Купити будинку в селищі Квіти Башкирії (Уфа), продаж будинків і котеджів в селищі Квіти Башкирії

  1. Сприятлива інфраструктура селища для будівництва будинку в Квітах Башкирії
  2. Екологічна ситуація в селищі
  3. Кілька переваги для покупки будинку в селищі перед безліччю інших

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Селище Квіти Башкирії розташований в південному напрямку від Уфи. Відстань від Монумента Дружби до селища складає 6 кілометрів. Відразу за населеним пунктом знаходиться автодорожня розв'язка двох трас: автомагістралі М5 (Уфа - Челябінськ) і траси Р-314 (Уфа - Оренбург).

Квіти Башкирії знаходяться в безпосередній близькості від міста: дорога від Монумента Дружби до селища займе близько 10 хвилин. Прямо з проспекту Салават Юлаєв ви потрапляєте на міст, і буквально через п'ять хвилин ви вже на місці - в Квітах Башкирії. Цей напрямок донині вважається головними в'їзними воротами Уфи. Протягом уже багатьох років володіти нерухомістю саме в цей бік від міста було надзвичайно престижно.

Через річку Біла прокладено два автомобільні мости, на одному з яких, відкритому в 1992 році, двосторонній рух, а на другому, побудованому ще в 1956 році, - одностороннє, з міста в бік Квітів Башкирії.

Необхідність у великому шестисмугового мосту з'явилася на початку 80-х років минулого століття через великий потік автомобілістів-дачників у вихідні. Сьогодні вже таких проблем немає, і, не дивлячись на значне збільшення кількість автомобілів на дорогах, такого поняття як пробки в південному напрямку не існує.

Сприятлива інфраструктура селища для будівництва будинку в Квітах Башкирії

У самому селищі немає ні дошкільного закладу, ні школи. Однак в розташованому поблизу населеному пункті Кооперативна поляна є загальноосвітня школа №34, відразу за мостом в Уфі на вулиці Тукаева знаходиться школа №14. І в одному, і в іншому навчальному закладі є шкільні автобуси, які привозять на уроки дітей з розташованих поруч селищ, в тому числі з Квітів Башкирії, а після занять розвозять їх по домівках. Так що проблем з тим, хто сьогодні повинен везти дитину на навчання, у вас не буде. В районі мелькомбінат і в тій же Кооперативній галявині є дитячі садки.

Чим, ніж, а сприятливою інфраструктурою для будівництва будинку в Башкирії селище здивує кого завгодно. За кілометр від селища в напрямку до міста розташовані торгові центри Метро, ​​Леруа Мерлен, Мега, Castorama. Так що проблем з покупками тут у вас не буде. Практично біля самого будинку у вас будуть магазини фірмового одягу, бутіки, супермаркети продуктів, електроніки, меблевий гіпермаркет «Ікеа», будівельний гіпермаркет.

Відразу за селищем, зі східного боку, влаштовані майданчики для натаскування мисливських собак і стрільбище Асоціації мисливців і рибалок РБ. Для любителів постріляти і повернутися додому з видобутком це рай!

У південній частині населеного пункту є автозаправна станція «Лукойл-Уралнефтепродукт», тому вам не доведеться переживати, якщо стрілка бака наблизилася до нульової позначки. Село газифіковане, всюди налагоджено електропостачання. Є Інтернет, ТВ від Башинформсвязь. Дороги в селищі частково заасфальтовані.

Вільної землі під забудову в селищі дуже мало, і якщо навіть варіант буде, то ціни на ділянки тут пристойні. За 10 соток доведеться заплатити близько мільйона рублів, а то і більше. Але варто зазначити, що, якщо взяти до уваги вартість готових будинків в Квітах Башкирії, яка становить близько 10 мільйонів рублів за особняк площею 250 кв.м, то краще заплатити за голу ділянку землі і побудувати там будинок, ніж купувати готовий будинок в селі. Такий варіант обійдеться значно дешевше, і ви зможете побудувати котедж в Квітах Башкирії за своїм індивідуальним планом, з влаштовує вас плануванням.

Екологічна ситуація в селищі

Сприятливою екологією, на жаль, селище похвалитися не може. Трохи далі по Оренбурзькій трасі, не доїжджаючи до Зубово, знаходиться діючий Комбінат залізобетонних виробів і газобетонних блоків.

Сам населений пункт розташований прямо біля транспортної розв'язки, де перетинаються дві серйозні автомагістралі - М5 і Р-314. Рух транспорту тут дуже інтенсивне. А тому, якщо ви зважитеся побудувати будинок в Квітах Башкирії, вам слід бути готовими до віддаленого гулу автомобілів, і не ідеальним повітрям, який не сильно поступається за своїм рівнем міському ..... хоча, люди якось живуть адже в місті. ..

У той же час, якщо вам доводиться часто відправляти у відрядження, здійснювати перельоти літаком, це селище ідеально підійде для постійного проживання. Звідси безпосередньо по Оренбурзькій трасі можна їхати в аеропорт, який розташований в 15 кілометрах від Квітів Башкирії. А по трасі М5 доїхати до Тольятті (на захід) або в Челябінськ (на схід).

Місця навколо Квітів Башкирії дійсно дивно красиві. Продаж будинків в Башкирії серед таких пейзажів дуже популярна. На сході від селища розкинувся ліс, в якому безліч озер-стариць, тече річка. Відразу за Оренбурзької трасою розкинулося на місці колишнього кар'єру озеро Архімандрітское.

Так що бажаючі приємно провести час з вудкою в руках, насолоджуючись тишею, без проблем можуть знайти для цього зручну місцину. У метрах п'ятистах від озера тече річка Біла, так що жаркими літніми днями можна розслабитися і відпочити, приймаючи на березі сонячні ванни, або плаваючи в прохолодних водах.

Кілька переваги для покупки будинку в селищі перед безліччю інших

Якщо в кількох словах змалювати ситуацію в селищі, то можна зробити такий висновок. Квіти Башкирії мають свої плюси і мінуси.

  • близькість до міста, вдале розташування будинку в Квітах Башкирії;
  • наявність безлічі озер, річок і лісів навколо населеного пункту;
  • велика кількість великих магазинів;
  • вдале місце розташування, завдяки якому з села без проблем можна відправитися в будь-якому цікавить напрямку.

Що стосується недоліків, то це не дуже хороша екологія в поєднанні з дуже високими цінами на землю.

Але, як то кажуть, «на смак і колір». Якщо ви все ж вирішили зупинити свій вибір на цьому варіанті, то бажано тоді вибирати ділянку і будувати або купити будинок в Башкирії, в селі Квіти Башкирії подалі від дороги. Для цього вам варто забратися всередину селища, в його північно-західну частину. Там і шуму буде менше, і повітря чистіше. Але вільних земельних ділянок, практично, не залишилося.

Вересень 2014 р

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online