Інфопортал Зеленограда. Все про місто і не тільки


Активний відпочинок - це можливість поєднати приємне з корисним. Залишається лише з'ясувати, яке місце для відпочинку і спорту влаштовує саме вас.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо ви живете в Зеленограді і вирішили відвідати басейн, вам належить вибрати один з трьох можливих варіантів: спортивний комплекс «Орбіта», при якому розташовується Аквацентр «Благовіст», басейн при МГІЕТ, а також басейн при Будинку відпочинку «Супутник» в селищі Блакитне.

Аквацентр «Благовіст» існує в нашому місті 5 років і надає досить широкий спектр послуг. За словами працівників аквацентру, його головні завдання - це «професійна спортивна підготовка і здоров'я населення в цілому». Тут є група спортивного плавання, група спортивного вдосконалення і навчально-тренувальна група, це професійна підготовка для дітей різних вікових груп. Також в басейні існують програми мера м Москви для школярів «Уроки фізкультури на воді», «Сім'я», навчання дітей і дорослих, аквааеробіка (особи старше 14 років), сеанси плавання для інвалідів, сеанси оздоровчого плавання для громадян. Надано можливість орендувати воду на певний час, як це роблять Ощадбанк і Автокомбинат. Деякі програми є безкоштовними. Оздоровче плавання для громадян оплачується в розмірі 120 руб. за сеанс, навчання - 150 руб. заняття, аквааеробіка - 180 руб. заняття. Можна оформити абонемент, але знижки при цьому немає. Аквацентр розпорядженні двома басейнами, великим і малим. У великому басейні глибина становить 2,5 метра, 6 доріжок довжиною 25 метрів, годинник роботи: з 6:45 до 21:45, без вихідних. У малому басейні глибина - від 0,7 до 1,2 метрів, 6 доріжок довжиною 16 метрів; Години роботи: з 8:15 до 21:00, без вихідних. Відвідування басейну дітям від 2 до 6 років можливо тільки в супроводі батьків. Розклад програм слід уточнити безпосередньо в аквацентрі. Варто додати пару слів про внутрішні умовах басейну: тут є закриваються шафки, зручні роздягальня і душ. Ну і циркуляція води, за рахунок якої відбувається її зміна не менше 2 разів на день, що важливо і приємно.

Басейн при МГІЕТ можна назвати найстарішої купальнею міста, йому близько 30 років. Основною спрямованістю, так само, як і в «Благовісті», є спортивна підготовка: спортивне плавання, дитяча секція оздоровчого плавання, група плавання для дітей.

Надаються послуги оздоровчого плавання і навчання для громадян, аквааеробіка. Вартість разового відвідування для дітей - 100 руб., Для дорослих - 130 руб. Знижки надаються за абонементом (діти до 4 років - безкоштовно, діти до 15 років - 90 руб., Дорослі - 100 руб.), Студентам і аспірантам МГІЕТ, а ось для інвалідів, багатодітних та пенсіонерів знижок немає. Разове відвідування аквааеробіки коштує 200 руб., Можна придбати абонемент на 4 заняття за 600 руб. на 30 днів, 8 занять за 1150 руб. на 30 днів, і 24 заняття за 3250 руб. на 100 днів. Довжина басейну - 25 метрів, глибина - від 2 до 4,5 метрів, 6 доріжок. Вода в басейні стояча і змінюється раз на тиждень. Відвідувачам доводиться брати цінні речі з собою і залишати в спеціально відведеному для цього місці біля басейну - шафки в роздягальні відсутні. Проте, завдяки кваліфікованим і чуйним тренерам враження складається сприятливе.

Ще один басейн розташовується на території будинку відпочинку «Супутник» в селищі Блакитне і існує вже понад 20 років. Басейн невеликий, всього 3 доріжки довжиною 25 метрів, глибиною від 1,4 до 1,9 метрів. Працює він виключно для громадян, які бажають з користю для себе провести час - тренера басейн не надає, і будь-яких спеціальних програм там немає. Привертає басейн, перш за все, тим, що ви можете прийти сюди в будь-який час (з 10:00 до 20:00 щодня, крім понеділка - санітарний день, і в п'ятницю басейн працює з 10:00 до 18:00), і тут буде небагатолюдно і спокійно, також має в своєму розпорядженні на гарне проведення часу приємна атмосфера. Вартість разового відвідування - 100 руб., По абонементу - 80 руб. Дістатися до місця можна на маршрутах № 495, 497, 457, 474 від зупинки на Привокзальній площі з боку нового міста, до зупинки «Супутник».

Не забудьте, що для відвідування всіх басейнів потрібна медична довідка. Сподіваємося, ви знайшли тут корисну інформацію для себе і своїх близьких.

Анна Круглова
Фото з сайту www.rinvest.ru

Рейтинг Зеленоградський басейнів

Переглянуто 14485 раз (а).
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online