Борис Моїсеєв після перенесеного інсульту працює касиром в театрі Надії Бабкіної

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Борис Моїсеєв.

Фото: instagram.com/bmoiseevpro

У 2010 році Борис Моїсеєв переніс інсульт. Справитися з наслідками захворювання він не зміг. У зв'язку зі своєю хворобою він тепер рідко з'являється на публіці і зовсім відмовився від концертів. Колега артиста Надія Бабкіна запропонувала йому стати хореографом, але він відмовився, повідомляє Sobesednik . "Це все в минулому. Я хочу сісти в касу. Буду працювати з десятої ранку до другої дня, а потім з трьох і до сьомої вечора!", - заявив Борис.

Борис Моїсеєв працює в театрі артистки касиром. До свого 65-річчя співак планує представити нову програму. "Буде тріумф. Зараз я відбираю новий матеріал, продумую номера. Я обов'язково здивую, і ще не раз", - пообіцяв Моїсеєв.

Після хвороби Борис Моїсеєв переглянув свій спосіб життя. Він прийшов до Бога. "Я і раніше був віруючим, але не до такої міри, - говорить артист. - Після інсульту в мені стався перелом. Я ходжу в храми, молюся, розмовляю з Богом". З нового місця роботи Моїсеєв пішов у піднесеному настрої. "Продажі підвищилися в сто раз!", - поділився своїми успіхами співак.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online