунікаціями (телефонний зв'язок, інтернет, супутникове ТБ). На будівельному майданчику в побутових приміщеннях від «БлокМодуль» ви завжди будете почувати себе комфортно і по-домашньому затишно.

Кілька фактів про наших будівельних вагончиках:

  • Будівельна побутівка збирається всього за 1,5 - 2 тижні.
  • Якщо після здачі об'єкта вам потрібно терміново переїхати в інше місце - вагончики ви забираєте з собою!
  • Зібрати будівельний містечко з готових блок контейнерів можна всього за день-два, не володіючи особливими навичками.
  • Поверхня вагончика, як і його каркас надійно захищені від корозії, тому навіть в умовах дощового клімату ви не побачите на них іржі.
  • Використовуючи мобільні вагончики в якості тимчасового житла для будівельників, можна не тільки значно заощадити, але і збільшити продуктивність праці працівників. Купити мобільність і комфорт за розумну ціну - реально!

Один з основних профілів компанії «БлокМодуль» - продаж будівельних побутівок з різноманітними плануваннями і комплектаціями під будь-які потреби Замовника. Доставка і монтаж вагончиків під ключ проводиться як в місті Києві, так і по всій території України. Ви захотіли - ми зробили!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online