Скільки коштує вторинка в Апрелівці

  1. Скільки коштує вторинка в Апрелівці?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Колись Апрелівка була ідеальним дачним місцем. Але часи змінилися: занадто шумно, занадто багато будівництв, та й зелені зменшилася. Правда, спальним районом Москви вона поки не стала. У місті активно зводяться новобудови - і все якісні проекти комфорт-класу. Ціни - привабливі. Редакція KVARTIRAzaMKAD.ru з'ясовує: чи варто купувати квартири в Апрелівці тим, хто працює в Москві? Колись Апрелівка була ідеальним дачним місцем

Скільки коштує вторинка в Апрелівці?

Одна з головних проблем Апрелевки - стан об'єктів ЖКГ. Як вже говорилося, дороги розбиті, інженерні мережі зношені. І це при тому, що квартплата в Наро-Фомінськ районі одна з найвищих в Московській області, тарифи на межі можливого. За звичайну трикімнатну квартиру в будинку економ-класу в місяць нараховують близько 8 тис. Рублів.

Мало того - ринок ЖКГ до сих пір не можуть поділити конкуруючі компанії, що управляють. Наприклад, жителі будинків на вулиці Островського і в Квітковому проїзді вже півроку не можуть заплатити за комунальні послуги, оскільки отримують платіжки відразу від трьох компаній - гроші вимагає ДКП «Стій Альянс» (була організована забудовником), КК «Апрелівський», та ще й Наро -Фомінскаятоплівно-енергетична компанія «Інтек». Розгляди тривають донині, борги жителів ростуть ...

У Апрелівці багато не просто старого, а старого житлового фонду, наприклад двоповерхові будинки в районі Пролетарської вулиці (скоріше навіть не вдома, а бараки, явно потребують розселення). Втім, деякі двоповерхівки зовні виглядають цілком симпатично.

У місті багато старих двоповерхових будинків

Багатоквартирних будинків, зведених в 1960-70-х роках минулого століття, в місті не більше сотні. Зате багато п'ятиповерхівок, в тому числі і довоєнних. При цьому навіть в п'ятиповерхівках 30-х років вартість квадратного метра може складати близько 60 тис. Руб.

Руб

Старі райони міста складаються в основному з п'ятиповерхових кварталів

«Будинки приватного житлового сектора займають велику територію міста, - розповідає керівник департаменту аналітики і консалтингу компанії" НДВ-Нерухомість "Єлизавета Гудзь. - Стара багатоповерхова житлова забудова примикає, в основному, до територій колишніх промислових підприємств і НДІ ».

Одна з особливостей міста в тому, що висотна забудова тут є сусідами з малоповерхової, проте це складно пояснити якийсь стрункої концепцією, скоріше, відсутністю генплану.

Одна з особливостей міста в тому, що висотна забудова тут є сусідами з малоповерхової, проте це складно пояснити якийсь стрункої концепцією, скоріше, відсутністю генплану

Малоповерхові і високі будинки розташовані на одній вулиці

Майже всі монолітно-цегляні будинки побудовані в кінці 2000-х (наприклад, житлові комплекси комфорт-класу «Апрелівський», «Нова Апрелівка» і «Будинок на Польовій вулиці»). Вартість квадратного метра в них становить від 43 до 69 тис. Руб.

«На даний момент обсяг пропозиції на вторинному ринку Апрелевки коливається в межах 300 квартир, - розповідає Ірина Доброхотова, голова ради директорів" БЕСТ-Новострой ". - При цьому не менше чверті обсягу - це квартири в сучасних монолітно-цегляних будинках, виставлені недавніми покупцями новобудов ».

Ціни на однокімнатні квартири в Апрелівці стартують від 3,1 млн руб. За ці гроші можна купити невелику квартирку, приватизовану в колишньому гуртожитку, або 30-31 кв. м в п'ятиповерхівці. Вартість «двійок» в старому фонді починається від 3,6 млн. За 3,8 млн руб. пропонується трикімнатна квартира на першому поверсі п'ятиповерхового цегляного будинку. Примітно, що рівно стільки ж просить за свою нерухомість і власник «однушки» площею 26 кв. м в недавно зданому ЖК «VESNA» (ЖК «Весна») - монолітно-цегляному будинку комфорт-класу.

Найдорожча пропозиція в Апрелівці - дворівнева квартира в новому монолітно-цегляному будинку бізнес класу на вулиці Дубки, яка виставлена ​​на продаж за 15 млн. Руб.

Читати далі:

Де працювати жителям Апрелевки
Екологічна ситуація в Апрелівці
Скільки коштує вторинка в Апрелівці?
Весна в Апрелівці і інші новобудови

Скільки коштує вторинка в Апрелівці?
Ru з'ясовує: чи варто купувати квартири в Апрелівці тим, хто працює в Москві?
Скільки коштує вторинка в Апрелівці?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online