Арбат, 13 - клуб Ігоря Халецького

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адреса: Москва, Арбат, будинок 13

Метро: Смоленська, Арбатська

Телефон: +74956957997

Як дістатися: Арбат 13 - кутовий будинок на перетині Старого Арбата з Великим Афанасіївського провулком, пішки від Смоленської або Арбатській

Грають музиканти: Олег Бутман, барабанщик , Данило Крамер , Наталя Смирнова-Бутман

Адреса: Москва, Арбат, будинок 13   Метро: Смоленська, Арбатська   Телефон: +74956957997   Як дістатися: Арбат 13 - кутовий будинок на перетині Старого Арбата з Великим Афанасіївського провулком, пішки від Смоленської або Арбатській   Грають музиканти:   Олег Бутман, барабанщик   ,   Данило Крамер   ,   Наталя Смирнова-Бутман   Ресторан Арбат 13 розташований в самому центрі і на кращій вулиці рітейлу столиці - Арбат

Ресторан "Арбат 13" розташований в самому центрі і на кращій вулиці рітейлу столиці - Арбат. Арбат 13 - кутовий будинок на перетині з Великою Афанасіївського провулком, який є проїзним і паркувальним простором. Так само навпроти входу в'їзд на багатоярусну парковку. Для гостей представлені два зали - концертний, місткістю на 96 посадочних місць, основний простір закладу зі сценою та професійної студією звуко - відео - записи для проведення різних заходів і концертів. Другий, - зал банкетний - караоке, на 40 посадочних місць; контактна барна стійка і кімната для куріння.

Авторська кухня пан'європейська, російська. Особливістю і головною гордістю кухні є дровянная піч Josper конструктивно інтегрована з класичної (не плутати з електричної) коптильнею на тирсі шляхом установки додаткових заслінок і системи байпасів. Дане рішення відкрило по суті абсолютно безмежні можливості в частині гастрономічного творчості для талановитої та амбітної команди кухарів під чуйним керівництвом вимогливого і наполегливого Шеф-кухаря Анастасії Войцеховській. В обох залах караоке апарати AST-100, мікрофони Shure betta 58A, найсучасніший мікшерний пульт ProTools -стандарт де-факто в світовій індустрії звуко-запису, Студійний мікрофон вищого класу Нойман М149 ламповий. Зйомка концертів з шести стаціонарних камер в форматі 4К і можливості онлайн мікшування і запису на апаратурі Blackmagic з трансляцією на 14 моніторів клубу або в інтернет.

Залиште свій відгук

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online