ПП в Одесі: єдиний в місті аргентинський дог відкусив жінці вухо

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

27 квітня 2012, 17:26 Переглядів: 27 квітня 2012, 17:26 Переглядів:   Постраждала: «Я пам'ятаю, як в руках тримала своє вухо»

Постраждала: «Я пам'ятаю, як в руках тримала своє вухо». Фото: Н. Маркевич.

Кричущий випадок стався рано вранці 25 квітня в парку Перемоги. 64-річна пенсіонерка, мирно вигулюючи крихітного цуценя, стала жертвою гігантського аргентинського дога - псина відкусила жінці вухо.

Як розповіла нам одна з очевидців події Анна Дашковська, інцидент стався близько 7.40. Пенсіонерка Ганна Петрик вигулювала цуценя цвергшнауцера (карликовий шнауцер) на прізвисько Лорд, який, за визнанням місцевих собачників, був знатним задиракою. "Я побачила вже кінцеву картину, як дог накинувся на жінку, в руках якої був щеня. Господиню дога я знаю, ми кілька разів вигулювали собак разом, і завжди він був на повідку", - говорить Анна. За словами господині дога по кличці Бумеранг Тетяни Матвєєвої, з якої нам вдалося зв'язатися, собака і тоді була на повідку.

"Ми їх не бачили, маленька собака загавкав, і Бумеранг рвонув в її сторону. Я не змогла утримати поводок. Погіршило ситуацію те, що жінка почала кричати і махати руками", - зітхає Тетяна. Вона негайно викликала швидку допомогу, і жертву нападу госпіталізували в лор-відділення Єврейської лікарні. Лікарі оцінюють стан хворої як середньо важкий. "Вона знаходиться в стресовому стані, і ми побоюємося, щоб не трапився гіпертонічний криз", - сказав нам її лікуючий лікар Едгар Нейвірт. Вчора вранці жінку відвідали співробітники міліції і навіть священик - лікарі кажуть, пацієнтка хотіла висповідатися.

Ми теж прийшли відвідати Ганну Григорівну. "Добре, що в той день Лорда пішла вигулювати саме я, а не моя 13-річна внучка. Я пам'ятаю тільки те, як в руках тримала своє вухо", - з тремтінням в голосі розповідає нам одеситка. Не менший шок пережила і господиня дога Тетяна. "Для нас це таке ж горе. За 4,5 року таке сталося вперше. Бумеранг у нас грає з дітьми, його всі люблять, а це просто трагічна випадковість. Але я усвідомлюю міру своєї відповідальності за те, що вигулювала пса в парку без намордника , і буду допомагати Ганні Григорівні ", - запевняє Тетяна Матвєєва.

Привернуть? Анна Петрик зізналася нам, що не хоче піднімати з історії скандал, так як господиня напала собаки погодилася оплатити їй лікування. Втім, господиню дога, по всій видимості, все одно чекають великі неприємності. "До міліції звернулася дочка постраждалої. Зараз визначається ступінь тілесних ушкоджень. Якщо вони будуть середньої тяжкості, то, крім адмінпротоколу та штрафних санкцій, буде порушено кримінальна справа . До речі, суд вправі приймати рішення про проведення евтаназії (усипляння) тваринного ", - пояснила нам співробітник прес-служби міського УВС Ірина Долматова.

Що примітно, аргентинський дог виявився єдиним представником своєї породи в Одесі. "Ця собака досить проблемна по здоров'ю і догляду, тому не користується великою популярністю. До речі, входить до переліку особливо небезпечних", - розповіла нам кінолог зі стажем Оксана. Тим часом собачники і просто відвідувачі парку Перемоги б'ють на сполох, вимагаючи вигулювати хвостатих виключно на повідку. "А великі собаки обов'язково повинні проходити курс слухняності", - додала Анна Дашковська.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "ПП в Одесі: єдиний в місті аргентинський дог відкусив жінці вухо". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Маркевич Надія

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Привернуть?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online