Чоловік не хоче серйозних стосунків

  1. І раптом чоловік каже, що не хоче серйозних стосунків ...
  2. Чому чоловік не хоче відносин
  3. Чоловік після розлучення боїться нових відносин - се ля ві?
  4. Що робити, коли чоловік не хоче серйозних стосунків
8637

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор публікації: Марія Павлова, керівник аудиторських проектів

Ти - розумниця і красуня. Ви зустрілися, і він запропонував бути разом. Ти із задоволенням віддаєш всю себе вашій парі: готуєш його улюблені борщі, які не пропускаєш спа-процедури і носиш красиву білизну замість старих халатів. Давно не схоже, що цей чоловік не хоче серйозних стосунків - навпаки! Здається, що фінал вашої любовної історії не за горами.

Ти уявляєш, що одного вечора, коли ви будете удвох в своєму розпорядженні, довірчій обстановці, він набере повні груди повітря і ...

І раптом чоловік каже, що не хоче серйозних стосунків ...

Таке навіть не завжди йдеться прямо або у відвертій бесіді, частіше - напівнатяками, напівжарт. І ти посміхаєшся і помилково, коли чуєш, що хлопець не хоче серйозних стосунків. Вже склався стереотип, що дівчині бажати весілля з коханим - соромно і немодно.

Значимість шлюбу в сучасному світі падає, люди по першій примхи одружуються і розлучаються, ніби замовляють піцу в інтернеті, давно не засуджуються секс до весілля, спільний побут і навіть народження дітей без штампа в паспорті.

Але хоч як мене намагалися знецінити шлюб ті, кому і так добре, у відносинах «без зобов'язань» стороною, що програла завжди стає жінка. Що відбувається, коли дівчина, день за днем ​​віддаючи чоловікові свою турботу і любов в надії на майбутній шлюб, так і не отримує заповітного пропозиції руки і серця? Чому чоловік не хоче серйозних стосунків? Системно-векторна психологія Юрія Бурлана розкриває всю підгрунтя парних відносин, допомагаючи знайти чіткі відповіді на численні запитання.

Жінка прагне отримати від партнера почуття захищеності і безпеки. Так склалася людська психіка ще з давніх часів - жінка розцінювала чоловіка як гаранта виживання для себе і потомства.

У сучасному світі відносини набагато складніше, проте в них продовжує діяти той же базовий психологічний механізм. Тому парні відносини в стані «невизначеності» часто не приносять жінці повного внутрішнього задоволення, навіть в тому випадку, якщо вона цілком здатна сама себе забезпечити. І коли вона погоджується з тим, що її чоловік не готовий до серйозних стосунків, то одночасно «погоджується» на свій психологічний дискомфорт.

Навіть коли жінка цього не усвідомлює, тривожний дзвіночок «він все ще на мені не одружився» заважає повністю довіритися своєму партнерові, що негативно впливає на мікроклімат в парі і навіть на здатність жінки зачати і отримувати оргазм .

Чому чоловік не хоче відносин

Системно-векторна психологія наочно показує, що психіка чоловіки заснована на бажанні до жінки. Будь-, найкрасивіший, здоровий і інтелектуально обдарована чоловік без жінки поруч схожий на феррарі з порожнім бензобаком. Без палива шикарне авто - лише купа металу, а не спортивний болід, що розганяється до 100 км / год за 3 секунди.

Чоловік більше соціально активний і перспективний, якщо у нього є стійкі парні відносини. Він гостріше відчуває смак до життя і отримує більше задоволення від своїх досягнень. Наявність коханої дарує чоловікові відчутний стимул до руху вперед. І якщо у нього вже є та, яка розділила з ним життя, надихає його, завжди знаходиться поряд, значить, його соціальні і сексуальні потреби в стосунках задоволені, а психіка знаходиться в збалансованому стані.

Тому, коли чоловік сказав, що не хоче серйозних стосунків, він дійсно мав це на увазі. Йому нема чого збільшувати градус своєї відповідальності: він відчуває, що «цілком щасливий і так».

Трапляється, що дорослі тілом чоловіки насправді інфантильні або не навчені брати на себе відповідальність - ні за своє життя, ні за дружину і дітей. Вони теж хочуть отримати свій оргазм і можуть обіцяти те, чого не збираються виконувати.

Але далеко не завжди людина, яка не хоче одружуватися, це альфонс або негідник звичайний. Буває так, що якщо в його житті було розлучення або хворобливе розставання, чоловік уникає серйозних відносин в майбутньому.

Чоловік після розлучення боїться нових відносин - се ля ві?

Буває, що вибір зроблено вірно - він дійсно надійний і вірний чоловік, який може і кран полагодити, і зустріти кохану гарячим вечерею. Він навіть любить дітей і міг би стати ідеальним чоловіком, але не прагне пов'язати себе зобов'язаннями.

Заважає попередній негативний досвід - розрив, такий чоловік після розлучення не хоче відносин. Системно-векторна психологія показує, що є певний психологічний тип чоловіків - дбайливих і сімейних, - для них розставання стає великим потрясінням , Яке як би обнуляє щирі зусилля чоловіки зі створення сім'ї.

Навіть якщо такий чоловік обпікся у відносинах всього один раз, він узагальнює цей досвід і підсвідомо проектує його на майбутнє - так влаштована його психіка. Потрібно розуміти, якщо цей чоловік вступає в нові відносини, він боїться повторення ситуації, коли йому довелося страждати від розриву. І робить «закономірний» висновок, що серйозні відносини з продовженням краще взагалі не починати.

Що робити, коли чоловік не хоче серйозних стосунків

Хочеться дати рецепт по пунктам, спираючись на знання з системно-векторної психології Юрія Бурлана.

Спочатку жінці потрібно розібратися в собі і в тому, чого вона сама хоче від відносин . Буває, ми вступаємо в стосунки через невпевненість в собі, страху залишитися одній. Внутрішні стану жінки впливають на якість її парних відносин і на партнерів - реальних і потенційних, - яких вона залучає.

А якщо чоловік поруч залишає чітке відчуття: «це мій чоловік» і ви впевнені, що хочете провести з ним все життя? Хороша новина: чоловік хоче жінку, а значить, саме жінка в парі задає тон, тобто напрямок цим відносинам.

Жінка відповідає за особливу інтимну атмосферу для двох. Інтимність - це простір, в яке допущені тільки двоє, воно створюється з загальних переживань і спогадів, з довірчих розмов про найпотаємніше. Таким чином жінка створює емоційний зв'язок зі своїм обранцем, між ними виникає почуття незвичайної близькості і любові. Якщо воно підкріплене системним розумінням один одного, то це стає унікальним фундаментом для довгих, щасливих стосунків.

Багато жінок змогли налагодити і поліпшити свої парні відносини після онлайн-тренінгу «Системно-векторна психологія» Юрія Бурлана . Ось результати деяких з них:

Якщо жінка системно розуміє партнера, вона крок за кроком може створити у нього ту саму «брак», потреба в стосунках іншого порядку. Навіть якщо чоловік після розлучення не хоче серйозних стосунків, він не зможе встояти, коли супутниця розуміє і приймає його. Незабаром він сам захоче мати гарантії, що ця жінка - тільки його жінка. Чи захоче заявити про це перед друзями і родичами, суспільством і всім світом.

Автор публікації: Марія Павлова, керівник аудиторських проектів

Стаття написана за матеріалами тренінгу «Системно-векторна психологія»Що відбувається, коли дівчина, день за днем ​​віддаючи чоловікові свою турботу і любов в надії на майбутній шлюб, так і не отримує заповітного пропозиції руки і серця?
Чому чоловік не хоче серйозних стосунків?
Чоловік після розлучення боїться нових відносин - се ля ві?
А якщо чоловік поруч залишає чітке відчуття: «це мій чоловік» і ви впевнені, що хочете провести з ним все життя?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online