Скільки коштує поїсти в Нью-Йорку?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

"Скільки коштує поїсти в Нью-Йорку?" - це питання надсилають мені в листах і особистих повідомленнях, напевно, так само часто, як і "де в Нью-Йорку краще зупинитися?". Я спробую уявити, що гугл з сьогоднішнього дня скасували, і, таким чином, вся відповідальність на розкриття цієї таємниці лягла виключно на мої плечі. Насправді, я зовсім не та людина, якого варто про це питати. Питання про найкращий ресторані в місті поставить мене в глухий кут. Це дещо не по моїй частині. Але так як ви все питаєте і питаєте, а я все не відповідаю і не відповідаю (чому, поясню в кінці), то спробую на найпопулярніші теми відповідати окремими постами.

Але так як ви все питаєте і питаєте, а я все не відповідаю і не відповідаю (чому, поясню в кінці), то спробую на найпопулярніші теми відповідати окремими постами

Тему їжі в місті, в якому є кухні всіх народів світу, за один присід розкрити нереально, тому почну з бюджетних варіантів, які так любить більшість приїжджаючих туристів. Та й взагалі, думаю, що багатьом буде цікаво порівняти з тим скільки це ж стоїть біля вас. У зрізі вартості життя, наприклад. Сьогодні ми заскочили пообідати в дешевий суші-бар / китайський ресторан і я скрупульозно запротоколювати відбувалося.

Були ми всією сім'єю. Я взяв те, що в Росії називається бізнес-ланчем, а тут просто ланч-поспішають. За $ 7.95 пропонували три види суші на вибір, плюс суп місо або салат. Рибу я чомусь не люблю, і суші єдиний варіант рибної страви який я їм.

Інші варіанти ланчів. Їх подають з понеділка по п'ятницю з 11 до 16 годин. Ланчі є в більшості ресторанів.

Дитина замовив собі курку в кисло-солодкому соусі.

Дружина суп з китайськими пельменями і курку з брокколі і локшиною ло-мейн. Локшина обійшлася в додатковий долар. До всіх страв подавали безкоштовний зелений чай.

Це дешевий ресторан, який тримають китайці. Суші у них так собі, приблизно як в ресторанах мережі Євразія в Пітері, а ось китайська їжа дуже навіть. Хоча від китайського там одна назва. Страви давно адаптовані під американський смак, і кухня офіційно іменується американо-китайської. В автентичних китайських ресторанах таке не подають. Насправді це досить смачно, і, в будь-якому випадку, набагато краще гамбургерів з картоплею фрі. Мені по приїзду в Нью-Йорк завжди першим ділом хочеться поїсти саме такої їжі. Живучи в Пітері я так і не зміг знайти нічого навіть віддалено схожого. На місцевої китайської кухні стоїть зупинитися докладніше, але для цього треба сходити в вуличний китайський ресторанчик, яких тисячі в Нью-Йорку, і купити їжу на винос. Якщо тема з їжею здасться вам цікавою, то я так і зроблю.

Меню ресторану з цінами для вивчення. Одна сторона. Ціни тут одні з найнижчих в місті. Роли йдуть зі швидкістю 2 долари. На Манхеттені в бюджетному закладі вони будуть коштувати вже $ 3-5. Але теж дуже залежить від місця. Життя в Брукліні щодо цін дуже вигідно відрізняється від життя на Манхеттені. І це стосується не тільки ресторанів. При цьому Бруклін дорожче сусіднього Нью-Джерсі. крупніше Меню ресторану з цінами для вивчення

Інша сторона. І це тільки японська кухня. Там ще таке ж за обсягом з китайськими стравами. У місцевому ресторанному бізнесі конкуренція така, що асортимент меню може викликати справжній ступор у відвідувача, так багато там буде всього. При цьому ще можна попросити приготувати те, чого в меню немає. Якщо на кухні будуть необхідні продукти, то кухар, швидше за все, зробить без питань. крупніше

Ресторан настільки маленький, що в ньому навіть немає туалету. Вся торгівля орієнтована в основному на винос. Знімав через вікно з вулиці.

Всю їжу вам без проблем доставлять додому, якщо він знаходиться в зоні досяжності. Я якось замовляв суші з ресторану знаходиться в 4 кілометрах. Це пристойно при нью-йоркської щільності забудови і кількості закладів. Але я в той момент просто не знав телефону ресторану знаходиться ближче. Привезли без проблем.

Ну і найцікавіше - чек. Їжа на трьох нам обійшлася в $ 25.15, і ми не змогли все доїсти і принесли частину додому. Дешевше тільки Макдональдс або інший фаст-фуд. Тобто при поїздці удвох-утрьох ви можете закладати, що на їжу у вас піде не менше 25-30 доларів за прийом, якщо щось більш-менш пристойне. Піцу можна і за долар купити, але це, на мій погляд, не їжа. За обслуговування в Нью-Йорку прийнято залишати 18% чайових. Їх вважають просто - множать податки в чеку на два. Залишати прийнято, але не обов'язково. Туристи з Європи цього не роблять. Місцеві ж знають, що чайові важлива частина системи і основне джерело доходу офіціанта, тому платять їх справно. Чайові не треба платити якщо берете їжу на винос.

Розкажіть їсте ви подібне і скільки коштує така їжа у вас?

PS Мене нехило завалило справами, тому практично не залишається часу щоб відповісти на листи та особисті повідомлення. Особливо, коли вони вимагають вдумливого відповіді. Залишати листи без відповіді не ввічливо, тому приношу свої вибачення і обіцяю, що це зроблю, але от тільки не знаю коли :( Єдине вільний час сьогодні я витратив на цей пост. Ще вони іноді потрапляють в спам фільтр і до мене не доходять. Якщо у вас було щось важливе і термінове то продублюйте ще раз.

Скільки коштує поїсти в Нью-Йорку?
Е питання надсилають мені в листах і особистих повідомленнях, напевно, так само часто, як і "де в Нью-Йорку краще зупинитися?
Розкажіть їсте ви подібне і скільки коштує така їжа у вас?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online