Косюк: Від екологічного виробництва до енергоефективності

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

5 грудня 2017, 18:09 Переглядів: 5 грудня 2017, 18:09 Переглядів:   Юрій Косюк

Юрій Косюк.

Завдяки принципу екологічного виробництва, який в МХП взяли багато років тому, ми отримали хорошу репутацію, відмінну якість продукції, і головне - приклад того, як Україна може перейти на альтернативні джерела енергії. Про це заявив голова ПАТ "Миронівський хлібопродукт" Юрій Косюк в своїй колонці на НВ Бізнес.

За його словами, ще 20 років тому, коли МХП тільки починало свою діяльність, вся робота агрохолдингу будувалася на дотриманні екологічних норм.

"20 років тому, коли ми тільки почали впроваджувати аграрні проекти, перша проблема, яка стояла перед нами - це вплив нашого виробництва на життєво важливі ресурси і навколишнє середовище. Ми прекрасно розуміли, що на дотриманні екологічних норм і впровадженні нових технологій у виробництво продуктів буде будуватися наша репутація, і це буде впливати на розвиток компанії ", - зазначив Юрій Косюк.

Косюк підкреслив, саме принцип екологічного виробництва змусив МХП шукати шляхи, як мінімізувати відходи виробництва і зробити його безпечним і екологічним.

"Сьогодні органічні відходи проходять триступеневу очистку. Вода знезаражується НЕ хімікатами, а живими бактеріями, що дозволяє зберегти її природні властивості. За якістю вода не поступається питної. Її можна використовувати повторно, але закон не дозволяє нам цього робити. Виробництво МХП працює на курячому посліді , що робить виробництво повністю екологічним. Хоча в світі практично ніхто на такому сировину не працює - воно вважається складним для виробництва біогазу ", - заявив Юрій Косюк.

Косюк переконаний, все це в підсумку призвело МХП до головного - енергонезалежності підприємства і виробництва альтернативної енергії для споживачів.

"Сьогодні наші потужності по біогазу - це 70% такого палива в країні. МХП - це приклад того, як Україна може перейти на альтернативні джерела енергії", - підсумував Юрій Косюк , Підкресливши, що досягти цього вдалося завдяки принципу екологічного виробництва, який був прийнятий багато років назад.

Раніше Вінницький птахокомплекс компанії "Миронівський хлібопродукт", оголосив про плани отримати біогазовий комплекс до 2020 року. Це буде чергове виробництво МХП з отримання біогазу на основі органічних відходів. Перший такий комплекс запрацював у 2013 році в Дніпропетровській області.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Косюк: Від екологічного виробництва до енергоефективності". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online