eBay.com. Робимо ставки на аукціоні eBay.com.

  1. Як контролювати свої ставки
  2. Як відкликати ставку?
  3. Програми-снайпери

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ми впевнені, що, приступаючи до прочитання цієї статті, ви вже маєте певне уявлення про те, як працює аукціон eBay

Ми впевнені, що, приступаючи до прочитання цієї статті, ви вже маєте певне уявлення про те, як працює аукціон eBay. Тому без зайвих вступних слів докладно розберемося, як брати участь в аукціоні на eBay.

Отже, якщо ви знайшли необхідний товар і готові заплатити за нього поточну ціну - ви можете зробити ставку. Для цього, природно, вам потрібно бути зареєстрованим на аукціоні eBay і авторизуватися, ввівши ваші логін і пароль. Інформація про поточну вартість обраного вами товару розміщена у верхній частині сторінки з описом лота.

При спробі зробити ставки на eBay будь-якому користувачу система може зажадати ввести реквізити пластикової карти (Особливо якщо dи не робили це раніше). Детальніше про цей момент можна прочитати на сторінці з описом процесу реєстрації (Крок № 5).

Робити ставки на eBay ви можете, натиснувши кнопку «Place Bid». Мінімальний крок ставки (bid increment), встановлюється Продавцем - це та мінімальна сума, на яку ви повинні підняти ціну, щоб перебити поточну ставку. Наприклад, якщо поточна ціна дорівнює 320 $, а мінімальна можлива подальша ціна 325 $, то на цих торгах мінімальний крок аукціону $ 5. Даний алгоритм розглянуто нижче на графічному прикладі.

На eBay торги йдуть трохи не так, як на звичайному аукціоні, де, назвавши свою ціну, учасник торгів зобов'язаний її заплатити. eBay економить вам гроші і час, пропонуючи до ваших послуг автоматичні ставки на eBay. Працюють вони в такий спосіб. Як ви бачите, графа розміщення ставки називається «Your maximum bid» - ваша максимальна ставка, тобто в торгах на eBay ви просто вказуєте максимальну ціну, яку готові заплатити за товар, і система сама почне торгуватися за вас: кожен раз, коли ваша ставка перебита, буде піднімати вартість на мінімальний крок ставки, поки не досягне зазначеного вами порогового рівня. Якщо ціна перевищує максимальну суму, яку ви готові заплатити, ваша участь в торгах припиняється. В цьому випадку ви отримуєте повідомлення поштою, що ставка перебита, і при бажанні можете зайти на eBay, щоб вказати нову максимальну ціну. Тобто яку б ви не вказали ставку, ціна підніметься всього лише на мінімальний крок, і якщо ставок інших користувачів не буде, такий і залишиться. Зазначений вам розмір максимальної ставки не видно іншим користувачам.

Наведемо приклад: один Покупець зробив ставку на лот - $ 320, а інший Покупець - $ 400, крок ставки $ 5. Робот eBay сам автоматично веде торги і лот виграє Покупець, який поставив $ 400 за ціну в $ 325. Тобто він зможе придбати товар за ціною в $ 325.

Процес триває до закінчення торгів, які обмежені в часі - в описі кожного лота є графа End Time - час, що залишився до закінчення аукціону.

Якщо при виставленні лота Продавець використовував опцію «Buy it Now» ( «Купити це зараз"), на що вказує значок Якщо при виставленні лота Продавець використовував опцію «Buy it Now» ( «Купити це зараз), на що вказує значок   , І вас влаштовує запитана ним ціна, тоді ви просто натискаєте відповідну кнопку на сторінці, де йдуть торги, і купуєте товар негайно , І вас влаштовує запитана ним ціна, тоді ви просто натискаєте відповідну кнопку на сторінці, де йдуть торги, і купуєте товар негайно. Торги в цьому випадку припиняються, а всі зроблені ставки анулюються.

В цьому випадку ви відразу отримуєте по електронній пошті повідомлення про те, що ви виграли лот - «Congratulations, you have won the item!». Потім зазвичай приходить інвойс (рахунок) від продавця, де він вказує вартість лота, доставки та реквізити оплати.

Ще один термін, який вам необхідно знати для повноцінної участі в торгах, - Reserve Price. Це та мінімальна ціна, нижче якої Продавець не згоден продати свій товар. Вона не видно іншим учасникам торгів: вони бачать лише, досягнута вона чи ні - «Reserve price not meet yet». Детальніше ця опція описана тут .

Як контролювати свої ставки

Ви легко можете контролювати двома шляхами: або через ваш особистий інтерфейс на аукціоні «My eBay», або за допомогою вашого e-mail, на який регулярно будуть приходити повідомлення про поточний стан торгів ( "ваша ставка перебита", "ви виграли торги" т. д.).

Як відкликати ставку?

Будь-яку зроблену ставку на eBay можна відкликати, вказавши причину відкликання (помилка в сумі і т.д.). Детальніше дана процедура освітлена в нашій статті: Аукціон eBay. Відміна ставки .

Програми-снайпери

Широке поширення зараз на eBay отримали, т.зв. програми-снайпери. Це програмне забезпечення, яке спрощує відповідь на питання, як виграти аукціон на eBay за мінімальні гроші. Снайпер автоматизує процес розміщення ставок, завдяки чому в 99% ви можете виграти торги за мінімальну ціну. Працює цей сервіс так: ви вказуєте максимальну ціну, яку готові заплатити і снайпер стежить за торгами, розміщуючи єдину мінімально можливу ставку (якщо зазначена вами сума в ході торгів не перевищено) за кілька секунд до закінчення торгів, чим вигідно відрізняється від робота eBay, який відразу перебиває зроблену опонентом ставку, «роздуваючи» таким чином ціну і провокуючи відповідні ставки. В результаті при використанні снайпера, фінальна ціна в більшості випадків виходить набагато нижче. Детальніше про аукціонні снайперів Ви можете дізнатися з нашої статті: Онлайновий інтернет аукціон eBay і програми-снайпери .

Як відкликати ставку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online