Новий православний храм зводиться на пожертвування московських болгар

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Депутат Держдуми, радник мера Москви і куратор столичної програми будівництва православних храмів Володимир Ресін відвідав Південний адміністративний округ в ході свого суботнього об'їзду.
Куратор відвідав будмайданчик храму на честь святителя Кипріяна, митрополита Київського і всієї Русі, який зводиться за ініціативи болгарської діаспори по вулиці Червоного Маяка. Місце під будівництво обрано не випадково - в цьому районі проживає велика частина болгар, які вирішили пов'язати свою долю зі столицею Росії.
За словами будівельників, зараз завершена цегляна кладка стін, ведуться роботи по монтажу шатрового завершення будівлі.
- До травневих свят намет завершимо і будемо готуватися до підняття хреста - це стане знаменною подією для всього мікрорайону, - сказав представник компанії забудовника.
Завдання, поставлене куратором Програми - до кінця року завершити основні будівельно-монтажні роботи на об'єкті. Нагадаємо, на сьогоднішній день в ЮАО виділена під будівництво храмів 31 ділянку, 5 храмів введено в експлуатацію, 7 храмів в будівництві, 4 - в стадії проектування. Курирує програму Володимир Ресін.
Від будкомплексу Москви Програму курирує керівник Департаменту містобудівної політики Сергій Льовкін .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online