В Україні пройде аукціон конфіскованих авто

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Через онлайн-аукціон можна буде придбати відносно недорогі машини Через онлайн-аукціон можна буде придбати відносно недорогі машини   Міністр юстиції Павло Петренко на свій сторінці в соцмережі повідомив, що електронна системя онлайн-торгів конфіскатом заробила вже в п'яти пілотних регіонах: Львівській, Дніпропетровській та Вінницькій областях та в Києві

Міністр юстиції Павло Петренко на свій сторінці в соцмережі повідомив, що електронна системя онлайн-торгів конфіскатом заробила вже в п'яти пілотних регіонах: Львівській, Дніпропетровській та Вінницькій областях та в Києві. Перші торги заплановані на 1 та 7 липня, повідомляє auto.mail.ru .

«Таким чином буде знищена корупційна складова, через яку доступ до відносно недорогому конфіскату мали лише наближені до колишньої влади приватні компанії. Тепер взяти участь в аукціоні зможуть всі бажаючі. Більш того, за його ходом можна буде спостерігати через інтернет », - написав Павло Петренко.

Серед 92 перших лотів 21 - різноманітна автомобільна техніка, інше - комплекти запасних частин і авто після ДТП.

Щоб знайти серед конфіскату хороший автомобіль, потрібно непогано постаратися, адже багато автомобілів знаходяться в незадовільному стані. Зате стартові ціни на них вельми помірні. Наприклад Volkswagen Caddy минулого покоління можна купити від 8 тис. Грн. Деякі автомобілі взагалі не на ходу, про що Мін'юст чесно повідомляє в описі.

З іншого боку, є і досить дорогі варіанти. Наприклад Mitsubishi Lancer 2,0 2008 року випуску, конфіскований, як заставу по кредиту, обійдеться від 81 410 грн, а на Nissan Tiida 1,6 2011 випуску призначена стартова ціна в 134: 652 грн.

Щоб взяти участь в аукціоні, потрібно зареєструватися на сайті torgi.minjust.gov.ua , Внести заявку і сплатити гарантійний внесок, розмір якого може становити від декількох сотень до декількох тисяч гривень. Перед торгами ознайомитися з автомобілями можна у зберігача, контакти якого вказані в описах лота.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online