У ТРЦ Gulliver відкриється перший Dental care office Заблоцького - RetailersUA

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Під час виступу на New Comers 2017. Новий бізнес. Нові обличчя. Новітні технології Ярослав Заблоцький, власник власної мережі стоматологічних клінік, повідомив, що почав відкривати відділення в торговельних центрах і житлових комплексах. У Києві перший Dental care office відкриється в ТРЦ Gulliver

Відділення відкриється в серпні. Воно буде займати 250 кв. м в «тупикової» зоні ТРЦ на 6-му поверсі. Таке розташування для нового орендаря є вигідним, оскільки через нього проходить потік офісного центру, який розташовується вище шостого поверху. За словами керівника відділу зв'язків з громадськістю «Гуллівера» Тетяни Атаджанова, орендар буде затребуваний, оскільки Gulliver - багатофункціональний комплекс, який об'єднує і торгово-розважальну і бізнес-частина.

«Ми часто залучаємо нестандартних орендарів і тих, хто надає послуги. Коли в одному місці зібрано таку кількість послуг, розваг і магазинів, це дуже зручно для відвідувачів центру, тому що вони можуть подивитися кіно, почистити речі, поїсти, сходити в стоматологію і зайти в магазини », - каже Атаджанова.

Подібний формат відділення буде також відкрито в БЦ «Астарта», але на меншій площі - 100 кв. м.

За словами Ярослава Заблоцького, відкриття центрів турботи про зуби в торгових центрах і житлових комплексах є частиною стратегії компанії. «Ми вирішили, що крім великих клінік нам потрібні відділення-сателіти, в яких ми надамо меншу кількість послуг - без наркозу, послуг з видалення зубів, анестезії. Це будуть офіси з надання послуг з професійної зубної гігієни », - каже власник клінік.

Це будуть офіси з надання послуг з професійної зубної гігієни », - каже власник клінік

Dental care office в бізнес-парку «Оптіма Плаза»

У Львові такий стоматологічний офіс працює з березня в ТРЦ Victoria's Gardens і бізнес-парку «Оптіма Плаза». За словами Заблоцького, сума інвестицій у відкриття офісу у львівському ТРЦ склала 750 000 грн, а зміст такого офісу коштує 50 000-60 000 грн щомісяця.

Вартість інвестицій в Dental care office в ТРЦ Gulliver площею 250 кв. м складе EUR215 000. Інвестиції включають придбання обладнання на суму EUR140 000 і ремонт вартістю EUR75 000.

Стіни відділень будуть прозорими, це допоможе пацієнтам перебороти страх перед відвідуванням стоматолога.

Автор: Дар'я Златьева

Читайте свіжі новини і аналітику про ритейлі та інтернет-торгівлі в Україні на нашій сторінці в Facebook , На нашому каналі в Telegram , А також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online