Оренда альтанки з мангалом в Києві, оренда альтанок в Києві

  1. Відпочинок на природі - релакс для будь-якого віку
  2. Правильне місце для відпочинку на природі - СПА-комплекс «Баня Афродіти»
  3. Наша інфраструктура (оренда альтанки з мангалом, номера, закарпатська банька та інші принади якісного...
  4. Особливості та переваги оренди альтанки з мангалом
  5. Комплекс послуг для вас
  6. Оренда альтанок в Києві з мангалом
  7. Рекомендації для наших гостей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оренда альтанок в Києві - Любов до природи, вона закладена в кожного з нас з самого дитинства. Ми вбирали її спочатку з молоком матері, потім з творіннями великих поетів. Позитивний приклад подавали і наші предки. Тепер, ставши дорослими, майже жоден з нас не мислить собі хорошого відпочинку без виїзду на природу в теплий сезон, коли оренда альтанки з мангалом дозволяє відпочити якісно. І це не дивно. Адже людина і природа нерозривно пов'язані.

А з чим асоціюється у вас відпочинок на природі ?! Звичайно, зі свіжим повітрям і витає в ньому ароматом димку і шашлику !! Це є справжня насолода для кожного з нас після утомливих трудових буднів. Залишається лише підібрати затишне містечко для пікніка. Як вам ідея орендувати затишну альтанку з мангалом в межах Києва, але при цьому на лоні тихої і неспішної природи? Хочете поринути в справжній оазис гармонії посеред столичної суєти в теплий сезон? Тоді запрошуємо вас знайомитися. СПА-комплекс «Баня Афродіти». Тут ваш відпочинок буде незабутнім. Ті, хто побував у нас одного разу, стають нашими постійними гостями. Впевнені, і ви ними станете!

зміст:

  1. Відпочинок на природі - релакс для будь-якого віку
  2. Правильне місце для відпочинку на природі - СПА-комплекс "Баня Афродіти"
  3. Наша інфраструктура (оренда альтанки з мангалом, номера, закарпатська банька та інші принади якісного відпочинку)
  4. Особливості та переваги оренди альтанки з мангалом
  5. Комплекс послуг для вас
  6. Вартість оренди альтанки з мангалом
  7. Рекомендації для наших гостей

Відпочинок на природі - релакс для будь-якого віку

Що ж такого в цьому загадковому і ваблячий відпочинку на природі? Що так вабить кожного з нас відчути на собі виїзд за місто або в паркову зону. Звичайно ж, свобода. Абсолютна і ні до чого не зобов'язує свобода. Саме на лоні природи людина стає сама собою. Тут відкриваються справжні потреби і втрачаються всі комплекси. І тільки тут людина бажає дихати на повні груди, зливаючись з сонячним світлом, свіжим повітрям і прозорістю річкової води. Саме такий результат ви отримаєте, приїхавши в СПА-комплекс «Баня Афродіти» і вирішивши взяти у нас в оренду альтанку з мангалом в холодні або теплі сезони року.

На відміну від інших подібних баз Києва ми пропонуємо нашим гостям велику територію і повну свободу дій. А альтанка з мангалом стане точкою зустрічей всіх членів вашої приїхала компанії.

На нашій території можна неспішно прогулятися по тінистих алеях Парку Дружби Народів і насолодитися тишею в межах метушливого міста.

У нас можна безпечно пройтися босими ногами по піщаному пляжу і торкнутися пальцями ніг самої кромки води прозоро чистою річечки Десенки.

Тільки на нашій території можна зануритися в освіжаючу прохолоду річки в жаркий спекотний день і при цьому не боятися загубитися в масі тих, що купаються. Місця для всіх більш ніж достатньо. Навряд чи ви знайдете такий простір хоч на одній подібній базі в межах Києва в теплий літній сезон. Як правило, відпочиваючі тісняться на крихітних пляжах і в межах невеликої акваторії.

І, звичайно ж, тільки на території СПА-комплексу «Баня Афродіти» можна взяти в оренду альтанку з мангалом, бунгало на воді або готельний номер з терасою або без для ночівлі. Ми раді робити відпочинок наших гостей повноцінним і комфортним.

Правильне місце для відпочинку на природі - СПА-комплекс «Баня Афродіти»

База відпочинку «Баня Афродіти» відкрила свої двері для гостей в 2016 році. Порівняно молодий вік комплексу не заважає нам завойовувати довіру наших гостей. З турботою про кожного відпочиваючого ми спроектували і збудували всі будівлі з екологічно чистої закарпатської деревини. І альтанка з мангалом, та готельні номери, і бунгало на воді, і навіть дитячий ігровий майданчик на пляжі - все виконано з оциліндрованих колод в еко-стилі.

Чистота бази вражає кожного з приїжджають гостей. Ми дбаємо про те, щоб наші відвідувачі відчували естетичне задоволення від перебування в парковій зоні відпочинку на нашій території. Погодьтеся, бруд на деяких пляжах Києва відбиває все бажання їхати на природу. Доводиться вибиратися якомога далі, в глухі поселочкі, подалі в ліс. А це час і витрата палива. До речі, пісок на нашому пляжі проходить спеціальну щоденне чищення за допомогою спеціальної машини. Так що ризик поранитися або набрести на купу обгорток мізерно малий. До того ж всі наші гості - люди виховані і не дозволяють собі моральних вольностей відпочинку.

До того ж всі наші гості - люди виховані і не дозволяють собі моральних вольностей відпочинку

Наші відвідувачі

Сервіс, який ми пропонуємо, вкрай ненав'язливий і в той же час якісний. Кожен з гостей за бажанням може скористатися послугами масажиста, мангальщика, офіціанта. Крім того, крім якісного відпочинку в альтанці з мангалом або в готельному номері ми пропонуємо і нову «фішку» - бунгало на воді. Окремо стоять на водній гладі будиночки приведуть вас у захват. А якщо врахувати, що тут можна попаритися в закарпатському чані і під місяцем насолодитися тишею ночі, то такий відпочинок запам'ятається назавжди.

Наша інфраструктура (оренда альтанки з мангалом, номера, закарпатська банька та інші принади якісного відпочинку)

Щоб наші гості мали докладне уявлення про інфраструктуру СПА-комплексу «Баня Афродіти», ми пропонуємо віртуально прогулятися по нашій території. Отже, ласкаво просимо!

  • Перше, що хочеться описати максимально докладно - це зелену територію бази і великий чистий піщаний пляж. Площа пляжу дозволяє не просто повалятися на лежаках під весняним або літнім сонечком, а й пограти в активні ігри. Причому відпочиваючі можуть розташуватися так, що не заважатимуть один одному. Місця досить для всіх. Особливу увагу хочеться акцентувати на тому, що пляж упорядкований безпечної ігровим майданчиком та спеціальними настилами-доріжками з дерева. Так що маленьким ніжкам не буде гарячої на літньому прогрітому пісочку.
  • Готельні номери. Для тих, хто хоче провести у нас вихідні або навіть пожити тиждень-другий, ми пропонуємо комфортабельні готельні номери. Виконані в еко-стилі, кімнати дарують затишок і спокій. Дерев'яні меблі, тканий закарпатський текстиль, наявність в номері усі необхідні меблі та техніки плюс обігрів в зимовий час - все це робить відпочинок наших гостей виключно комфортним. А якщо ви ще виберете номер з терасою, то красиві вечірні заходи і оповиті легким серпанком річкового туману світанки пробудять в вас найніжніші і романтичні почуття.

А якщо ви ще виберете номер з терасою, то красиві вечірні заходи і оповиті легким серпанком річкового туману світанки пробудять в вас найніжніші і романтичні почуття

Готельний номер

  • Альтанка з мангалом . Оренда такої споруди актуальна і в свята / вихідні, і в будні. Тут відмінно можна провести час у сімейному колі або у великій компанії до 50 осіб. Причому ціна оренди альтанки з мангалом включає і додаткові послуги. Але про це трохи нижче. Навряд чи в межах Хрещатика (а ми знаходимося в 5 км від нього) вам вдасться знайти ще настільки вигідні пропозиції.

Навряд чи в межах Хрещатика (а ми знаходимося в 5 км від нього) вам вдасться знайти ще настільки вигідні пропозиції

Альтанки з мангалом

  • Бунгало на воді. Нові будови підвищеної комфортності. Тут можна чудово провести час, ніби на безлюдному острові. Особистий спуск на велику воду за допомогою окремої сходи, великий чавунний чан, в якому можна попаритися в трав'яних відварах або в мінеральних водах, спальня і санвузол - все це входить в повний комплекс бунгало на воді. Так що якщо вам потрібно оренда альтанки з мангалом, ви можете взяти і бунгало. Відкрита тераса будиночка на воді передбачає можливість установки на ній мангала. Єдине що варто врахувати в цьому випадку так це те, що бунгало не разом 50 осіб. Максимально велика компанія для бунгало - це 10-15 чоловік.

Максимально велика компанія для бунгало - це 10-15 чоловік

Бунгало на воді

  • Кафе-ресторан на території бази. Якщо ви побажаєте взяти в оренду просто альтанку з мангалом і при цьому крім власного м'яса нічого не будете з собою везти, шеф-кухар нашого кафе приготує для вас будь-які закуски і страви. Все це потрібно лише заздалегідь узгодити з адміністратором Спа-комплексу. Крім того, з кафе в будь-який час доби можна замовити чай, кава, напої або десерти для ваших гостей. Ми, як жодна інша база відпочинку на території Парку Дружби Народів піклуємося про комфорт наших гостей.

Таким чином, всі наші постояльці і гості почуваються тут, як вдома. Київ вміє радувати-балувати своїх жителів і приїжджих до столиці гостей!

Особливості та переваги оренди альтанки з мангалом

Отже, оренда альтанки з мангалом ! Найактуальніше вид послуг від нашого комплексу на весь весняно-осінній сезон. Він же вважається і гарячим. Ще б! Попереду велике свято Світлого Великодня, травневі свята, випускні, останній дзвінок, Трійця і багато інших веселих, приємних подій. Так чому ж не скористатися шансом і не вивезти сім'ю або компанію друзів на природу.

Так чому ж не скористатися шансом і не вивезти сім'ю або компанію друзів на природу

Оренда альтанок з мангалом Київ

  • Кожна з альтанок на території Спа-комплексу «Баня Афродіти» виконана в еко-стилі з ретельно обробленого оциліндрованих колод. Перед будівництвом вся деревина обробляється антипіренами проти горіння. Так що смажити смачний шашлик в дерев'яній альтанці абсолютно безпечно.
  • Місткість наших альтанок з мангалом становить 20-50 осіб. Тобто наші гості можуть без проблем організувати сімейний ювілейне свято, корпоратив або молодіжну тусовку. Примітно те, що робоча і обідня зони в альтанках з мангалом розділені. Тобто є спеціальний обробний стіл для продуктів і великий обідній стіл безпосередньо під сервіровку. І, звичайно ж, мангал.
  • До послуг наших гостей у вартість оренди альтанки з мангалом включені вугілля, дрова і все необхідне для смаження м'яса обладнання. Тобто, якщо ви забули взяти з дому шампура або грати, все це знайдеться у нас. До речі, навіть якщо ви привезли з собою замариноване м'ясо, але вам ліньки возитися з ним у мангала, це може зробити професійний мангальщик «Лазні Афродіти». Навчена людина приготує м'ясо на багатті і подасть вашим гостям ніжний ароматний шашлик.

  • Для зручності гостей в 50-метровій доступності від альтанок з мангалом розташовані санвузли, пляж, дитячий майданчик і великі дерев'яні гойдалки. Про них варто сказати кілька слів окремо. Містка конструкція вантажопідйомністю 250 кг дуже улюблена нашими відвідувачами. Тут можна не просто із задоволенням погойдатися і при цьому поспостерігати за грою сонячних відблисків на воді, але і зробити відмінні фото. Море позитиву, емоцій і радості вам гарантовано. А все фотки обов'язково отримають купу лайків.

Відпочинок в наших альтанках з мангалом - це непередаване естетичне задоволення від перебування на природі в парковій зоні.

Комплекс послуг для вас

Якщо ви вирішили, що вам необхідна оренда альтанки з мангалом на території комплексу «Баня Афродіти», то ми порадуємо вас і додатковим комплексом послуг. Так, за попередньою домовленістю ми пропонуємо нашим гостям наступні послуги:

  • Масаж. Професійний масажист виконує всі види масажу від класичного і розслабляючого до відновлюючого (на вимогу).
  • Ширяння в чанах. Це задоволення не можна порівняти ні з чим. Це не банальна сауна або турецький хамам. Це справжнє диво! Тільки уявіть, ви занурюєтеся в великий чавунний чан, наповнений цілющими відварами трав або мінеральними водами. Дно чана встелене гладкими річковими валунами. Під чаном горить справжній багаття. Його полум'я прогріває валуни, а ті потім віддають своє тепло відвару з трав. Таким чином, температура цілющої водички в чані піднімається поступово і комфортно. Ви ніжитеся в закарпатській лазні, паралельно споглядаючи красу пейзажів навколо і вдихаючи свіже повітря. Особливо прекрасно паритися в чанах в холодну пору року або місячними ночами.

Особливо прекрасно паритися в чанах в холодну пору року або місячними ночами

баня в чані

  • Ночівля на території бази відпочинку. Якщо ви вирішите залишитися у нас після гучної вечірки, ми пропонуємо зайняти один з наших комфортабельних номерів. Причому рано вранці на світанку завжди є можливість зануритися в тиху і прохолодну Десенку.

Крім того, на території Х-парку наші гості можуть взяти в оренду спорядження для риболовлі, водних видів спорту, настільного тенісу. А для любителів романтичних прогулянок ми пропонуємо прокат велосипедів.

А для любителів романтичних прогулянок ми пропонуємо прокат велосипедів

Оренда альтанок в Києві

Так приємно і тепло неспішно проїхатися по алеях в Парку Дружби Народів з коханою людиною поки шашлик смажиться в комфортній альтанці з мангалом.

Оренда альтанок в Києві з мангалом

Ціна оренди дерев'яної альтанки , Обладнаної мангалом, залежить від її місткості і від дня тижня її оренди. За прайсу розцінки на оренду виглядають так:

  • Альтанка місткістю до 20 осіб - в будні вартість становить 1200 грн., А у вихідні та свята - 2000 грн.
  • Альтанка місткістю 25-50 чоловік - в будні дні - 2000 грн., А в свята і вихідні - 3000 грн.

Погодьтеся, якщо поділити ціну оренди альтанки на кількість осіб, то вартість якісного відпочинку на природі буде вельми символічною. Навряд чи вам вдасться знайти в Києві подібне вигідну пропозицію.

Рекомендації для наших гостей

А нам залишається дати лише кілька рекомендацій для наших гостей:

  • Замовляйте альтанку з мангалом, готельні номери або бунгало на воді заздалегідь. Чим гаряче сезон, тим вище попит на наші послуги.
  • Обумовлюйте з адміністратором бази всі нюанси вашого відпочинку і тоді перебування в «Бані Афродіти» буде для вас максимально комфортним.
  • Беріть з собою теплі речі, якщо захочете залишитися у водички на ніч. Біля річки буває часом прохолодно.

А в іншому просто не забудьте взяти з собою гарний настрій, а все інше зробимо ми - СПА-комплекс «Баня Афродіти».

Так само читайте цікаву статтю Оренда альтанок в Києві на нашому партнерському сайті .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online