Найбільшу вежу «Москва-Сіті» здадуть в кінці року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Московському міжнародному діловому центрі (ММДЦ) Москва-Сіті» до кінця року здадуть в експлуатацію вежу «Схід»

У Московському міжнародному діловому центрі (ММДЦ) "Москва-Сіті» до кінця року здадуть в експлуатацію вежу «Схід». Будівля заввишки 95 поверхів стане найвищою в Європі.

«В даний час завершуються роботи з монтажу похилій поверхні фасаду, оздоблення місць загального користування і встановлення інженерних систем. На об'єкті зараз задіяні 1100 будівельників », - розповів голова Мосгосстройнадзора Олег Антосенко . Повністю завершити роботи планують в четвертому кварталі цього року.

З 2014 року відомство видало будівельникам 68 приписів про порушення на об'єкті та оштрафувало їх майже на мільйон рублів. Всі зауваження експертів усунули в терміни.

Вежа «Схід» стане другою в комплексі «Федерація» - флагманському хмарочосі ділового центру. У 2008 році була відкрита 63-поверхова вежа «Захід» заввишки 242 метри. «Схід» будували на спільному з нею підземному поверсі, нова вежа буде вище сусідній - її висота досягне 374 метрів.

До цього найвищим хмарочосом Європи вважалася вежа «Меркурій-Сіті», що також входить в московський комплекс. Висота 75-поверхової будівлі дорівнює 338,8 метра.

В районі ММДЦ з'являться дві станції МКЖД і станція метро, ​​великий ТПУ і дублер Кутузовського проспекту.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online