Пластикові вікна Rehau BLITZ (Рехау Бліц)

  1. Коротка характеристика профільної системи REHAU BLITZ: • системна глибина 60 мм; • коефіцієнт теплопередачі...

Коротка характеристика профільної системи REHAU BLITZ:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

• системна глибина 60 мм;
• коефіцієнт теплопередачі - R0пр = 0,64 м²С / Вт;
• звукоізоляція до класу 4;
• злому до класу 3;
• поверхня - гладка, легко очищається.

Дані профільні системи відмінно підійдуть для тих, хто шукає справжню німецьку якість недорого. Пластикові вікна Rehau BLITZ - прекрасний приклад оптимальних технічних характеристик і ціни економ класу. Установка вікон Рехау дозволить створити затишок в домі і значно зменшити оплату комунальних послуг. Вікна з цієї профільної системи ідеально підійдуть для установки на дачах і заміських будинках, якщо перед Вами стоїть завдання обійтися мінімальними коштами. З профільної системи Rehau Blitz ми можемо виготовити вікна будь-якої геометричної конфігурації. Це можуть бути круглі, у вигляді трапеції і трикутника. Особливим попитом в Підмосков'ї користуються арочні вікна.
Резюмуючи можна сказати, що дані віконні системи особливо підійдуть для тих, хто хоче бюджетно поміняти старі дерев'яні вікна, які стали непридатними, на сучасні, довговічні, доступні за ціною.
Використання вікон відомого бренду дає багаторічну гарантію на комфортні умови життя для вас і ваших близьких.


Скоро ми додамо двері

Пластикові вікна Рехау BLITZ - секрет якісної економії

Встановлюючи вікна в заміському будинку на території СНТ "Підмосков'я" ми вирішували поставлене нашої Замовницею завдання поставити вікна "дешево і сердито". В рамках вирішення ми запропонували Клієнту пластикові вікна Rehua Blitz і для додання високих естетичних характеристик, все таки це заміський будинок, встановили декоративну розкладку товщиною 8 мм золотого кольору в склопакеті. З цим елементом вікна виглядають набагато дорожче і приємніше на вигляд. Так само в рамках договору "монтаж під ключ" були встановлені пластикові підвіконня, утеплені відкоси з сендвіч панелі і відливи. Закзачік залишився дуже задоволений обраними пластиковими вікнами з профілю Rehau Blitz і проведеними нами роботами і залишив хороший відгук про роботу співробітників нашого монтажного відділу, цитуючи дослівно: Мені дійсно сподобалася чіткість, акуратність і професіоналізм у виконаній роботі монтажної бригади №4. Рекомендую преміювати дану бригаду в більш більшому обсязі "Далі розміщуючи наступне замовлення в нашій компанії Замовниця дуже хвалила вікна rehau blitz і замовила той же профіль для скління балкона у своїй міській квартирі. На її думку - навіщо платити більше за те що і так відмінне. Вивчивши замовлення нижче докладніше, Ви може ознайомитися з цінами на пластикові вікна рехау і додаткові послуги.

86800

Дата: 04.08.2016 13:43:00

Адреса: Московська обл., Домодедовский район, Каширське шосе, СНТ Підмосков'ї, д. 28

Скління котеджу, Rehau Blitz,

Детальніше

Безкоштовна консультація по телефону: +7 (495) 646-12-46


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online