15 осіб Сергія Безрукова

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

смайлик

Після галасливого тріска, з яким в прокаті провалився покадровий ремейк «Кавказької полонянки», ганьба (а іншого слова і не підібрати) сучасного варіанта «Джентльменів» не виглядає такою вже великою катастрофою. Так, картина вийшла порожній, та, в ній немає того гумору і душевності, які в достатку присутні в оригінальній картині, але нові «Джентльмени» хоча б розіграні з претензією на оригінальність. Головна роль в картині дісталася саме Сергію. Навіть дві ролі - Безруков грає і рецидивіста Смайлика, і дитячого аніматора Льошу. Дія перемістилося з середньоазіатської пустелі в Єгипет і з підмосковних дач в пітерські комуналки. Вважаємо, Сергій і сам не любить згадувати цей свій досвід, але ми вирішили згадати про нього, тримаючи в розумі сміливість актора - вед конкурувати йому довелося з легендарним Євгеном Леоновим. Тут поступитися зовсім не соромно.

Залишайтеся з нами на зв'язку і отримуйте свіжі рецензії, добірки і новини про кіно першими!
смайлик   Після галасливого тріска, з яким в прокаті провалився покадровий ремейк «Кавказької полонянки», ганьба (а іншого слова і не підібрати) сучасного варіанта «Джентльменів» не виглядає такою вже великою катастрофою Яндекс Дзен | Instagram | Telegram | Твіттер

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online