Де в Києві можна посмажити шашлики

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2 травня 2018 р 15:00

З настанням весняного тепла завжди хочеться проводити більше часу на природі і відкрити сезон шашликів. Для цього в Києві та околицях облаштовані спеціальні зони на відкритому повітрі і є все необхідне для гарного відпочинку. В рамках спецпроекту "Де в Києві" видання Київ V ласть пропонує добірку місць столиці, де можна смажити шашлики на відкритому вогні.

Багато парки і природні зони біля водойм пропонують всі необхідні послуги для пікніка. Кожен бажаючий може взяти в оренду мангал, а також зняти дерев'яні альтанки, намети або палатки для великих компаній. У цій статті читачам пропонується п'ять зон відпочинку Києва, де можна організувати своє дозвілля і приготувати смачні шашлики на вугіллі.

Підписуйтесь на новини "Київ Vласть"

Rhino Park

Rhino Park

Rhino Park Kiev - це територія комфортного відпочинку на природі в форматі "пікнік" або "Барбекю" недалеко від центру столиці. Відвідування RhinoPark - це можливість вирватися з міста не залишаючи його. На території зони відпочинку на свіжому повітрі знаходяться альтанки, бунгало, будиночки та намети на 12-40 чоловік, а також спеціальні павільйони для проведення святкових заходів. У кожній альтанці є мангал, який входить у вартість оренди за весь день. Гостям пропонують безпечні вогнищеві зони, проведення корпоративних заходів і вечірок, а також сауну і вай-фай зону. Комплекс надає різноманітні варіанти активного відпочинку: аквабол, футбол, волейбол, бадмінтон, настільний теніс; прокат велосипедів, квадроциклів; любительську та спортивну риболовлю. Для дітей облаштовано спеціальну зона з батутами та аніматорами.

Адреса: парк Дружби народів

Ціна: оренда альтанки: 600-800 грн, оренда бунгало: 500-700 грн.

Контакти: http://rhinopark.com.ua/

виноградарський ліс

виноградарський ліс

Ця точка популярна серед киян насамперед своїм вдалим розташуванням, тому місця тут займають з раннього ранку. Поблизу є безліч магазинів, де можна придбати продукти для пікніка. Територія спеціально обладнана для комфортного відпочинку на природі - тут є закриті альтанки з навісом і великими столами, дерев'яні лавочки, стільці з пеньків і безкоштовні мангали. На місці можна купити дрова і вугілля для багаття. Пікнік зона користується попитом серед місцевих жителів, тому для підтримки порядку були встановлені спеціальні сміттєві контейнери поблизу кожної альтанки і столів. У Виноградарському лісі навісів не так вже й багато, але бажаючі можуть розміститися прямо біля мальовничого озера Синє. Для дітей побудована велика майданчик для активного відпочинку.

Адреса: вул. Косенко / Гонгадзе

Ціна: безкоштовно

Контакти: facebook.com

Голосіївський парк

Голосіївський парк

Територія цього парку є частиною стародавнього лісу і є одним з популярних місць для вилазки на шашлики. На території лісопарку є чотири мальовничих ставка. На одному з них під назвою "Дідорівка", ближче до берегів, облаштована комфортна зона, де можна взяти в оренду велику криту дерев'яну альтанку, в якій може поміститися 20 чоловік. Мангал напрокат потрібно брати окремо. Дрова для багаття можна придбати у охорони за окрему плату. А ті, у кого є власний мангал завжди можуть відшукати хороше місце для шашликів в околицях водойми. На озері є платна риболовля, працює човнова станція і пункт прокату, і бажаючі можуть покататися на катамарані або човні. Дітям в такому місці нудьгувати не доведеться, можна: поспостерігати за качками, покататися на поні або пострибати на батутах.

Адреса: вул. Генерала Родимцева, 6а

Ціна: оренда навісу: 250-400 грн.

сайт: facebook.com

Шашлики на ВДНГ

Шашлики на ВДНГ

Територія столичного "Експоцентру" - найбільш віддалене місце, і одна з спеціально обладнаних зон в Голосіївському районі, де можна відшукати багато затишних місць для пікніка. Для жителів столиці, охочих галасливою компанією або великою родиною посмажити шашлики, облаштована територія - кілька шашличних містечок. Відпочинок на свіжому повітрі на території ВДНГ для компанії обійдеться недорого. Тут за помірну плату можна орендувати палатки з дерев'яними лавками і столиками для пікніків, затишні альтанки, просторі намети, за оренду мангала потрібно буде заплатити окремо. Дрова або вугілля можна як привезти з собою, так і купити на місці. Для розваги дітей є майданчик і галявина, де можна гратися з м'ячем. На ВДНГ також є кілька точок, де можна придбати необхідні продукти. Деякі заклади на території Експоцентру також готують шашлики на відкритому вогні, тому готову страву можна замовити там.

Адреса: пр. Академіка Глушкова, 1

Ціна: оренда альтанки - від 300 грн, оренда мангалу - від 100 грн.

Контакти: expocenter.com

Шашлики на березі верблюжої затоки

Шашлики на березі верблюжої затоки

Цей відокремлений берег - відмінне місце для любителів вилазки на пікнік великою компанією і бажаючих на автомобілі якомога ближче під'їхати до води. Особливість цієї зони - близькість прибережної зони до житлового масиву. Також на березі затоки "Верблюжа", на території спеціальних баз відпочинку, в фруктовому саду облаштовано унікальне місце, де можна посмажити шашлики. Тут можна орендувати одну з 20-ти дерев'яних альтанок і більше 10-ти мангалів під тентами. Серед розваг - водні лижі, прокат човнів, платна риболовля. На території банного комплексу "Поплавок" є вихід прямо до Дніпра, а гостям можуть запропонувати в оренду будь-яку з семи закритих альтанок з усім необхідним для приготування шашликів. Дрова можна з собою не везти, а придбати їх на місці.

Адреса: вул. Прирічна, 37

Ціна: оренда альтанок - від 300 грн.

Контакти: probani.com

У наступних текстах проекту "Де в Києві" ви дізнаєтеся, де в столиці України взяти участь в історичній реконструкції.

Kиев Vласть

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online