Теми для блогу в Інстаграм

  1. Про що варто задуматися заздалегідь?
  2. Теми для блогів в Інстаграмме: де шукати?
  3. Які теми блогів в Інстаграм втрачають популярність, а які набирають?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Знайти популярні теми для блогу в Інстаграм не складе труднощів, адже куди складніше починаючому блогеру визначитися з тематикою власного ресурсу. Доведеться враховувати специфіку соціальної мережі, особисті інтереси, тенденції, можливості до монетизації і деякі інші фактори. Про все по порядку.

Про все по порядку

Про що варто задуматися заздалегідь?

Перебираючи теми для Інстаграмма в особистий блог, варто задатися деякими питаннями:

  • Яка підсумкова мета? Для продажу реклами добре підходять стрічки з регіональними новинами, б'юті і фешн ресурси, продовжують користуватися попитом тематика «мама + дитина». Щоб розкрутити ім'я / бренд потрібно більш тонкий підхід.
  • Скільки часу і грошей користувач готовий вкласти в свій проект? Сторінку про подорожі вести трохи дорожче, ніж відстежувати знижки в продуктових магазинах міста. Послуги менеджера допоможуть заощадити час, але стануть додатковою статтею витрат.
  • Яким буде джерело зображень і відео для постів? Чи є хороша камера, чи може користувач малювати зображення або редагувати загальнодоступні таким чином, щоб контент був унікальним?
  • Чим початківець блогер може бути корисний або цікавий? Чи є доступ до малодоступною інформації? Передплатників можна залучити почуттям гумору, харизматичністю, професіоналізмом у вузькій сфері - в такому випадку треба вибирати тему, яка краще розкриє таланти блогера в Інстаграм.

Передплатників можна залучити почуттям гумору, харизматичністю, професіоналізмом у вузькій сфері - в такому випадку треба вибирати тему, яка краще розкриє таланти блогера в Інстаграм

Теми для блогів в Інстаграмме: де шукати?

Якщо в голові немає інших думок, крім б'юті, фешн і подорожей - варто включити фантазію і уяву:

  • Найраціональніший варіант - «походити, подивитися» цікаві теми для ведення блогу в Інстаграм. Зайти в соціальну мережу і переглядати акаунти, поки не попадеться потрібна тематика. Можна зазирнути в інші соцмережі, особливо англомовні - придивитися до популярних форматів, а потім адаптувати під Інстаграм.
  • Можна в пошуках натхнення зазирнути на сайти художників або фотографів, знаменитих і не дуже.
  • Для мозкового штурму підійдуть сайти «генератори ідей» - готового рішення від них чекати не варто, але дати напрям думки і свіжий погляд вони цілком здатні. В рамках найбільш популярних тематик допоможе novoseloff.tv/generator, з зображеннями підкаже ідею сервіс whattodraw.virink.com/ru. Якщо потрібно щось зовсім нестандартне, то можна звернутися до відомого сервісу фантастичних сеттінгом https://stormtower.ru/generator/generator-setting.html.

html

Які теми блогів в Інстаграм втрачають популярність, а які набирають?

Милі котики і настирливі продавці більше інших набридли користувачам соціальної мережі. Блоги про приготуванні їжі вже не так популярні, але зовсім скидати з рахунків цю тему не варто.

Все великим інтересом користується так званий lifestyle: особистий блог про спосіб життя - розкіш, безтурботність, ексцентричність залучають фоловерів. Чи не планують здавати лідируючі позиції мода і краса.

Чи не планують здавати лідируючі позиції мода і краса

Стабільним інтересом в Інстаграм користуються блоги з темами:

  • спорт та здоровий спосіб життя;
  • подорожі;
  • мами і діти (як варіант - тата і діти);
  • своїми руками - подарунки, ремонт, одяг і т. п.

До речі, якщо у вас є хобі, то можна почати з розповідей про нього в своїх постах в Інстаграм. Деякі захоплюються кіно, а інші займаються манікюром. Особливо такі публікації актуальні, коли є інфопривід, наприклад, вихід нового фільму або наближаються свята. Можна зробити добірку улюблених кінострічок або викласти ідеї для новорічного манікюру в Інстаграм . Головне - залишатися в тренді!

Про що варто задуматися заздалегідь?
Теми для блогів в Інстаграмме: де шукати?
Які теми блогів в Інстаграм втрачають популярність, а які набирають?
Про що варто задуматися заздалегідь?
Скільки часу і грошей користувач готовий вкласти в свій проект?
Яким буде джерело зображень і відео для постів?
Чи є хороша камера, чи може користувач малювати зображення або редагувати загальнодоступні таким чином, щоб контент був унікальним?
Чим початківець блогер може бути корисний або цікавий?
Чи є доступ до малодоступною інформації?
Теми для блогів в Інстаграмме: де шукати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online