Вежа "Меркурій Сіті" стала одним із символів Росії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вежа "Меркурій Сіті" стала одним із символів Росії, за версією міжнародного проекту Icons of Russia

Вежа Меркурій Сіті стала одним із символів Росії, за версією міжнародного проекту Icons of Russia

/ Квітень, 2014 / Вежа "Меркурій Сіті", найвищий хмарочос в Європі, включена в список культурної та історичної спадщини Росії, за версією міжнародного проекту Icons of Russia. "Золотий" хмарочос визнаний одним із символів Росії, що формує образ країни, її культурне, архітектурне та історичну спадщину.

У різний час, за версією проекту, символами Росії визнавалися Зимовий палац, Московський Кремль, московське метро, ​​Собор Василя Блаженного і інші знакові для країни архітектурні об'єкти. Один з найпомітніших хмарочосів світу не тільки є видатним у всіх сенсах будівлею, а й символізує досягнення вітчизняних проектувальників, архітекторів, будівельників, синергетична робота яких з урахуванням застосування різних інноваційних технологій в будівництві та оснащенні дозволила створити цей надвисокий хмарочос, який є одним з найсучасніших і досконалих будівель в світі.
"Меркурій Сіті" - найвищу будівлю Європи (338,8 м). 75-поверхова вежа "Меркурій Сіті" обійшла по висоті лондонський хмарочос The Shard (310 м), який протримався в статусі найвищої будівлі Європи всього 2 місяці. Вінчає "Меркурій Сіті" шестирівневий пентхаус площею близько 2500 кв. м - це найвищий пентхаус Москви.
Група компаній "Меркурій Девелопмент" входить до Групи компаній "Меркурій", яку в 1991 році заснував і беззмінно керує президент Ігор Кесаєв.
ГК "Меркурій" - найбільший багатопрофільний холдинг, ефективно працюючий в таких галузях, як дистрибуція та логістика, роздрібна торгівля і девелопмент, видобувна промисловість, машинобудування і гідроенергетика.
Щорічний товарообіг Групи наближається до суми 20 мільярдів доларів США. Чисельність співробітників компаній, що входять до Групи, складає близько 70 тис. Чоловік, які працюють в 190 містах Росії і країнах ближнього зарубіжжя.
Група компаній "Меркурій Девелопмент" веде свою історію з 2005 року. Значущим проектом групи став інвестиційно-будівельний проект на території ММДЦ "Москва-Сіті". Вежа "Меркурій Сіті" - новий багатофункціональний комплекс, який поєднує в собі витонченість архітектурної думки і утилітарність новітніх технологій. "Меркурій Сіті" - сьогодні найвища в Росії і Європі 75-поверхова золота вежа, в якій елегантні апартаменти вдало поєднуються з сучасними офісами.

Контактна інформація:

Група компаній "Меркурій Девелопмент" (ТОВ "Ліедел Інвестментс Лімітед" ( "Меркурій Сіті"))

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online