Ольга Бузова і Вітя АК-47 знімають кліп на спільний трек про «Домі-2»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1:18, 21.09.2018

В кінці липня Ольга Бузова і скандально відомий репер Вітя АК-47 вирішили об'єднати зусилля на музичному терені і записали спільний трек , Який повинен був стати новим гімном « Дому-2 ». На жаль, їхні сподівання не виправдалися: ні фанати Ольги, ні шанувальники Віті нове творіння зірок не оцінили. «Гидота і запустіння», «На мій погляд, перебір», «стремновато ...», «Такого поганого репу я ще не чула», «Колгосп жахливий ...» - прокоментували вони відео, де Ольга виконувала реп в трико кольору електрик з відсутньою штаниною, яку заміняв панчіх в сітку.

Ольга Бузова і репер Вітя АК-47 заспівали новий гімн «Дому-2»

Втім, дует це не зупинило. Бузова і АК-47 вирішили зняти епатажний кліп на пісню і задіяти в ньому не тільки учасників скандальної телебудівництва Миколи Должанського і Степана Меньщикова , А й зірок російського шоу-бізнесу. Режисером проекту в черговий раз став Олексій Голубєв, який зняв практично всі кліпи Бузової.

Режисером проекту в черговий раз став Олексій Голубєв, який зняв практично всі кліпи Бузової

Ольга Бузова і Олексій Голубєв на зйомках кліпу

Зйомки кліпу проходять в розкішному будинку композитора, продюсера, бізнесмена і засновника рок-групи «Пілігрим» Андрія Ковальова , Який з величезним задоволенням описує все, що відбувається в Instagram і ділиться з передплатниками своїми враженнями від роботи з зірками. «Ольга Бузова і Вітя Ак знімають у мене вдома кліп« Дом 2 »!!! І це реально Будинок 3))))) Віті обіцяв зробити його мільярдером! Оля сама може зробити будь-якого)) »- написав Ковальов (орфографія і пунктуація авторів тут і далі дані без змін. - Прим. Ред.). Судячи за фрагментами відео, на знімальному майданчику коїться щось неймовірне: хлопець в камуфляжі кидається п'ятитисячний купюрами, спекотні красуні танцюють навколо і ховають гроші в ліфчики, Ольга Бузова в запаморочливій блискучій сукні крокує під руку з Дмитром Маліковим , Що перевтілився в охоронця Вітя кричить, що написав для неї пісню.

Ольга Бузова і Вітя АК-47 знімають новий кліп на спільний трек про «Домі-2»

Ольга Бузова і Вітя АК-47 знімають новий кліп на спільний трек про «Домі-2»

Шампанське ллється рікою, знімальна група їсть креветки прямо з тіла напівоголеної красуні, кругом стоять страви з устрицями і крабами. «Знімаємо кліп Ольги Бузової, з нами тут і Оля і Діма Маліков і Вітя Ак. Хлопці дуже професійно підійшли до зйомок і практично рознесли мій будинок))) і це ще не кінець))) », - бурхливо радіє Ковальов. «Якби я знав, на що підписався, ніколи б не погодився, - зізнається він в Stories. - Це перші люди, які вмовили мене дозволити знімати в моєму домі. Щомісяця отримую по 8-10 заявок ».

Ольга Бузова і Вітя АК-47 знімають новий кліп на спільний трек про «Домі-2»

Додамо, що вранці Дмитро Маліков вже натякнув на спільну роботу з Ольгою Бузової . Він опублікував фото з телеведучою, яке підписав досить лаконічно: «З Оленькою Бузової». На співака моментально обрушився шквал критики. «Так, Діма вляпався ...», «Дмитро, навіщо це Вам ????», «Що вас змусило на це піти ???», «Дмитро, гроші закінчаться, а ганьба залишиться», - засудили кумира вони, а деякі навіть відписалися, не забувши попередньо повідомити музиканта.

«Цікаво читати Ваші гнівні коментарі) Особливо коли Ви пишіть, що відписує (це з за одного невинного фото) І де ж Ваша до мене любов? Я плачу гіркими сльозами », - зіронізував Маліков. В кінці знімального дня Бузова опублікувала в мікроблозі фото зі знімального майданчика, продемонструвавши у всій красі розкішну сукню. «Іноді я роблю вигляд, що я нормальна, але потім мені стає нудно, я знову стаю собою», - підписала знімок зірка.

Ольга Бузова на знімальному майданчику кліпу

Читайте також:

Ольга Бузова показала бекстейдж зі зйомок шоу «Заміж за Бузову»

Мати Ольги Бузової особисто поспілкувалася з учасниками шоу «Заміж за Бузову»

», «Дмитро, навіщо це Вам ?
», «Що вас змусило на це піти ?
«Цікаво читати Ваші гнівні коментарі) Особливо коли Ви пишіть, що відписує (це з за одного невинного фото) І де ж Ваша до мене любов?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online