Автоматична парковка для бізнес-центру "Астарта" в Києві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Важливим питанням у великих містах залишається питання парковки. Автомобілі припарковані на кожному порожньому ділянці як дороги, так і тротуару. У водіїв просто немає варіанту припаркуватися "по правилам" через відсутність паркувальних місць. Автомобілі заважають пересуванню інших автомобілів по дорозі, з декількох смуг роблять одну або дві, а саме несприятливий - вони заважають пересуванню пішоходів по тротуарах. Цю проблему потрібно вирішувати, а не просто посилатися, мовляв немає парковок, тому паркуемся таким чином.

Цю проблему потрібно вирішувати, а не просто посилатися, мовляв немає парковок, тому паркуемся таким чином

Компанія СЕА продовжує облаштовувати парковки і паркувальні комплекси по всій Україні. Цього разу була обладнана автоматична парковка для бізнес-центру "Астарта" по вул. Ярославська, 58 в місті Київ.

Ярославська, 58 в місті Київ

Для бізнес-центру була обладнана автоматична парковка з паркоматом СЕА АП 100 (виконання 33) , Яка працює по паперовим чеками, службовим пластиковими картками, а також є окремий виїзд через робоче місце оператора паркування.

Прийом оплати вартості паркування здійснюється купюрами і банківськими платіжними картками. Видає здачу - 2 номіналу купюр. Додатково можуть використовуватися спеціальні паркувальні карти. Паркомат видає чеки на термобумаге. Індикатори на передній панелі і повідомлення на дисплеї (сенсорному екрані) паркоматів СЕА АП 100.33 підказують користувачам, як правильно внести оплату за парковку. Порядок оплати парковки простий і інтуїтивно зрозумілий. Паркомати мають систему клімат-контролю, яка забезпечує надійну роботу в широкому діапазоні температур, а також в умовах запиленості і високої вологості. Паркувальні автомати формують в електронному вигляді контрольну "стрічку".

Парковка складається з трьох зон: для разових клієнтів (комерційна), для постійних клієнтів - орендарів офісів в бізнес-центрі "Астарта", - і окремо для клієнтів супермаркету "Фуршет".

Компанія СЕА - одна з небагатьох компаній на вітчизняному ринку, що мають повний цикл виробництва паркоматів і паркувального обладнання : Від розробки до монтажу обладнання на майданчику замовника. В активі компанії - безліч реалізованих проектів в цій області. Паркувальні комплекси та прикмети , Ціна яких більше ніж прийнятна, виробництва Компанії СЕА прості і надійні в експлуатації, мають широкі можливості для розширення функціональності, інтеграції в розвинені системи моніторингу або диспетчеризації, при цьому Компанія пропонує своїм партнерам конкурентні ціни на паркувальне обладнання і розширені опції по комплектації парковок всім необхідним додатковим обладнанням, а також - програмним забезпеченням.

Паркувальні комплекси та прикмети   , Ціна яких більше ніж прийнятна, виробництва Компанії СЕА прості і надійні в експлуатації, мають широкі можливості для розширення функціональності, інтеграції в розвинені системи моніторингу або диспетчеризації, при цьому Компанія пропонує своїм партнерам конкурентні ціни на паркувальне обладнання і розширені опції по комплектації парковок всім необхідним додатковим обладнанням, а також - програмним забезпеченням

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматів , в'їзних і виїзних стійок , інформаційних табло вільних місць , автоматичних парковок і напівавтоматичних паркувальних комплексів: для аеропортів, ж / д і автовокзалів. Купити паркувальний автомат, дізнатися ціну паркомата, купити обладнання парковки, отримати кваліфіковану консультацію та з питань організації паркувальних комплексів, організації платної напівавтоматичного паркування, придбання і монтажу паркувального обладнання, звертайтеся в офіс Компанії СЕА по телефону +38 (044) 291-00-41 або надсилайте запити на e-mail: [email protected] .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online