Автоматизований аудит мережі

  1. гнучкість конфігурації
  2. Інтегрований адміністратор аудиту
  3. Що кажуть клієнти?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Точна інвентаризація ПК - це те, без чого ви не можете обійтися в компанії або організації. Управління інвентаризацією оновлень апаратного і програмного забезпечення всього комп'ютерного парку на папері або навіть в електронних таблицях Excel вимагає істотних витрат праці і часу навіть для невеликих підприємств, не кажучи вже про великих корпораціях з сотнями і тисячами комп'ютерів. Тож не дивно, що системні адміністратори часто завантажені цими рутинними операціями і сприймають роботу по веденню записів і статистики як тягар, що не дозволяє використовувати такий цінний час і ресурси для більш важливих проектів.

Пропонована програмою AIDA64 повністю автоматизована інвентаризація мережі знімає цей тягар з плечей ІТ-фахівців. AIDA64 Business і AIDA64 Network Audit, призначені для бізнес-користувачів, дозволяють виконати детальну інвентаризацію апаратного і програмного забезпечення комп'ютерів на базі Windows, підключених в одну корпоративну мережу. Обсяг інформації, що збирається програмою, можна повністю підлаштувати під вимоги користувача, а адміністратори отримують можливість вибору між декількома шаблонами (профілями звіту).

гнучкість конфігурації

Програма не вимагає установки, отже, її можна запустити із загальною центральної папки на будь-якого клієнта в доменній середовищі. Звичайно ж, AIDA64 дозволяє встановити частоту створення звітів (інвентаризації) комп'ютерів: звіти можна збирати раз на місяць, раз на тиждень, раз на добу або після кожного входу користувача в систему. Оскільки AIDA64 підтримує параметри командного рядка, процес може бути повністю автоматизованим.

Звіти можна зберігати у відкритих форматах, готових для подальшої обробки, а також в базі даних SQL. Версії AIDA64 Network Audit і AIDA64 Business підтримують такі формати звітів:

  • звичайний текстовий формат (TXT)
  • HTML
  • MHTML
  • XML
  • CSV
  • MIF
  • INI
  • ADO (для вставки в базу даних)

Інтегрований адміністратор аудиту

Адміністратор аудиту дозволяє переглядати і аналізувати інвентаризацію програмного і апаратного забезпечення комп'ютерного парку. Тут можна також відфільтрувати дані і створити графіки. Наприклад, системні адміністратори можуть з легкістю визначити клієнтів, які не відповідають мінімальним системним вимогам нової застосовуваної програми, або для яких не встановлені останні пакети оновлень операційних систем і систем безпеки. У статистичному звіті (який можна відфільтрувати за кількома критеріями), що надається програмою, можна відразу ж побачити процентне співвідношення корпоративних комп'ютерів з певним типом процесора, розміром пам'яті або на комп'ютері версією Windows.

Також можна відстежити зміни між знімками мережевого аудиту, зробленими в різний час, і виявити зміни в обладнанні або програмному середовищі комп'ютерів. Більше дізнатися про функції AIDA64 Change Manager можна тут .

Що кажуть клієнти?

«Замінивши ручну роботу, програма дозволяє вести записи і виконувати статистичні завдання, які були просто тягарем для ІТ-фахівців, а також звільняє час персоналу для інших робіт.»

Йозеф Сабо, системний адміністратор
Budapest Baths and Hot Springs Co.

Якщо вас цікавить думка інших клієнтів про програму AIDA64, зверніться до розділу про приклади використання .


Ця функція підтримується в наступних версіях:

Що кажуть клієнти?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online