Інтер'єри в стилі бунгало, дизайн і інтер'єр квартир на фото бунгало

  1. Бунгало за правилами. Закони від дизайнерів:
  2. БУНГАЛО У ВАС В БУДИНКУ.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Хороший будинок створюється, а не купується». (Джойс Мейнард)

Бунгало (хінді बंगला banglā - в бенгальською стилі; допустиме вимова - бунгало) - одноповерховий будинок для однієї сім'ї, часто з плоским дахом і великою верандою. Протягом 1696 року термін «бунгало» почали застосовувати для позначення невеликих квартир, просторих будинків і офіційних житлових будівель в Індії, Англії та Америці. Зараз бунгало позначається багатьма термінами і має відгалуження. До них можна віднести стиль прерій, колоніальний стиль, стиль «Чикаго», швейцарське Шале і ін.

Бунгало за правилами. Закони від дизайнерів:

Закон 1. Горизонтальна спрямованість в архітектурі будівлі , Переважно одноповерхова, зрідка з мансардою споруда (відсутність другого поверху спрощує процес будівництва);

Закон 2. Стиль бунгало імітує життя в бунгало. Витончене сільське оформлення домінує в інтер'єрі. Часто використовуються кругляки і цеглини, якими оформляють каміни і інші архітектурні елементи.

Закон 3. На невеликій площі, максимальну частину якої займає житлова все зони - ванна, кухня, спальня розташовані навколо загальної вітальні;

Закон 4. незахаращених - тобто наповненість простору повітрям, мінімум деталей, лаконічність, примітивні форми меблів з соломи, бамбука, легкі конструкції.

Закон 5. Палітра бунгало - це кольори пустелі. Білий як цукор пісок, золоте передзахідне сонце, насичене синє небо, висохлі стебла рослин.

Унікальний комплекс з 9 котеджів з рожевого дерева в 50 метрах від пляжу Ашвем (Індія, приклад нижче)! Одна зі стін кожного котеджу - повністю скляна, для того, щоб насолоджуватися видом на Аравійське море, не виходячи з дому (а іноді навіть не встаючи з ліжка). Котедж мебльований в стилі класичного португальського колоніального будинку з елементами антикваріату і обладнаний кондиціонером і холодильником. Відмінний варіант для романтичного відпочинку поруч з кращими пляжами Північного Гоа!

Відмінний варіант для романтичного відпочинку поруч з кращими пляжами Північного Гоа

Сучасні тенденції стилю - це перехід до менш декоративному образу будинку, усвідомлення важливості якості методів ручного зведення дерев'яних будівель верб цілому данину вмілому прикладного мистецтва ремісників.

БУНГАЛО У ВАС В БУДИНКУ.

1. Оформляючи стіни, Ви можете використовувати будь-який матеріал - тканину, інтер'єрну фарбу , Шпалери, штукатурку. На однотонної поверхні стін з непримітним рослинним орнаментом можуть красуватися роги диких тварин, пейзажі, гравюри далекої батьківщини. Вікна бажано закрити жалюзі, вони захищають будинок від жарких сонячних променів.

2. Ідеальне рішення для підлоги - дерево, відполіроване до блиску, в крайньому випадку, ковролін або великий килим шоколадного або молочного кольорів.

3. Старовинні меблі в нових будинках допоможе зробити їх більш теплими. Наприклад, прекрасний старовинний буфет може використовуватися для зберігання постільної білизни. Перевага віддавайте речам ручної роботи, дотримуючись при цьому правило - мінімальна кількість предметів обстановки і максимум простору!


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online