Шукач | Стіна Е.Летова в Дніпродзержинську

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оцінка: 12/4 учасники / 0 рекомендації / (+0) (-0) якість

Майже в кожному пострадянському місті є Стіна Цоя, але в Дніпродзержинську поруч з будівлею комерційного технікуму причаїлася Стіна Лєтова. Принцип той же: бетонний паркан, а на ньому написи типу «Панки хой!», «Єгор живий!», «Все йде за планом!», «Вічна весна в одиночній камері».
Місце вибрано як не можна більш вдало: з одного боку божевільню в колишній заводській лікарні, паркан з осколками скла на гребені. З іншого боку - залізна дорога, яка веде прямо в пащу «Молоху», Дніпровському металургійному комбінату, і шляхопровід, з якого на домни і невпинно коптять небо аглофабрику кращі види. Великий простір для трактувань.

текст взятий з mir.travel

Єгор Лєтов народився 10 вересня 1964 Омську. Музичну діяльність розпочав на початку 1980-х років в Омську, сформувавши разом з однодумцями (найбільш відомий з них, що є постійним соратником Лєтова, Костянтин Рябінов (Кузя Уо) рок-групу "Посів", а пізніше рок-групу "Гражданская оборона". на зорі своєї діяльності музиканти були змушені записувати свої музичні твори в напівпідпільних квартирних умовах.
У 1987-1989 роках Лєтовим і його соратниками був записаний цілий ряд альбомів "Цивільної оборони" ( "Червоний альбом", "Добре!", "Мишоловка", "Тоталітаризм", "Некрофілія", "Так гартувалася сталь", "Бойовий стимул "," Все йде за планом "," Пісні радості і щастя "," Війна "," Армагеддон Попс "," Здорово і вічно "," Русское поле експериментів "), в цей же час записувалися альбоми проекту" Комунізм "(Єгор Лєтов, Костянтин Рябінов, Олег Судаков (Манагер)), почалася співпраця Лєтова і Янки Дягілєва.
Незважаючи на Напівпідпільний існування музикантів і їх т. Н. Труна-студії, до кінця 1980-х і, особливо, на початку 1990-х років вони отримали широку популярність в СРСР (пізніше Росії), переважно в молодіжних колах.
На початку 1990-х років Лєтовим в рамках проекту "Єгор і оп *** еневшіе" записані альбоми "стриб-скок" (1990) і "Сто років самотності" (1992). У 1994 році Лєтов стає одним з лідерів рок-руху "Російський прорив", веде активну гастрольну діяльність.
У 1995-1996 роках записує ще два альбоми "Сонцестояння" і "Нестерпна легкість буття" (його група знову називається "Громадянська оборона").
Єгор Лєтов довго підтримував НБП Едуарда Лимонова. У лютому 2004 року Лєтов офіційно відхрестився від будь-яких політичних сил. До останніх років інтерес до творчості Єгора Лєтова слабшав, поки в 2004-2005 роках не вийшли два нових альбоми групи "Довга Щаслива Життя" і "Реанімація", в яких були зібрані всі пісні, написані з виходу альбомів "Сонцестояння" і "Нестерпна легкість буття "в середині 90-х.
У травні 2007 вийшов альбом "Навіщо сняться сни".

Біографія Е.Летова взята з сайту forum3.sobitie.com.ua

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online