Реквізити організації (ТОВ) - основні і банківські. Що входить до реквізитів підприємства

  1. Основні реквізити ТОВ
  2. Банківські реквізити ТОВ
  3. Реквізити організації. Зразок.
  4. Створення онлайн візитки з реквізитами ТОВ за допомогою сервісу «бизнес.Ру»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Точно і швидко ідентифікувати організацію допомагає спеціальний перелік даних - реквізити підприємства. Реквізити фірми бувають загальні і банківські. Про те, що входить в реквізити ТОВ і за допомогою яких сучасних сервісів організація може легко відправляти партнерам і клієнтам свої реквізити - читайте в нашій статті.

зміст:

  1. Основні реквізити ТОВ
  2. Банківські реквізити ТОВ
  3. Реквізити організації. зразок
  4. Створення онлайн візитки з реквізитами ТОВ за допомогою сервісу «бизнес.Ру»

Основні реквізити ТОВ

Без основних і правильно оформлених реквізитів організації ділової документ не має юридичної сили. А значить комерційна операція, яка була, наприклад, оформлена при використанні неправильних реквізитів і документів, не буде законною. До оформлення реквізитів ТОВ необхідно ставитися уважно, суворо дотримуючись усіх норм і вимог.

1. Перший і основний пункт, який в обов'язковому порядку повинен бути присутнім на основних реквізитах компанії - це повне найменування підприємства. Тут повинна бути вказана організаційно-правова форма фірми. Наприклад, відкрите акціонерне товариство (ВАТ), закрите акціонерне товариство (ЗАТ), товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ) або інша.

Найменування підприємства повинно бути ідентичним найменуванням, яке зазначено в установчих документах фірми. Не допускаються тут зміни назв, скорочення. Повне найменування ТОВ використовується при будь-яких реєстраційних дій. Наприклад, Товариство з обмеженою відповідальністю «Зірка» або Товариство з обмеженою відповідальністю «Фабрика якості».


Корисні документи для скачування

завантажити

2. Другий, не менш важливий пункт, що вказується в реквізитах організації - це її скорочене найменування. Що стосується організацій, то тут найчастіше використовується скорочення організаційно-правової форми підприємства до абревіатури - ТОВ, ЗАТ, ВАТ, АТ і т.д. Наприклад, ТОВ «Зірка» або ЗАТ «Фабрика якості».

3. Третій, обов'язковий пункт реквізитів організації - це її юридична адреса. Це адреса знаходження підприємства, також вказаний в установчих документах. Він включає в себе індекс, назва країни, населеного пункту, номер будинку і приміщення. Наприклад: 124533, Росія, Рязанська область, м Рязань, вул. Леніна, 52, корп. 1, оф. 5

Після юридичної адреси нерідко вказується поштовий (фактична) адреса ТОВ, на який відправляється кореспонденція, а також контактний телефон організації (міський або мобільний).

4. Важливим, але не обов'язковим пунктом реквізитів ТОВ є вказівка посади, прізвища, імені та по батькові керівника підприємства. Наприклад: «Генеральний директор: Іванов Вадим Юрійович».

5. Ще один обов'язковий елемент реквізитів ТОВ - це ідентифікаційний номер платника податків - ІПН. Даний номер, що складається з десяти цифр присвоюється підприємству при постановці на облік в територіальному органі ФНС Росії. Наприклад, ІПН 0278000222.

6. Сьогодні організаціям також надається дев'ятизначний КПП - код причини постановки на облік. Обидва коду ІПН та КПП в реквізитах організації використовуються разом - завдяки їм можна визначити відокремлені підрозділи підприємства. Наприклад, КПП 027811001.

7. Ще один обов'язковий елемент реквізитів ТОВ - це свідоцтво про Державну - Основний державний реєстраційний номер юридичної особи. Він відповідає номеру запису в Єдиному держреєстрі юридичних осіб (ЕГРЮЛ) і складається з 13 цифр.

Для здійснення тих чи інших реєстраційних дій юридичній особі в обов'язковому порядку потрібна виписка з ЕГРЮЛ. Наприклад, свідоцтво про Державну 1030224552966. Можна також вказати дату реєстрації організації - тобто день, коли запис про ТОВ була внесена до Єдиного держреєстру юридичних осіб.

8. У виписці з ЕГРЮЛ підприємець може також «знайти» код КВЕД - код з Загальноросійського класифікатора видів економічної діяльності. Він може містити від двох до шести цифр і відповідає роду діяльності тієї чи іншої фірми. Наприклад: КВЕД 22.21.

9. Обов'язково в реквізитах ТОВ вказується ОКПО - код підприємства відповідно до Класифікація підприємств та організацій. Цей код використовується органами статистики і покликаний полегшити облік і ведення списків підприємств в загальноросійських базах даних. Код ОКПО може бути восьмизначним або десятизначним. Наприклад, ОКПО 02428896. Код ОКПО організації присвоюється в регіональних органах Росстату.

10. Обов'язково вказується в реквізитах код Окатий - Загальноросійського класифікатора адміністративно-територіального поділу об'єктів. Для кожного населеного пункту існує свій одіннадцатізначний код. Наприклад, для м Рязань код Окатий 61401000000. Дізнатися коди статистики можна на сайті Росстата по інн.

Банківські реквізити ТОВ

В реквізити підприємства, крім основних даних, в обов'язковому порядку входять і банківські реквізити. У організації може бути відкрито відразу кілька розрахункових рахунків, але хоча б один з них повинен вказуватися в реквізитах організації.

Сервіс бизнес.Ру володіє великим набором можливостей для автоматизації роботи магазинів. Ви зможете реалізувати в програмі продажу будь-якої складності: вести окремі договори, складати акти виконаних робіт і налаштовувати резервування товарів.

Програма допоможе сформувати максимально детальний звіт по загальним залишкам і оборотам коштів на розрахунковому рахунку, окремий звіт дозволить завжди бути в курсі всіх взаєморозрахунків зі співробітниками.
Ознайомтеся з повним набором можливостей програми безкоштовно! >>>

Всі необхідні для реквізитів ТОВ реквізити банку вказані в договорі на банківське обслуговування. Важливо не помилитися при їх копіюванні.

  1. Для здійснення розрахунків з іншими фірмами, у організації повинен бути свій розрахунковий рахунок. Номер розрахункового рахунку складається з двадцяти цифр. Завдяки цим кодом рахунок вашої організації можна знайти в автоматизованій банківській системі. Розрахунковий рахунок в обов'язковому порядку повинен бути відкритий у ТОВ. Наприклад, розрахунковий рахунок може виглядати так: 40602810206000050025.

  2. Другий обов'язковий пункт, який повинен бути зазначений в банківські реквізити ТОВ - це повна назва банку, з яким організація уклала договір на розрахунково-касове обслуговування. Обов'язково вказується номер відділення банку, місто, в якому він працює. Наприклад, ВАТ «Уралторгбанк Росії», м Рязань.

  3. Також в реквізитах організації вказується, так званий, банківський ідентифікаційний код - БИК. Він присвоюється підрозділам банків, їх філіям на всій території нашої країни. Іншими словами, наявність і законність діяльності будь-якого банку Росії можна уточнити, звірившись з довідником БИК. Наприклад, БИК 046526969.

  4. Кореспондентський рахунок банку - також в обов'язковому порядку вказується в реквізитах організації. Він складається з двадцяти цифр і присвоюється кожному фінансовій установі Центральним банком Росії і необхідний для здійснення розрахунків клієнта одного банку з клієнтами інших фінансових установ та здійснення міжбанківського взаємодії. Наприклад, до / з 30101810600002500957.

Реквізити організації. Зразок.

Повне найменування

Товариство з обмеженою відповідальністю «Зірка»

Коротка назва

ТОВ «Зірка»

Генеральний директор

Іванов Вадим Юрійович

Юридична адреса

124533, Росія, Рязанська область, м Рязань, вул. Леніна, 52, корп. 1, оф. 5

Поштова адреса

124533, Росія, Рязанська область, м Рязань, вул. Леніна, 52, корп. 1, оф. 5

Телефон / e-mail

+7 (4912) 21-66-99

[email protected]

ІПН

0278000222

КПП

027811001

свідоцтво про Державну

1030224552966

КВЕД

22.21

ОКПО

02428896

ОКАТО

61401000000

Розрахунковий рахунок

40602810206000050025

Повне найменування банку

ВАТ «Уралторгбанк Росії», м Рязань.

БИК

046526969

Кореспондентський рахунок банку

30101810600002500957

Створення онлайн візитки з реквізитами ТОВ за допомогою сервісу «бизнес.Ру»

При веденні підприємницької діяльності керівники організацій постійно користуються реквізитами підприємства - направляють їх партнерам або клієнтам для оформлення документації, укладення договорів, здійснення грошових переказів.

Тому всі без винятку підприємці, вже користуються сервісом «бизнес.Ру» , Оцінили таке важливе і корисне оновлення системи, як можливість створення онлайн візитки c реквізитами ТОВ на домені « Business.ru ».

Подивитися приклад онлайн візитки

Постійно доступну посилання на так звану «реквізітку» підприємці можуть розмістити на своєму сайті, соціальної сторінці або легко, за допомогою одного кліка мишкою, відправляти реквізітку по e-mail постачальникам або контрагентам.

Тепер у партнерів фірми немає необхідності запитувати й уточнювати правильність реквізитів ТОВ - вся інформація в «реквізітке» оновлюється автоматично, на підставі даних, зазначених при реєстрації в сервісі «бизнес.Ру».

Дана нова можливість по створенню онлайн візитки з реквізитами ТОВ є дійсно зручною для підприємців і керівників організацій, спрощує процес оформлення документації і дозволяє повністю виключити помилки при копіюванні кодів.

Дана нова можливість по створенню онлайн візитки з реквізитами ТОВ є дійсно зручною для підприємців і керівників організацій, спрощує процес оформлення документації і дозволяє повністю виключити помилки при копіюванні кодів

Здійснювати підприємницьку діяльність, проводити безготівкові платежі, переказ грошових коштів на банківський розрахунковий рахунок, вести ділову переписку і найголовніше - підтверджувати юридичну спроможність вихідних документів організації сьогодні можуть тільки при наявності реквізитів - основних і банківських.

Взаємодія з клієнтами і партнерами компанії сьогодні також неможливо без реквізитів - це необхідно для того, щоб ідентифікувати підприємство і знайти його в держреєстрі.

Читайте статті про необхідні документи при відкритті магазину:

  1. Більше 200 бланків документів для ІП і організацій
  2. Документи для відкриття магазину
  3. Узгодження вивіски. Порядок реєстрації та розміщення
  4. Як відкрити розрахунковий рахунок для організації безкоштовно
  5. Де краще відкрити розрахунковий рахунок для організації

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online