Ремонт однокімнатної квартири в новобудові

  1. Вартість ремонту однокімнатної квартири в новобудові
  2. Терміни ремонту однокімнатної квартири
  3. Наші рекомендації по організації ремонту 1-кімнатної квартири

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ремонт однокімнатної квартири в новобудові - це один з найбільш популярних запитів на ринку   капремонту   столичного житла

Ремонт однокімнатної квартири в новобудові - це один з найбільш популярних запитів на ринку капремонту столичного житла. По-перше, саме однокімнатні квартири мають найбільший попит у забудовників через їх більш низької вартості. А це означає, що їх намагаються «втиснути» якомога більше в споруджуваний житловий будинок. Тому кількість однокімнатних квартир, що вимагають обробки, помітно перевищує на ринку кількість всіх інших типів житла.

Головною ж особливістю підготовки малогабаритного житла є вартість ремонту однокімнатної квартири в новобудові (в загальному ця особливість в рівній мірі стосується і новобудов і б / в житла).

Найчастіше власниками 1-кімнатних квартир в новому житлі стають щодо небагаті або ощадливі люди - студенти або молодь на старті життєвого шляху, переселенці, пенсіонери, орендодавці. Вони купують саме таке житло через певних обмежень з бюджетом. І у таких покупців зазвичай діє стереотип - якщо вартість житла виявилася відносно невеликою, то і на ремонт 1 кімнатної квартири вартість буде невисокою.

Вартість ремонту однокімнатної квартири в новобудові

Насправді ж тут діє зворотне правило - чим нижче площа житла, тим вище ціна ремонтних робіт. Природно, тут мова йде про вартість ремонту однокімнатної квартири в розрахунку на один квадратний метр її площі, а не про загальні витрати в колонці РАЗОМ розрахованої підрядником кошторису на ремонт однокімнатної квартири в новобудові.

Як Ви розумієте, таке правило придумано не нашої будівельною компанією . Його диктує «життя». Справа в тому, що не дивлячись на малу площу «одинички» і відносно невисокий склад її мешканців, в ній під час проведення ремонтних робіт все одно потрібно забезпечити повний комфорт для проживання людини: організувати повноцінну санітарну зону з унітазом, ванною або душем, пральною машиною; забезпечити їх холодною і гарячою водою, оснастити водонагрівачем, забезпечити хорошою витяжкою. Те ж саме стосується кухні, куди потрібно провести воду, організувати місце розігріву і приготування їжі, оснастити тієї ж витяжкою, укласти кахель і т.п.

Саме на обладнання санітарних і кухонних зон йдуть найбільші витрати сил і засобів, а в однокімнатній квартирі питома вага таких зон в загальній площі досягає 40-50%, на відміну від більш габаритних 2-х або 3-х кімнатних апартаментів. Ось звідси і основний виток ціни на середній квадратний метр ремонту, який сьогодні досягає 120-150 дол.

Більше інформації по даній темі - на сторінці " Ремонт квартир в Києві "

Терміни ремонту однокімнатної квартири

Друге поширена помилка - це терміни ремонту 1-кімнатної квартири в новобудові. Вони ні в якому разі не зменшуються пропорційно площі такого житла. Більш того, вони майже не відрізняються від термінів обробки більш габаритного по площі житла. Чому так? Все просто: кількість працюючого персоналу в однушках знижується до одного-двох чоловік через більш низького фронту робіт. Завезти туди більше матеріалу і «нагнати» побільше працівників не вдається - вони починають заважати один одному на малій площі і ефективність роботи знижується. Плюс висихання мокрих зон під час ремонту в малогабаритних приміщеннях новобудов відбувається більш повільно, що також гальмує процес, особливо в холодну пору року.

1-кім. квартира "забита" матеріалами

Наші рекомендації по організації ремонту 1-кімнатної квартири

І ось на цьому місці хочеться зробити акцент - ми розповідаємо тут про складнощі однокімнатного ремонту зовсім не з метою налякати, а скоріше з метою попередити і озброїти правильними знаннями своїх потенційних замовників. Адже зростання ціни і термінів обробки - це зайвий привід для більш пильної уваги до цих параметрів, коли аналізується сметана ремонт однокімнатної квартири в новобудові при виборі підрядника.

Тому хочеться скоріше перейти до наших рекомендацій по організації ремонту однокімнатної квартири в новобудові від будівельної компанії АВР-Комфорт:

  1. Не варто замовляти повноцінний дизайн-проект квартири з візуалізацією і авторським стилем. На маленькій площі дизайнеру просто «ніде розгулятися», а вимоги замовників досить прагматичні. Та й господарі зазвичай надовго не затримуються в «однушках», намагаючись розширити житловий простір.
  2. Віддавайте перевагу більш невибагливим способам обробки під час ремонту 1 кімнатної квартири - вартість буде нижче, а довговічність вище. Це означає, в першу чергу шпалери на стінах і ламінат на підлозі, а не фарбування або декоративна штукатурка на стінах і паркет на підлозі. На маленькій однокімнатній площі вся краса інтер'єру все одно буде заставлена ​​потрібними речами.
  3. Не бійтеся експериментувати з переплануванням. В сучасних монолітно-каркасних будинках все внутрішні перегородки можна запросто і відносно недорого демонтувати. Тому якщо Ви хочете розширити простір і ще не обзавелися багатодітною сім'єю -можна зробити одну, але дуже велику кімнату з Вашої квартири.
  4. Приєднуйте лоджії для розширення площі. Сучасні технології дозволяють за відносно невисокі гроші робити утеплення і перенесення опалювальних приладів. У підсумку можна навіть з однієї кімнати зробити дві.
  5. Використовуйте існуючу проводку від забудовника (якщо вона є, значить вона мідна і цілком придатна до експлуатації). Це трохи знизить Вашу вартість ремонту однокімнатної квартири в новобудові. Розетки виявляться не завжди там, де потрібно. Але для проміжного «1-кімнатного» житла це не критично.
  6. Перевіряйте вікна і міняйте підвіконня. Зазвичай забудовники приділяють мало уваги контролю над якісним монтажем віконних рам. У підсумку на маленькій площі «одинички» тепловтрати від протягів будуть істотними.
  7. Не економте на сантехнічних трубопроводах. Тиск в системі водопостачання висотних будинків високе і при використанні дешевих поліпропіленових труб. В результаті низька вартість ремонту однокімнатної квартири може перетворитися на величезну вартість ремонту двох, трьох 3-кімнатних квартир сусідів, розташованих під Вами.

Щиро сподіваємося, що наші поради допоможуть Вам з ремонтом однокімнатної квартири в новобудові і дозволять оптимізувати вартість цього процесу. Дізнатися ж всі ціни і умови роботи від нашої будівельної компанії можна ТУТ .

Чому так?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online