Вибір подарунків бухгалтеру - що подарувати на День бухгалтера

  1. День бухгалтера
  2. Хто підносить подарунки бухгалтеру на День бухгалтера?
  3. Кого поздоровляти на День бухгалтера?
  4. молоді співробітники
  5. Жінки-бухгалтери
  6. Чоловіки-бухгалтери
  7. Співробітники у віці
  8. Головний бухгалтер
  9. Варіанти подарунків бухгалтеру на День бухгалтера
  10. Забавні подарунки
  11. Незвичайні подарунки
  12. Недорогі подарунки
  13. Відео-привітання на День Бухгалтера!
  14. Подарунки бухгалтеру на День Народження - що подарувати?
  15. Подарунки бухгалтеру на Новий рік

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бухгалтери за родом своїх занять серйозні і відповідальні люди, тому і подарунки для них повинні бути відповідними - практичними і доречними
Бухгалтери за родом своїх занять серйозні і відповідальні люди, тому і подарунки для них повинні бути відповідними - практичними і доречними. Давайте ж розберемося - що ж дарувати бухгалтеру на його професійний день?

Бухгалтер - важлива людина в будь-якій організації, адже саме він нараховує співробітникам зарплату і велить грошовими потоками. А також ця людина прекрасно вважає, робить фінансовими звіти і дружить з податковою службою. Такий фахівець заслуговує, щоб його цінували і приділяли увагу напередодні свят.

День бухгалтера

День бухгалтера

Щорічно 10 листопада свій професійне свято відзначають бухгалтери усього світу. Для росіян також існує ще одна дата - це 21 листопада, день, коли Президент підписав закон про бухгалтерський облік.

Основоположником бухгалтерського обліку прийнято вважати Луку Пачолі - італійський математик, що випустив свій знаменитий трактат про бухгалтерський справі 10 листопада 1494 року. Саме це число і стало датою святкування.

Якщо капнути в глибину століть, то бухгалтерія зародилася в Індії. Там перші бухгалтери займалися аналізом і підрахунком доходів від діяльності сільського господарства.

Так уже склалося, що велику частину сучасних бухгалтерів становлять жінки, тому і традиційними подарунками на це професійне свято стають квіти, цукерки, листівки і пляшечки шампанського.

Хто підносить подарунки бухгалтеру на День бухгалтера?

Хто підносить подарунки бухгалтеру на День бухгалтера

В першу чергу бухгалтера повинні привітати колеги. В цьому випадку доречні традиційні подарунки - букети квітів, коробки цукерок, красиві листівки, - або ділові - калькулятор, записні книжки, інші канцелярські приналежності.

Друзі та сім'я можуть привітати бухгалтера більш особистими і кумедними подарунками, що не відносяться до професії. Це може ваза, вовняний плед і багато іншого.

Начальник організації на професійне свято може привітати бухгалтерів, виписавши відділу невелику премію.

Самі бухгалтери можуть обмінятися невеликими подарунками та разом привітати головного бухгалтера.

Кого поздоровляти на День бухгалтера?

Бухгалтери теж люди, тому при виборі подарунка потрібно виходити не тільки від приналежності до професії, а й від віку, статі, інтересів.

молоді співробітники

молоді співробітники

Молоді бухгалтери оцінять яскраве, інноваційне, з кумедним підтекстом. Це може бути флешка цікавої форми, прикраси для письмового столу, смішні фігурки і статуетки, великі, як ніби іграшкові, калькулятори. Шоколад у вигляді фігурки сови (символу мудрості) або символу грошей теж стане приємним і смачним презентом. Вартість такого подарунка буде невеликий - від 300 до 1200 рублів.

Жінки-бухгалтери

Жінки-бухгалтери

Як ні парадоксально, але більшість бухгалтерів - це жінки з аналітичним складом розуму, тому і подарунок повинен бути одночасно і красивим, і практичним. Це може бути красива шкатулка для прикрас з дерева або каменю, оригінальна приналежність для кухні, настінна картина з годинником, набір чаю або меду.

Чоловіки-бухгалтери

Чоловіки-бухгалтери

Портмоне, підставка для паперів або ручок, якісний щоденник, нова, цікава клавіатура для комп'ютера, кружка з цікавим зображенням - всі ці презенти можна піднести на День бухгалтера чоловікові.

Серйозний і вдумливий людина, він буде радий подарункам, які стануть в нагоді в роботі і в побуті.

Співробітники у віці

Співробітники у віці

Чим старша людина, тим більше він віддає перевагу практичним подарункам, ніж просто естетично приємним. Такими презентами можуть бути: теплий плед, посуд, підставка для книг, шарф під колір пальто, набір контейнерів для їжі, термокружка. Всі ці предмети привнесуть в робочий або домашній побут дещицю тепла і затишку.

Головний бухгалтер

Головний бухгалтер

Головний бухгалтер несе відповідальність за всіх бухгалтерів відділу, тому йому і подарунок потрібен більш значний, ніж усім іншим. На подарунок головбухові зазвичай складається весь колектив. Це може бути дорогий алкоголь, органайзер, кавоварка, сумка або портфель для документів, рослина або квітку в горщику, настінні або наручний годинник та багато іншого.

Подарунок може відображати захоплення обдаровуваного: якщо головний бухгалтер завзятий автомобіліст, то можна презентувати аксесуари для машини, якщо любить готувати, то книга з новими кулінарними рецептами стане хорошим подарунком і так далі.

В середньому ціна кожного подарунка варіюється від 500 до 1500 рублів. Вартість подарунка для головбуха трохи вище - в районі 3000 рублів.

Варіанти подарунків бухгалтеру на День бухгалтера

Як би не гарно виглядали традиційні подарунки, оригінальність подарунка ще ніхто не відміняв - вони підвищать настрій в цей святковий день.

Забавні подарунки

Забавні подарунки

  • Листівки з ім'ям «Кращому бухгалтеру» коштують не більше 200 рублів і продаються в багатьох книжкових магазинах і відділеннях пошти.
  • Декоративна тарілка з емблемою «Кращий бухгалтер» і малюнком звітів і ділових паперів хоч і не призначена для їжі, але є хорошим прикрасою інтер'єру (700-800 рублів).
  • Блокнот або щоденник з веселою обкладинкою завжди допоможе розфарбувати сірі робочі будні (200-300 рублів).
  • Скарбничка у вигляді матрьошки допоможе зібрати гроші на відпустку, при цьому стане прикрасою інтер'єру кімнати або столу (500-600 рублів).

Незвичайні подарунки

Незвичайні подарунки

  • Міні-сад є невеликий частинкою дикої природи в цивілізованим офісі. Такий подарунок можна вважати кімнатною рослиною, але більш оригінальної форми (1200 рублів).
  • Годинник-сейф показують час і є хранителем цінностей. Замок в такому годиннику звичайно не такий, як в повноцінних сейфах, але цілком міцний для збереження секретів (900-1000 рублів).
  • Масажер для очей, рук або спини - це якраз те, що потрібно після тривалого сидіння в офісі (800 - 1400 рублів).
  • Ключниця з емблемою «Фінансист» або «Бухгалтер» буде кожен день при пошуку ключів нагадувати про дарівшем (900 рублів).

Недорогі подарунки

Недорогі подарунки

На день бухгалтера можна обійтися і недорогими, але все одно оригінальними і приємними подарунками до 500 рублів. це:

  • кружка-хамелеон, що змінює свій колір при наливанні в неї гарячої води;
  • набір ручок або одна іменна ручка для письма;
  • настільний килимок для офісу або листи веселою або незвичайного забарвлення;
  • незвичайна форма для печива;
  • і так далі.

Відео-привітання на День Бухгалтера!

Не важливо, скільки буде коштувати подарунок, головне - це те, який сенс в нього вкладається, і яку увагу приділив йому дарує людина. Навіть найскромніший подарунок буде виглядати вигідно, якщо його красиво упакувати.

Подарунки бухгалтеру на День Народження - що подарувати?

Подарунки бухгалтеру на День Народження - що подарувати

Як ми вже з'ясували, бухгалтери - серйозні люди, які за родом професії несуть чималу відповідальність і навіть вдома не можуть розслабитися належним чином. Тому подарунок на День Народження повинен максимально розслабити і змусити забути про вантаж відповідальності хоч ненадовго.

  • Сертифікати і абонементи

    Сертифікати і абонементи

    Сертифікат на покупку одягу, косметики та іншої приємної продукції, а також на відвідування салону краси, масажу, спа-салону стане приємним подарунком для бухгалтера будь-якого віку. Жінка або чоловік самі зможуть вибрати вподобані речі або послуги, і знову відчують себе легко і безтурботно.

    Також бухгалтерів порадують абонементи на курси заняття танцями або йогою або квитки на цікавий спектакль або мюзикл.

  • Подарунковий набір

    Набори можуть бути різними в залежності від інтересів самого обдаровуваного: набір косметики, чаю або кави, з солодощами, для манікюру та педикюру.

    Подарунок і порадує, і слугуватиме практичним цілям.

  • Подушка

    Подушка або думка з індивідуальною написом або портретом бухгалтера завжди знайде місця на дивані вітальні або ліжка спальні. Зараз послуги нанесення написів або фото на тканину надають багато друкарень і фотосалони по всій країні.

  • Шахи

    Шахи

    Як природжені математики, бухгалтери схильні до аналітичних ігор - таким, як шахи і шашки. Скляні шахи або набір шахи + нарди стане гідним подарунком для тих, хто любить напружувати свій мозок на дозвіллі.

Подарунки бухгалтеру на Новий рік

Подарунки бухгалтеру на Новий рік

Новорічні подарунки для бухгалтера - це суміш чарівництва, традиції і практичності. Бухгалтери не чекають від Нового року грандіозних подарунків, їм швидше сподобаються милі, очікувані презенти з відповідною тематикою:

  • набори солодощів або шоколад у формі грошей або золотого злитка;
  • фігурки з символом наступаючого Нового року;
  • ялинкові іграшки, міні-ялинки та інші новорічні прикраси;
  • пляшечка гарного вина або шампанського.

Катерина

Кого поздоровляти на День бухгалтера?
Подарунки бухгалтеру на День Народження - що подарувати?
Давайте ж розберемося - що ж дарувати бухгалтеру на його професійний день?
Хто підносить подарунки бухгалтеру на День бухгалтера?
Кого поздоровляти на День бухгалтера?
Подарунки бухгалтеру на День Народження - що подарувати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online