Екскурсії в Москва-Сіті: вежі і оглядові майданчики - ціни, розклад 2019 року

  1. Оглядова екскурсія по оглядовому майданчику і вежі Москва-Сіті
  2. Розваги і дозвілля
  3. Години роботи
  4. Найвищі хмарочоси Москва-Сіті
  5. вежа Федерація
  6. вежа Еволюція
  7. вежа Око
  8. вежа Імперія
  9. Адреса і як дістатися до Москва-Сіті
  10. Транспортна доступність
  1. Приголомшливі види центру Москви з висоти пташиного польоту.
  2. Підйом на ліфті зі швидкістю 8 м / с.
  3. Панорама огляду - 360 градусів.
  4. 9 розважальних зон.
  5. 215 метрів висоти над землею.
  6. Розваги для дітей і школярів, відпочинок для всієї родини.
  7. Оглядова екскурсія по оглядовому майданчику і вежі Москва-Сіті

    Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

    Дух захоплює при погляді з 89 поверху вежі на столичні будівлі, вулиці і проспекти, які лежать прямо під ногами. Непередаване відчуття єдності з повітряним простором не відпустить вас протягом всього часу перебування на даху. Інтерактивний гід з можливістю вибору мови доповнить відкрилася реальність детальною інформацією про кожен об'єкт.

    Відвідавши екскурсію в «Москва-Сіті» з гідом, ви дізнаєтеся які з проектів ділового центру залишилися тільки на макетах і що відзначили в книзі рекордів Гіннеса. Не забудьте взяти з собою відеокамери - найяскравіші знімки виходять на заході або в свята День Перемоги і День міста. Саме в ці дні сюди піднімаються, щоб помилуватися на святкові феєрверки Москви.

    Розваги і дозвілля

    Лазерні бої, більярд, майданчики батута і боулінгу, кафе, ресторани і торгові моли комплексу чекають вас з ранку і до пізнього вечора. Ви відвідаєте проекційне шоу з зануренням в світлову реальність і фабрику морозива Чиста лінія.

    Години роботи

    Оглядовий майданчик відкрита з 10.00 до 24.00. Тривалість перебування в межах зазначеного часу не обмежена. Бронювання екскурсійного відвідування оглядового майданчика можливо не пізніше, ніж за годину до початку.

    Бонуси екскурсії. В рамках екскурсії на оглядовий майданчик Москва-Сіті у вас буде унікальна можливість піднятися на дах, відвідати 3D-шоу, безкоштовно пригоститися морозивом і отримати в подарунок пам'ятне фото, зроблене за технологією «хромакей» з функцією зміни фону.

    Найвищі хмарочоси Москва-Сіті

    Кожне з висотних будівель ММДЦ по-своєму неповторно. З будь-якого хмарочоса відкривається чудовий вид на столицю.

    вежа Федерація

    Комплекс Федерація включає вежі Захід (63 поверху) і Схід (97 поверхів), зведені на загальному стилобаті. Вежа Схід займає друге місце по висоті серед європейських хмарочосів. На 89 поверсі діє оглядовий майданчик Panorama 360 з унікальною оглядовістю і пейзажними видами на центр Москви, офіційне відкриття якої відбулося навесні 2018 року. У склінні комплексу використані інноваційні матеріали, які не поступаються за теплопровідності цегляних стін.

    вежа Еволюція

    Найбільш ефектне будівлю центру Москва-Сіті - вежа Еволюція. Хмарочос висотою в 55 поверхів зведений по спіралі, знаменуючи собою еволюційний розвиток людства. Незвичайна конструкція і ексклюзивне скління, при якому панорама міста відбивається в стінах будівлі в перевернутому вигляді. Крім офісів і комерційних структур, тут працює палац одружень.

    вежа Око

    Баштовий комплекс Око сьогодні складається з Північної і Південної висотки. На 87 поверсі Південної вежі знаходиться оглядовий майданчик. На даху Південної вежі, на висоті понад 350 метрів, розташований каток - найвищий в Європі.

    вежа Імперія

    На 56 поверсі хмарочоса знаходиться оглядовий майданчик, піднятися на яку можна в складі годинної екскурсії. Тут же розташований музей ділового центру, де представлена ​​історія зведення Москва-Сіті і етапи розвитку світового висотного будівництва. У підземній галереї вежі знаходяться майданчики для настільного тенісу, салони краси, кафе і ресторани.

    Оглядовий майданчик висотки Імперія має закритий тип - на прогулянці туристи спостерігають види мегаполісу зверху крізь вікна-панорами. Підйом відбудеться на ліфті, що рухається зі швидкістю 7 метрів в секунду.

    Підйом відбудеться на ліфті, що рухається зі швидкістю 7 метрів в секунду

    Крім видів на Воробйови гори, Останкіно , Будівля МДУ, готель «Україна», ви побачите сталінські висотки, райони Ваганьково і Сокільників, зведену трохи пізніше вежу Еволюція.

    Адреса і як дістатися до Москва-Сіті

    ММДЦ знаходиться на Пресненський набережній, всього в декількох кілометрах від серця Москви - Червоній площі, в крокової доступності від головних визначних пам'яток столиці.

    Транспортна доступність

    Великі магістралі, розташовані поблизу ділового кварталу, а також кілька станцій метрополітену, дозволяють швидко дістатися до центру Москва-Сіті навіть у години транспортної завантаженості.

    • На метрополітені - висотки знаходяться поблизу станцій метро Діловий центр, Міжнародна і Виставкова, а також станції МЦК Діловий центр.
    • На автомобілі - поруч з ММДЦ проходять великі проспекти і магістралі - Кутузовський, Новий Арбат, ТТК. На території центру, в торговому комплексі Афімолл-Сіті, розташований підземний паркінг.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online