Офіс тижня: Островок.ru

  1. Ostrovok.ru : Онлайн-сервіс для пошуку і бронювання готелів по всьому світу. персонал: 50...
Ostrovok.ru : Онлайн-сервіс для пошуку і бронювання готелів
по всьому світу.
персонал:
50 співробітників
Метраж: 550 кв. м
дизайнер:
Поліна Мірчева
художник:
Євген Клементе

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

проект островок.ru був заснований в 2010 році Сергієм Фаге і Кирилом Махаринський, які довгий час жили і працювали в Кремнієвій Долині. Перед запуском російського проекту засновники закінчили Стенфорд і Оксфорд, а також попрацювали в найбільших компаніях, таких як Google і Slide. Обидва при цьому мали успішні досліди запуску власних стартапів. Островок.ru - це онлайн-сервіс для пошуку і бронювання готелів по всьому світу, який привернув велику кількість інвесторів, обіцяючи стати найзручнішим російськомовним туристичним сервісом.

В офіс у Великому Саввінской провулку компанія в'їхала в січні цього року, ремонт закінчили за кілька місяців. Основна концепція простору була створена двома засновниками компанії, а дизайнер Поліна Мірчева і художник Євген Клементе втілили в життя їх задуми. Ідея полягала в тому, щоб створити в офісі комфортну атмосферу, перейнявши і адаптувавши досвід Google і Facebook в побудові корпоративної культури. Різнобарвні переговорні носять назви міст Кремнієвої Долини. В офісі передбачено кілька зон відпочинку з музичними інструментами, більярдом, пінг-понгом, приставками і тренажерним залом, де два рази на тиждень проходить йога.

Компанія приділяє велику увагу комфорту співробітників, забезпечуючи їм оплачувані обіди, постійне навчання та підвищення кваліфікації, надихаючі лекції та багато іншого. Один з найбільш несподіваних бонусів - це щомісячне грошове заохочення в розмірі 15 000 рублів за проживання в районі Хамовников, де розташований офіс, так як засновники компанії переконані, що співробітник, якому потрібно 15 хвилин для того щоб дістатися до офісу, буде щасливішим і задоволення, а значить, продуктивніше.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online