В Омську назавжди зачинилися «Атлантида»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: www.2do2go.ru

7 січня о клубі в останній раз відзначили Різдво, а 8-го відбулася фінальна студентська вечірка.

Як водиться в таких випадках, організатори запевняли, що вони не прощаються. Проте сьогодні, 16 січня, стало відомо, що «Атлантида» закрилася назавжди. При цьому знаходяться в тій же будівлі клуб-ресторан «Імперія» та бар Amsterdam, діяльність яких припинялася на час реконструкції навесні 2016 року, продовжують працювати, уточнили порталу Om1.ru в адміністрації закладу.

Зараз офіційний сайт клубу відразу перенаправляє на Amsterdam, а вечірки «Атлантиди» тим часом «перекочували» в «Імперію». На сайті холдингу Atlantida Group заклад також пропало зі списку активів, хоча його сторінка видається пошуковими системами. Точні причини закриття клубу поки не оголошуються. Однак не можна не помітити, що в останні роки нічне життя йшла від клубної культури в сторону барів і ресторанів. Так, з 2012 року в місті не було відкрито жодного нічного клубу як такого.

«Атлантида» була одним з найстаріших клубів Омська, почавши працювати ще на зорі нульових. Там проводилися вечірки різного роду, в тому числі пінні, стриптиз, а також концерти. Після закриття XL на Червоногвардійській клуб залишався практично єдиним, розташованим в центрі міста, до тих пір, поки не відкрився «Ангар». Він тепер, по суті, є останнім із діючих великих нічних закладів, що позиціонують себе саме як клуб, правда, все більше зміщується в бік концертного майданчика.

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online