Про блозі

  1. Цей блог називається "Кнопка бабло".

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Це крутіше, ніж іронічні детективи)

Тут публікується інформація про так званих "лохотрони". Зараз в інтернеті розвелося дуже багато лохотронів, які просто вражають своєю примітивністю і в той же час креативністю.

Але найбільше вражають численні користувачі інтернету, які ведуться на ці лохотрони, оплачують всяку неймовірну фігню, а потім скаржаться, що їх обдурили.

Оглядів способів заробітку, різних курсів по заробітку в інтернеті вже досить багато, в тому числі і оглядів лохотронів. Тому, тут інформація викладається дещо по-іншому, а саме, у вигляді іронічних статей.

Читайте іронічні огляди лохотронів , Будьте в курсі, на які креативні вигадки здатні деякі автори таких "проектів", і ніколи не ведіться на подібну нісенітницю.

Пам'ятайте, що в інтернеті, як втім і в житті, халяви немає .

Цей блог називається "Кнопка бабло".

У назві присутня деяка частка іронії, але сенс вірний.

Багато людей шукають в інтернеті автоматичний заробіток, пасивний дохід, легкі гроші. Вони готові повірити в саму оту муру, аби не розлучатися зі своєю улюбленою ілюзією миттєвого збагачення. У нашому житті так не буває, або буває, але вкрай рідко)

Коли я говорю "кнопка бабло", я маю на увазі якийсь добре налагоджений механізм, який приносить прибуток на автоматі, так званий "пасивний дохід".

На сьогоднішній день таку "кнопку бабло" найрозумніше створювати в інтернеті - стрімко розвивається віртуальному середовищі, де присутня величезна різноманітна платоспроможна аудиторія, а значить, цієї аудиторії можна що-небудь продавати, причому продавати в необмежених кількостях. І що найприємніше і цікаве, можна продавати не фізичні товари, а віртуальні. Хоча в інтернеті непогано продаються і фізичні товари.

Втім, в інтернеті можна продати все. Навіть слона))

Навіть слона))

На цьому блозі будуть розглядатися різні варіанти створення "кнопки бабло" - так умовно ми будемо називати джерела пасивного доходу. А також різні варіанти заробітку в мережі інтернет.

Звичайно, поняття "пасивний дохід" дуже умовне, швидше за все зовсім пасивного доходу не буває. Навіть автоматизовані механізми необхідно контролювати і підтримувати їх роботу, інакше вони турбуватимуться і не будуть працювати так добре, як нам би хотілося.

Може бути, абсолютно пасивним дохід стає на стадії інвестування, але я поки не досягла цієї стадії, тому не буду розмірковувати про те, з чим поки не стикалася на практиці))

А створення потічків доходу в інтернеті найближче саме до пасивних джерел доходу. Одного разу створений сайт, наприклад, буде довго приносити прибуток вже майже без Вашої участі. Сайти називають віртуальною нерухомістю. На мій погляд - дуже вдале порівняння. Якщо у Вас є зайва квартира - Ви можете здавати її в оренду. Якщо у Вас є хороший сайт з високою відвідуваністю - Ви можете розмістити на ньому рекламу і отримувати з нього гроші на автоматі. Якщо у вас є затребуваний інформаційний продукт - Ви можете продавати необмежену кількість його копій.

Такі процеси хоч і вимагають деякого участі, але все ж воно зведене до мінімуму, і тому такий дохід можна умовно вважати пасивним.

А також, на цьому сайті є можливість для відвідувачів написати свій матеріал. Багато людей пишуть свої історії, найчастіше, це прохання про допомогу. Звичайно, ніяких гарантій немає, що вам хтось допоможе, але можна використовувати цей сайт, щоб донести до інших людей свою ситуацію. При бажанні, ви теж можете попросити про допомогу або написати свою історію з якого-небудь іншого приводу. Детальніше про це тут >>

Ви можете почитати прохання про допомогу , Які пишуть наші читачі. Можливо, Вам захочеться комусь допомогти.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online