Апартаменти в Нью-Йорку

  1. Апартаменти Radio City
  2. Superior Times Square Apartments
  3. Апартаменти TEN15NYC

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Проживання в апартаментах в Нью-Йорку стає все більш популярнішим. Багато відвідувачів хочуть отримати задоволення від міста як це роблять жителі Нью-Йорка. Я не раджу знімати квартири через сайти на яких будь-який бажаючий може поставити свою квартиру в оренду, такі як Airbnb .

У Нью-Йорку нелегально здавати квартири на короткий термін, за винятком якщо власник живе з вами в іншій кімнаті. Це звичайно на найідеальніший варіант, але пам'ятайте, що якщо ви бронюєте цілу квартиру для вас і вашої родини, це незаконно. Зазвичай сайти пропонують квартири належать людям, які вирішили поставити свою квартиру в оренду на короткий термін.

Ще одна причина по якій я не рекомендую оренду квартир, так як багатьох туристів обманюють. Або квартири взагалі не існує, або фотографії не відповідають самій квартирі. Обидві такі ситуації можуть зіпсувати ваш відпочинок. На мій погляд, якщо ви хочете перестрахуватися, то вам краще оселитися в готелі в Нью-Йорку .

Багато відвідувачів міста вважають що зняти квартиру в Нью-Йорку дешевше ніж знімати номер в готелі. Сама квартира може здатися порівняно дешево, але часто вам доведеться платити за прибирання, і інші додаткові рахунки.

Якщо ви подорожуєте з дітьми , Зняття квартири у незнайомих людей не зовсім безпечний варіант. Часто буває, що в квартирі може щось злам і це зіпсує ваш відпочинок.

Якщо ви все ж вирішили зняти квартиру, то зверніть увагу на список нижче. Апартаменти на веб сайтах представлених нижче є 100% законними, оскільки вони є власністю компаній, які мають відповідні ліцензії.

Забронюйте бажаний апартамент в Нью-Йорку безпечно тут

Апартаменти Radio City

Апартаменти Radio City розташовані в центрі міста, недалеко від Таймс-сквер і концертного залу Radio City. Існують різні типи квартир, від студій до двокімнатних квартир. У всіх апартаментах є міні-кухня і безкоштовний Wi-Fi.

Забронюйте бажаний апартамент Radio City тут

Забронюйте бажаний апартамент Radio City тут

Superior Times Square Apartments

Superior Times Square Apartments знаходяться в районі Hell's Kitchen біля Центрального парку. Інтер'єр тут досить простий, але все квартири дуже просторі з кухнею і бездротовим інтернетом.

Замовляйте апартамент через Superior Times Square Apartments

Замовляйте апартамент через Superior Times Square Apartments

Апартаменти TEN15NYC

Апартаменти TEN15NYC розташовані в швейному районі. П'ятикімнатний будинок знаходиться всього в декількох хвилинах ходьби від Мейсі, Емпайр-Стейт-Білдінг і Таймс-сквер. Виберіть номер-студіо або апартаменти з однією або двома спальнями.

Забронюйте бажаний апартамент TEN15NYC тут

Забронюйте бажаний апартамент TEN15NYC тут

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online