Готель Ізмайлово Бета

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Один з кращих варіантів, обраних нами в місті Москва.Гостініца «Ізмайлово Бета» розташована поруч з Ізмайловський парк, в 3 хвилинах ходьби від станції метро «Партизанська». До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi, приміщення для банкетів і нарад, ресторан, кафе і бари. Поїздка на метро до центру міста займає 15 хвилин. Один з кращих варіантів, обраних нами в місті Москва

У ресторані подають страви традиційної російської та європейської кухні. У лобі-кафе пропонується свіжа випічка з власної пекарні готелю. У барі можна замовити напої. Здійснюється доставка їжі і напоїв в номер.

У сучасних номерах встановлено телевізор і облаштована власна ванна кімната з феном. У розпорядженні гостей бізнес-центр і 11 конференц-залів місткістю від 10 до 700 осіб.

Готель «Ізмайлово Бета» знаходиться в 10 хвилинах їзди від стадіону «Локомотив» і в 4 станціях метро від Курського залізничного вокзалу. Поїздка до Казанського, Ленінградського і Ярославського залізничних вокзалів займає 23 хвилини. Відстань до міжнародного аеропорту Домодєдово становить 57 км. За 30 хвилин можна доїхати до Білоруського залізничного вокзалу, звідки відправляються поїзди «Аероекспрес» до міжнародного аеропорту Шереметьєво.

Ізмайлово - відмінний вибір, якщо вам цікаві парки, пам'ятки та музеї.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online